Ten Hag doet beroep op RvC Ajax

Ajax heeft een bod van 43 miljoen op David Neres ontvangen van het Chinese Guangzhou Evergrande, maar stelde daar tegenover dat het alleen bespreekbaar is als Diego Lainez de overstap zou maken naar Amsterdam. Dat laatste gebeurde niet want Lainez vertrok naar Betis Sevilla. Toch is trainer Erik ten Hag er niet helemaal gerust op en heeft daarom een verzoek ingediend bij de raad van commissarissen.

‘Het is zo complex en er zijn bij Ajax zo veel mensen bij betrokken dat er een moment kan komen dat het tóch gaat gebeuren. Maar technisch gezien wil ik geen kwaliteitsspeler als Neres verliezen, omdat we hem nodig hebben. Er kunnen dan botsende belangen ontstaan en de RvC moet daar hun verantwoordelijkheid in nemen. Als zij menen Neres te moeten verkopen, dan is dat hun keuze. Als het zou gebeuren, zal ik adviseren dat we een andere goede speler halen’, geeft Ten Hag het signaal af dat in Amsterdam álles moet wijken voor landstitel nummer 34.

Bron: De Telegraaf

Related posts

87 Comments

  1. KBouter

   Dom gelul.. die eikel van TH had mieten zeggen dat Wober hard nodig was. Nee Sinkgraven heeft hij nog hoger in rangorde gezet zodat Wober overbodig werd.

   TH gaat me steeds meer vervelen met zijn onlogische keuzes

   1. FrankiC

    TH had in ieder geval Neres in Florida in het A elftal moeten laten spelen, dán had ie al een signaal afgegeven aan de club/RVC. Dom van TH en een gemiste kans.

    1. KBouter

     Er is letterlijk door TH gezegd dat er geen perspectief is voor Wober en dat zelfs Sinkgraven hoger in rang staat dsn Wober. Ja tuurlijk verkoopt Overmars hem dan. Sinkgraven als lb en cv hoger in rang dan Wober… dat gelooft toch echt niemand?

  2. Wenen 1995

   Ik geloof dat wel. Iedere actie van Sinkgraven is op aanvallen gericht. Ik ben fan van hem en hoop Sinkie nog vaak in Ajax 1 te zien schitteren.

   1. HURBIE

    Idd Wenen een uitgesproken middenvelder die Sinkgraven
    Wat hij laatst liet zien bij zijn invalbeurt zag er heel goed uit na zo’n lange afwezigheid

     1. Ajax 1

      Eens over sinkgraven, als hij maar fit is. En dan is magallan ook gekocht. Dus achterin andere situatie dan voorin, dus neres zou inderdaad alleen weg mogen als er een goede vervanger is aangetrokken.

   2. KBouter

    Dus.. bullshit wat TH verkondigd in jullie woorden als jullie denken dat Sinkie als middenvelder komt. Dit gaat over Wober en hij is CV of LB

    1. FrankiC

     Lijkt me een juiste conclusie KBouter. Ik twijfel of Wenen niet bedoelt ‘op aanvallen gerichte actie als linksachter’.
     Ik ben trwns niet overtuigd van het kunnnen van Magallán… Zijn strafschop was er een uit een damesteam…

   3. JohnDoe77

    Ook eens met Wenen! Gelukkig is er voor de rest weer een mooie aanleiding gevonden om over de trainer te zeuren, vermaak je!

   4. Litmanen

    Wober was geen linksback, dus ik begrijp niet dat hij verkocht is. De enige die nu links in het centrum kan spelen is Blind.
    Ik ben het wel eens dat Sinkie een hele goede voetballer is die uitstekend op linksback kan spelen. Verdedigen kun je leren, dat bewees Sinkgraven al voor zijn blessure.

    De belofte dat niemand nu zou vertrekken is gebroken, dus het is wachten oo de volgende.

    Verder moet Ten Hag niet zeiken. Hij heeft de beste selectie sinds het winnen van de CL. En als je echt 43 miljoen kan vangen voor Neres, tja, als ik penningmeester Marc was……

    1. Prinsengracht

     Magallan speelde bij zijn club altijd linker cv. Nu je dit weet, blijft je mening dan ongewijzigd?

     1. Litmanen

      Danben ik benieuwd hoe jij aan je informatie komt. Ik heb in alle publikaties niets anders gelezen dan dat hij rechtsbenig is maar ook in staat is met zijn linker te passen. Dat laatste kan elke verdediger van Ajax.
      Dat wil nog niet zeggen dat ze aan de “verkeerde” kant kunnen spelen.

