‘Ajax wijst Chinees bod van 25 miljoen euro op Tadic af’

Ajax heeft een bod van het Chinese Hebei China Fortuna op Dusan Tadic afgewezen, zo meldt het Servische Mozzart Sport vandaag. De Chinezen zouden 25 miljoen euro willen neertellen voor de Servische aanvaller, maar naar verluidt heeft Marc Overmars de aanbieding van tafel geveegd, aangezien hij geen basisspelers wil laten vertrekken deze winter. Hebei China Fortune eindigde het afgelopen seizoen als zesde en wil een kwaliteitsimpuls in de selectie. Trainer Chris Coleman, eerder onder meer bondscoach van Wales, zou in Tadic een ideale versterking zien.

De aanvaller maakt een goede indruk in het shirt van Ajax en geldt als een belangrijke basiskracht onder trainer Erik ten Hag.  Eerder deze transferperiode werd David Neres in verband gebracht met een overstap naar Guangzhou Evergrande, dat bereid was tussen de 40 en 50 miljoen euro’s neer te leggen voor de Braziliaanse dribbelaar. Overmars heeft ook dat bod definitief geweigerd.

Ajax nam Tadic afgelopen zomer over van Southampton. Hij tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2022. Tot op heden heeft de dertigjarige buitenspeler dertig wedstrijden gespeeld in het eerste elftal waarin hij negentien doelpunten scoorde en elf assists verzorgde.

Related posts

21 Comments

 1. Wenen 1995

  Als er op Neres tussen de 40 en 40 miljoen geboden wordt, dan is 25 miljoen op Tadic wel erg weinig. Overigens top dat Ajax deze jongens nu niet laat gaan. Complimenten en Marc Overmars. Houdt zich poot keurig stijf ?

   1. Litmanen

    Overmars kan echt niet anders. Ben wel heel benieuwd naar de selectie van 2019/2020.
    Ik vermoed een complete volksverhuizing, ook al omdat spelers in elk geval voor Ten Hag niet blijven.

   2. FrankiC

    Tadic is 30, dat mowt je even meenemen. Neees woedt beter en Tadic ouder. Over een paar seizoenen restwaarde nihil.

    1. KBouter

     Droom je wel eens van lekkere wijven die op je gezicht gaan zitten of alleen maar over Neres?

  1. JohnDoe77

   Mag toch aannemen dat Tadic zelf ook niet weggewild had. Die Chinezen met hun staatsteun zijn wel irritant.

 2. a.p.

  goed zo Bestuur! We Moeten Kampioen worden en misschien nog meer , dus zeker nog niet verkopen!

 3. Zlatan4ever

  Kunnen die Chinezen zoals het hoort zicht niet lekker met nasi en bami bezig houden ? ?

   1. Charka53

    Ze staan bekend om dat ze alles kunnen namaken maar jammer voor hun Ajax is niet te kopiëren.

Comments are closed.