Ajax verslaat São Paulo met 2-4

Ajax heeft de tweede wedstrijd om de Florida Cup met 2-4 gewonnen van São Paulo. In het Orlando Stadium kwam Ajax na ruim een kwartier op een 1-0 achterstand ondanks dat het zeer goed begon aan de wedstrijd. Vlak voor rust waren het Schone (vrije trap) en Ziyech (afstandschot) die de gelijkmaker hadden kunnen scoren. Na de thee scoort Ajax de 1-1 via Van de Beek die een voorzet van Kristensen weet binnen te schieten. Ajax heeft absoluut het overwicht maar komt toch weer op achterstand door een doelpunt van Brenner. Een kwartier voor tijd krijgt Ajax een strafschop nadat Dolberg is gevloerd in de zestien. Tadic schiet de 2-2 binnen en nadat Onana met een mooie redding opnieuw een achterstand voorkomt schiet Dolberg uit een prima voorzet van Tadic de 2-3 tegen het net. Ajax wisselt nog even een paar spelers in de slotfase. Magallán, Huntelaar, De Wit, Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch komen binnen de lijnen maar het is uitgerekend David Neres die weet te scoren tegen zijn oude ploeg en zo de eindstand van 2-4 op het bord schiet in Orlando.

Related posts

26 Comments

  1. De Ajacied

   Nou hopelijk gaan ze wel weer beter spelen als vandaag, want dat was niet heel best.
   Vol voor de 34e titel en Real uit de CL knikkeren dat zijn de doelstellingen
   ❌❌❌

   1. Charka53

    Ook als je niet goed speelt kan je winnen en als blijft winnen ga je vanzelf weer beter spelen dus geen paniek.

 1. Iedereen heeft een mening

  Laat ik nou gedacht hebben dat het een vriendschappelijke wedstrijd was. ????

 2. vak411

  het is maar een oefenpotje, uitgezonden in 120.landen. gewoon ritme opdoen. alles om kampioen te worden! goed gedaan vandaag

 3. Vierde ster

  Ik vind dat zij tegen deze houthakkers best een goeie pot speelden, zeker in gedachte houdend dat zij blessures wilden voorkomen!

 4. -buitenkantje rechts-

  Goede invalbeurt Gravenberch en Ekkelenkamp.. Leuk voor Neres dat hij scoorde tegen zijn oude club.

 5. De Nees

  Gravenberch de nieuwe Pogba. Hoe verleidelijk ook maar zou hem toch rustiger brengen. Niet vanwege het niveau maar vanwege al die wolven in het bos. Te vroeg bij eerst halen zal Ajax vast maar kort van hem genieten en is hij al na 2 jaar weggekaapt door een Barca of PSG (en AS Roma komt vast ook met interesse). Deze gaat ook geheid vroeg weg, beter zijn potentie benutten van 18-21 jr dan 16-19 jr.

  1. Indojood

   Pogba? Dat mag ik hopen van niet, omhoog gevallen arrogante Franse klootzak. Gewoon Gravenberch in de geest van Frank Rijkaard.

    1. Indojood

     Redelijk onzichtbaar. Wel een penalty versierd en een doelpunt. Dat eerste is misschien nu wel zijn grootste kwaliteit. ?

     1. Ajax 1

      Jammer, een dolberg in vorm hebben we nodig tweede seizoenshelft. Maar goed, penalty versieren tegen real madrid en een lucky doelpuntje meepikken ben ik ook tevreden mee ?. We hebben nog een rekening open staan van de laatste ajax real madrid toen de arbitrage nogal k u t was.

     2. Indojood

      Blijft een oefenpot. Ajax speelde als team niet zo goed, de eerste die daar last van heeft is de spits. Die gasten liepen ook aardig te schoppen. Nico was het op een gegeven moment zat dus die ging ff op iemand zijn voet staan, haha. Uiteindelijk op kwaliteit gewonnen. Ik vewacht tegen Heerenveen gewoon weer dat de lijn van voor de winterstop wordt doorgezet.

     3. Ajax 1

      Vind dat wel lekker aan dit team: deze gasten laten zich niet gek maken door schoppers of ‘grote namen’. Stralen echt allemaal iets uit van kom maar op, wij zijn ajax……lekker hoor, dat is lang geleden

 6. nash1900

  De matige vorm van voor de winterstop hebben de Jong, . Ziyech en Tadić nog steeds. ik maak me wel wat zorgen om deze drie. volgende week zondag weten we meer,maar ik hou me hart vast.

 7. Forever nr14

  Idd Ziyech zie je helemaal niet als wat losse flodders ver langs het doel en niet eens tussen de palen.
  De Jong soms erg laconiek, en Tadic heeft niet meer de klasse als in het begin.
  O jee nu krijg ik weer een ieder over me heen.

Comments are closed.