   1. KBouter

    Prima actie van de trainer? Die lul had gvd moeten zeggen dat Wober 8x belangrijker is op de LB positie dan Sink. Dan gadden ze hem niet verkocht voor een appel en ei

    1. Litmanen

     KBouter, Wober is geen linksback maar was de enige optie na Blind op links in het centrum. Daarom had hij nooit verkocht mogen worden. Als Blind niet kan spelen heb je daar echt een probleem.
     Ik vind Sinkgraven op linksback ook beter dan Wober. Maar daar was hij ook niet voor gehaald. Ook in het Oostenrijkse elftal staat hij in het centrum. En daar vond ik hem altijd prima spelen.
     Voor die paar miljoen had ik even tot mei gewacht.

   1. FrankiC

    Maar een gemiste kans en dom van TH om Neres niet in de basis van het A-team te zetten. Zo had ie kunnen laten blijken hoe belangrijk hij hem vindt.

 1. Ptr

  Maar hij moet Neres wel meer laten voetballen.
  Tadic naar positie vd Beek
  Neres rechts
  Zyiech links

   1. Litmanen

    Tuurlijk, laten we de laatste Nederlanders ook maar uit het elftal halen.
    Enig idee hoeveel dat er zijn na het vertrek van Frenkie en De Ligt?
    Lekker hoor, Ajax op de Chelsea toer. Voertaal Spaans, Frans, Engels, Arabisch? Ik snap dat je niet zonder goede buitenlandse spelers kan, maar spelers als Donny opofferen voor een aankoop? Wat heeft zelf opleiden dan nog voor zin?

    1. Moosie

     Ja had je een paar jaar geleden moeten roepen.
     Nu ineens is meneer aan het zeuren over de opleiding.
     Nou sinds het vertrek van Jonk gaat de opleiding ook naar de klote.
     We hebben trouwens ook genoten van onze reservekeeper in de eerste wedstrijd met je domme gelul over scouting en keeperstrainingen .
     Het is leuk dat je nu opeens het licht denkt te hebben gezien maar je blijft gewoon een domme klootzak.
     Die Sinky die komt verdedigend tekort waar die Marokkaan Ribery wel kon afstoppen worden jouw Veltman en Sinky aan alle kanten voorbij gelopen waardoor er steeds gaten in het centrum ontstaan en er veel te veel voorzetten gegeven worden.
     Oh en had ik al gezegd dat lamproest er helemaal niks van kan ?
     Jij moet echt minder gaan drinken droppie want je lukt slap.
     Niemand hier kan nu zeggen hoe het elftal er volgens jaar uitziet.
     En het Nederlands elftal kan mij ook niets interesseren gaat om Ajax niet Nederland.
     Onze scouting is volgens jou zo goed met je domme gelul over buitenlanders maar blijkbaar zijn ze dan niet te vinden in Nederland en blijkbaar kunnen we ze ook zelf niet opleiden met onze geweldige opleiding waar jij alles vanaf weet omdat je tegenwoordig weer miljonair bent en in de skybox van Sjakie mag zitten.
     AB lukt ook uit zijn nek maar die heb tenminste nog verstand van voetbal en Ajax ,jij lukt alleen maar dom om nog iets van cachet aan je zielige bestaantje te geven.
     proost droplul.

     1. Moosie

      Dat je ook zo dom dan niet gewoon op de draad nu t reageren nee meneer moet beneden even apart reageren.
      Domme klootzak met je amateur psychologie.
      Maar je bent een opportunist pur sang dus ook dat is niet verwonderlijk.
      Het ene moment is de telegraf een kutkrant die fout was in de oorlog en het andere moment hebben ze wel de beste sportredactie als het om Ajax gaat.
      Iets wat wij al jaren roepen en jij met je inconsequente kutkop nu ineens mee komt omdat het je nu wel uitkwam.
      Maar blijf jij jezelf lekker voor lul zetten hebben wij weer een extra reden om te lachen.
      Ga je trouwens naar Madrid uit? Moet geen probleem zijn voor Maupie Nietmanen.

     2. Litmanen

      Het blijft fijnzinnig wat je schrijft. Zo’n meelij met je vrouw en kinderen. Maar ook met je buren, familie. Vrienden zal je niet hebben, of ze hebben net zo’n laag voorhoofd als jij.
      En maar schelden en vloeken. Kind toch, het is de dag des Heren.

