There are no ads, please add some


Transfer Wöber nog niet rond, Ajax wacht op bankgaranties

Max Wöber heeft de overstap gemaakt naar het Spaanse Sevilla maar van een presentatie is het nog niet gekomen. Wöber arriveerde zondag al in Sevilla en doorliep de medische keuring vervolgens ook met succes. Echter heeft Ajax specifiek gevraagd om bepaalde bankgaranties en die zijn door Sevilla nog niet afgegeven. Vorig jaar ging het mis bij de transfer van Jordan Amavi, toen Sevilla ondanks een akkoord met Aston Villa in een laat stadium de stekker uit de onderhandelingen trok. Sevilla laat overigens weten dat er complete overeenstemming is tussen beide partijen en dat men de transfer snel gaat afronden.

Bron: Goal.com

Gerelateerde posts

32 reacties

 1. 1434

  Van mij mag de transfer afketsen. Liever Wöber als vervanger links achterin dan Sinkgraven. Bij afwezigheid Tagliafico kan Blind opschuiven en Wöber CV. Hij moet alleen meer speelminuten maken om zijn vorm te behouden. Blind is natuurlijk lang niet altijd “nodig”.

 2. FrankiC

  Laat ‘m zijn Ajaxshirt maar weer aan trekken.
  Onbetrouwbare zakenpartner gebleken in het verleden! Alsof betaling tot de onderhandelingsfase behoort.
  Raar dat FIFA/UEFA daar geen regels voor heeft en sancties op zet (2 jaar uitsluiten van transfers of zo).

  1. Wenen 1995

   Kijk jij naar Ajax in braille ofzo? 100x beter dan Sinkgraven… Laat me niet lachen…. Ik zeg niet dat ik Wober niet graag in Ajax 1 zie, maar hem zoveel hoger inschatten dan Sinkie?

   1. Moosie

    Ja die Sinkgraf wordt aan alle kanten voorbij gelopen die laat 16 voorzetten per wedstrijd toe is gewoon niet goed genoeg ik heb dan liever iemand die iig zijn verdedigende taken uitvoert.
    Nico is de onbetwiste nummer 1

    1. Wenen 1995

     Van Gaal zet Michael Reiziger op nwe positie (RB) en Ajax wint CL in 1995. Bosz zet Sinkgraven op LB en vindt dit een meesterzet. Ten Hag en zijn staf vinden dit ook en borduren hierop voort. Ik ben geen kenner, maar zie wel eem parallel. Ik geloof in Sinkgraven. Jij zegt “Nico is de onbetwiste nummer 1, maar die is toch RB en niet LB (appels en peren dus)…..

     1. Moosie

      Tagliafico speelt op rechts?
      Ik weet niet wat voor postzegels jij in je thee gooit maar ik zou er mee stoppen als ik jou was.
      Bosz had niet beter dus had hij niet zoveel keuze op links dat had Haggie wel en ik vind Wober beter verdedigend als Sinkgraf dat is een darteltje die prima LH LV kan spelen maar liever niet LB want hij is verdedigend gewoon zwak Reiziger kun je met droge ogen niet vergelijken met Sinkgraf buiten dat Reiziger idd RB was en heel goed kon verdedigen en gedurende de eerste jaren in het eerste door tegenstanders steeds vrijgelaten werd zodat zijn opbouw ook steeds beter werd vooral in de CL.
      Maar dat zou jij dus allemaal moeten weten tenzij je bedoeld dat je in 95 geboren bent dat verklaart een groot gedeelte.
      Het feit dat je zegt dat Nico RB is tja LSD of misschien ook aan de grand crux?
      Een groot voetballer maar klein mens zei ooit ” Je mag best eigenwijs zijn, maar dan moet je wel zorgen dat je de wijsheid hebt.

     2. Wenen 1995

      Moosie, je hebt gelijk. Foutje, Nico is idd LB. Je fout toegeven, dat was ook iets wat de grote voetballer kom waarderen, toch? Ik blijf fan van Sinkgraven, dat mag toch? Overigens fijn discusseren zo (Positief bedoeld).

     3. Moosie

      Ik vond het ook een leuke discussie.
      En van mij mag bijna iedereen ban alles vinden , ik heb alleen en probleem met het inconsequente gelul van Nietmanen.
      Maar da’s logisch.