     3. Moosie

      Hey sukkeltje het staat je vrij om je aan een kruis te laten nagelen hoor vraag alleen van te voren wel of ze lange dikke spijkers gebruiken zodat je goed vasthangt.

 2. -buitenkantje rechts-

  Terechte oproep.. Als Overmars zegt dat er niemand weg gaat en er vervolgens toch wordt verkocht is dat woordbreuk.. Dan ben je onbetrouwbaar. Als vervolgens ook nog wordt gezegd dat Neres alleen weg gaat als Lainez komt dan is het logisch dat Neres nu blijft..
  Dat hij deze oproep doet is wel een teken dat hij het ook niet vertrouwd.
  Los hiervan hoop ik toch wel dat Ajax een plan B heeft. Of zijn alle inspanningen ingezet op 1 speler?? Dat mag ik niet hopen. Er zijn voldoende alternatieven voor deze speler.. Waarom horen wij daar niks over? Bij a iedere scheet en boer staat met chocoladeletters in de Telegraaf. Nu niks..

  1. Yindi02

   Eens BR. Mocht Neres toch weg gaan dan is Overmars idd. ZEER onbetrouwbaar. Gaan het zien.

  2. Charka53

   Nou buitenkantje rechts als het om zoveel geld gaat is niemand te vertrouwen , maar wat vindt Neres er zelf van als hij nu zelf wel weg wil omdat hij niet zo vaak in de basis staat en dat het zonder hem ook goed draait en hem alleen te houden van stel je voor dat we hem misschien wel nodig hebben is tegen over hem ook niet eerlijk , dus zeg tegen de trainer we hebben een vervanger op de korrel dus hij mag weg dan is dat ook weer uit de lucht.

  3. FrankiC

   Blijkbaar praten er meer mensen mee en is er geen duidelijk proces bij de verkopen. Er kan toch niet zo maar een commissie een knoop doorhakken buiten Marc neem ik aan.

   Ik las een stukje over de onderhandelingen van 1,5 geleden inzake Bailey waarin Bailey afhaakte omdat de onderhandelaars van Ajax onderling ruzie zaten te maken!

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik sta er ver vanaf Franki.. ik neem aan dat Ajax een professionele organisatie is, maar ze hebben soms wel alle schijn tegen.

    1. FrankiC

     Het maakt me ondertussen erg benieuwd hoe dat allemaal in zijn werk gaat en of ze bijsturen na fouten in het verleden.
     Zo praten ons iig slecht bij!

  4. Wenen 1995

   Misschien wil Overmars/Ajax Neres helemaal niet verkopen, maar wil kamp Neres dat wel. Dan stel je Ajax voor de keuze: Of een ontevreden Neres in de selectie of het bod vd Chinesen accepteren en als onbetrouwbaar overkomen naar de fans. Ik zou dan verkopen, maar wie ben ik…..

   1. Litmanen

    Wenen, je hebt wel gelijk, maar de hele discussie gaat over het breken van een belofte. Maar Wober mocht toch ook weg?
    Beetje stomzinnig dat Ten Hag nu wel een probleem maakt. Dan had hij ook voor de transfer van Wober moeten gaan liggen.
    Bovendien, ik val in herhaling, met deze selectie moet Ten Hag elke dag op zijn knietjes om God te bedanken.
    Marcel Keizer had het echt niet minder gedaan.

 3. Yindi02

  Goede zaak. Vroeg mij al af in hoeverre een coach inbreng heeft in dit soort zaken. Zou er ook (als coach) niet blij van worden wanneer je iets opbouwt en neer zet en dat, tegelijkertijd aan de andere kant, dit wordt afgebroken.
  Zeker ook in een situatie waarin wordt geroepen dat “er deze winter niemand weg gaat bij Ajax”!!
  Ten Hag begint mij toch wel heel erg goed te bevallen op dit moment.
  Neres is imo zeker belangrijk voor Ajax de komende periode. Hoop dus dat hij blijft.

 4. timkloppers

  Zorg ook Maar voor opvolger onana die dan eerst tot zomerstop 2e keep is. Want achter onana is het ook niet wat.

  1. AjaxKat

   Een standin voor Onana ja, daar moeten ze hun tijd, geld en energie in steken. Vermeer zou gewoon een goeie zijn.

   En zat D. Blind niet in de RvC? Hij weet toch wat het is om de CL te winnen? Ik zeg niet dat dat dit jaar gebeurt maar kampioen word je met een sterke bank. Wöber is al weg en nu moet je niemand meer laten gaan. Die 43 miljoen kun je mét Neres ook bijverdienen in de CL. Sportieve belangen moeten (vooral zo midden in het seizoen) boven financiële belangen staan. RvC, gebruik je verstand aub!

 5. AJAXForever61

  Goed bericht van Ten Hag, nu al zeggen waar het om gaat, hij laat zien dat hij groeit als trainer en vertrouwen uitstraalt naar de groep. niet achteraf, mochten er nog jongens verkocht worden gaan huilen dat het bestuur niet luistert, heb alle vertrouwen in tweede helft seizoen dat we nu eindelijk prijzen gaan paklen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Goed gedaan Erik! Jij zegt tenminste waar het om gaat! Jij groeit als trainer en straalt vertrouwen uit naar de groep. Jij gaat tenminste niet achteraf huilen dat het bestuur niet luistert. Ik heb vertrouwen in jou dat we nu eindelijk prijzen gaan pakken.

  2. FrankiC

   Wat een onzin allemaal.
   Onze goep fanzone heeft er in een week tijd al bijkans een boek over geschreven en nu neemt TH pas contact op met RVC?
   Ik neem aan dat hij ook afgelopen week niet alleen heeft zitten nagelsbijten.

 6. Iedereen heeft een mening

  Hij komt steeds beter tot zijn recht bij ajax. Laat nu inderdaad zijn ballen zien (figuurlijk gesproken dan).

   1. AJAXForever61

    Op zich is dat toch niet erg, TH is de baas maar hij luistert.naar wat er in de groep omgaat, wat mij betreft ben je dan een echte manager!!

 7. Indojood

  De paniek is alweer uitgebroken. Wie verzint ook zoiets om jarenlang een talent ver weg te gaan pamperen om vervolgens het deksel op de neus te krijgen? Voor Richairlison was ook geen plan B of C voorhanden. Kappen met die bullshit. Scouten is meerdere alternatieven hebben en niet op één paard gokken. Daarnaast ook nog de verschillende boodschappen naar buiten toe. Niemand mag weg maar Wöber is al weg en Neres misschien straks ook. Magallan wilde ze al een tijdje hebben dus dat zou los moeten staan van Wöber’s positie. Inmiddels heeft Ten Hag wel een relatie gelegd tussen Magallan’s komst en Wöber’s vertrek. Het is weer eens een klerezooi.

  1. -buitenkantje rechts-

   Blunder na blunder zo lijkt het.. Gestuntel in scouting en aankoopbeleid. Succes lijkt gebaseerd op geluk en toeval.. niet op beleid..
   Wat horen we van investeringen in scoutingsapparaat en opleiden van spelers? Wat stroomt er straks door? Dani de Wit? Is dat het niveau dat we nastreven? Niveau moet omhoog willen we structureel ook internationaal meedoen..

   1. Litmanen

    Eens, bovendien, Wober linksbenig, Magallan, als opvolger voor De Ligt rechtsbenig. Geen enkele logica.

 8. Mr Ajax

  Het lijkt de ferkeerd gebruikte amstserdamse bluf, dat roepen dat ze neres pas weg doen als ze lainez binnenhalen, en toen ging het echt niet door, dat hadden ze nooit verwacht, want ze waren al rond met zijn club. Dus tja daar sta je dan, geen plan b en een ontevreden coach en Neres!

 9. Ajaxbest

  Niet zo zeuren wober was toch niet zo goed is maar goed dat tie weg gaat nu nog achterhoeden kopen we word nog beter En neres Moet nog 2 jaar blijf pas als tie echt goed word dan pas verkopen

 10. HDfan

  Er mocht geen bepalende speler weg; ik lees dan niemand uit de basis elf. Dat is echter niet heel slim want je hebt altijd een goede bank nodig cq vaste nrs 12,13 en 14 die ook in de basis hadden kunnen staan. Anders gaat het gewoon mis in de CL maar ook in de ED

 11. Iamsterdam2015

  Als er nou maar geen ge@#* komt tussen partijen en dat de een het niet met de ander eens is. Een situatie dat er spelers gekocht of verkocht worden tegen de zin van een ander heeft niemand iets aan. Hoop dat Marc hier wel goed in kan bemiddelen zonder toestanden van een RvC of TH.