    2. FrankiC

     Voor de duidelijkheid @Moosie, ik ben het helemaal met jou eens: Nico is de onbetwiste 1 en ook Wöber was verdedigend veel betrouwbaarder dan Sinkie. Destijds was de keuze Dijks of Sinkie en Dijks was amateurniveau, dus niet zo moeilijk. Ik heb wel het idee dat Sinkie door die periode meer allround is geworden en daardoor een betere middenvelder, die het spelletje heeft leren lezen en zijn verantwoording neemt. Dat deed hij 3 jaar geleden niet en was hij zo onzeker als de pest. (En toen had je ook nog Bazoer erbij op het middenveld en dan gaat het mis.)
     Ik verwacht dat we nog veel plezier aan Sinkie als middenvelder kunnen beleven á la Ziyech. Techisch perfect en altijd vooruitdenkend.

     1. Indojood

      Waarop is dit gebaseerd? Je kunt je alleen maar ontwikkelen door vaak op niveau te spelen, zoals De Ligt, De Jong en nu ook Mazraoui. Sinkgraven heeft daarvoor veel te weinig gespeeld de vier (!) jaar dat hij al bij Ajax. Heel veel pech gehad, dat is heel erg sneu voor hem maar als club moet je ergens op kunnen bouwen. Sinkgraven is fysiek niet geschikt om op het vereiste niveau te kunnen acteren. Alleen met voetballende kwaliteiten red je het niet meer.

     2. FrankiC

      Tsja Indo, misschien heb je gelijk, misschien niet.
      Ik kan hetzelfde ook aan jou vragen: waarop is het gebaseerd dat Sinkie fysiek niet geschikt is. Jij schuift hier de hele medische staf aan de kant die denken dat hij wél fysiek geschikt is (anders zouden ze niet met hem doorgaan, lijkt me!)

     3. Indojood

      De feiten liegen niet. Die knieblessure tegen Schalke bijvoorbeeld was deels door op een verkeerde plek een fout te willen herstellen. Meteen de fout van Bosz beschreven, Sinkgraven kan niet verdedigen en gaat dit compenseren met geldingsdrang. Na deze blessure noemde hij het zelf een tikkie op zijn knie en gaf hij toe dat hij te vaak geblesseerd was (wacht op Nietmanen die het een moordaanslag vond).

      Wat denk je wat dit betekent voor zijn carrière als bekend wordt dat Ajax hem te fragiel vindt? Dit zal nooit zo gezegd worden maar iedereen ziet dit. Contract is met een jaar verlengd zodat ie deze zomer kan worden verkocht en niet gratis wegloopt.

 3. Bert Betondorp

  Afketsen, Ajax shirt weer aantrekken, laat klappen, allemaal voorbarig.
  Maar het is waar dat Spaanse ploegen nogal een sjoemelen, da’s waar

 4. ajacied078

  schijt clubjes daar in sevilla pff eerst betis die die plas vee er inzet voor een transfer en nu de andere die niet willen betalen.

 5. AJAXForever61

  Welcome back Max, laat ze stikken die kutspanjolen. We hebben je missch nog hard nodig dit seizoen!

 6. AJAXForever61

  Lees nu net dat Max een half jaar verhuurd wordt aan Sevilla??! Snap de logica niet, hadden ze beter Sinkie kunnen verhuren!

  1. FrankiC

   Dat zou absurd zijn. Ik zou zeggen dat het Ajax om die 12 mio te doen was.
   Sinkie er lekker bij houden!

 7. 1434

  Verkoop lukt nu niet dus dan maar verhuren? Zo, dan zegt de werkgever echt “ik mot je niet meer”. Iets andere mening dan de meeste supporters volgens mij.

 8. Koning Haarms Wolfs

  Stuur dat porseleinen Heerenveenmannetje maar naar hen toe ipv deze echte verdediger.

 9. Zlatan4ever

  Max word eerst verhuurd en dan op 1 juli 2019 alsnog verkocht…..
  Dan had ik hem liever per 1 juli verkocht en niet verhuurd !
  Ondanks dat hij misschien niet de topper is geworden zoals van te voren gedacht werd kunnen wij hem goed gebruiken om op zijn minst nederlands kampioen te worden. Slecht afgehandeld door Ajax

 10. Charka53

  Nou Wöber we zijn je nog niet vergeten hoor 😄 en je shirt zal ook nog wel niet zijn weggegooid dus we gaan gewoon verder of er niets is gebeurd.

 11. AFCA my World

  Alle Spaanse Clubs hebben schulden , ook Barca en Real, en toch maar alles opkopen ! Fair Play mijn reet ! ⚽️

  1. Finidi

   Jaja, maar er staat daar wel voor driekwart miljard op het veld dus real en barca kunnen nog ff voor het onder water staat daar als je dat bedoeld

   1. FrankiC

    En het kapitaal op het veld mag je blijkbaar in Spanje op de balans meenemen en in Nederland niet, dus: Fair Play mijn reet! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.