 12. Iedereen heeft een mening

  Ben ik 1 van de weinigen die wel vertrouwen in de directie en TH heeft? Dat die Mexicaan binnen 24 uur switch naar Betis zegt meer over de speler/makelaars dan over het scoutingsbeleid. Ik verwacht ook veel van Sinkgraven. Hoeveel anders speelt hij als Frenkie(afgezien van al het blessureleed)? Centraal achterin hebben we ook nog Schuurs. Als die Chinezen €50 miljoen betalen voor Neres zeg ik ” doen”. Toen €15 miljoen plus voor Neres werd betaald, werd op dit forum ook negatief gereageerd (te duur, niet goed genoeg etc.) en nu is hij van ” onschatbare waarde”. Zegt dat iets over ons “inzicht in nieuwe spelers”?

 13. AFCA my World

  Ze zullen hem zeker gaan verkopen ! Maar wie moet je dan halen als directe vervanger ??? ⚽️

 14. Forever nr14

  Ongelooflijk dat TH zegt ie nog steeds dezelfde trainer is als in het begin? wat een flapdrol eerste klas, ook zegt ie dat ie het niet anders zou doen ivm de achterstand op die vervelende lampjes, en zegt ie dat het door hem komt dat het team zo sprankelend voetbalt, echt waar wat een figuur sla je dan, als je god op de knieen mag bedanken dat niet hij maar Overmars en Ajax het geld nu op het veld hebben staan en dat dit zeker niet door hem komt, iedereen kan voor ‘deze groep staan!
  Het zou wat zijn geweest als er een echte trainer voor deze groep zou hebben gestaan zeg, maar helaas gaan we dat niet meemaken, aangezien de leegloop komende zomer.

  1. Vierde ster

   Forever nr 14: Wat een sneue minkukel ben jij zeg. Je bent gewoon een TH hater die ongenuanceerde kritiek spuidt die hij absoluut niet verdient! Hij is uitstekend bezivg met deze groep,en leidt hen ongetwijfeld tot mooie dingen.!

 15. a.p.

  als je verkoopt moet je natuurlijk wel wat goeds achter de hand hebben en niet alleen voor het nieuwe seizoen. want We Moeten Nu Kampioen worden en misschien nog meer…..

 16. Vierde ster

  Het zal toch niet waar zijn dat de RVC ( WIE??) de gang van zaken gaat verstoren?Wij willen nee moeten kampioen worden daar moeten mensen zonder verstand van voetbal zich niet mee gaan bemoeien.Een kampioenschap gaat vele miljoenen opleveren en bovendien Neres blijft zijn waarde houden en kan als het zo nodig moet(niet van mij!)altijd nig verkocht worden, Verkoop nu zou penny wise and pounds foolish zijn!!

 17. hubert

  eerst is het Marc netto . dan is hij weer opeens goed bezig. en vervolgens is hij weer onbetrouwbaar. tja hij is schijnbaar alleen goed als hij doet wat hier een aantal mensen willen . succes ermee heren.

 18. hubert

  en natuurlijk moet ten hag het ok weer ontgelden ook hij kan er niks van heeft nog nooit wat goeds gedaan volgens sommigen maar gelukkig is ten hag de trainer en Marc die de transfers doet en gelukkig heb en die sommigen niets te zeggen fijne dag nog

 19. 1434

  Als ik ten Hag zou zijn zou ik gewoon opstappen op het moment dat er een speler in de winterstop wordt verkocht. Je moet toch op uitspraken van je baas kunnen vertrouwen. Anders is er gewoon sprake van een vertrouwensbreuk en is er een onwerkbare situatie opgetreden. …………. wat lees ik nu ………. Wöber al verkocht en misschien Neres ook? Kom ten Hag, wees een vent met ballen en lever je contract in. Zo valt er niet te werken. Onbetrouwbaar gajes is het.

 20. Forever nr14

  Vierde ster (dat duurt nog wel ff)
  Waarom schelde droplul.
  TH is geen trainer, hij heeft geluk dat er met geld gegooid is met diverse aankopen. En als een van de sterkhouders geblesseerd/geschorst is, weet ie niet meer (zie 0-3 in lampjes land) en thuis tegen Heracles, ja sorry dat verwijt ik hem nog steeds en vind ik hem geen trainer voor deze groep, er was niets mis met Marcel Keizer in mijn optiek maar ja.
  We lopen alweer achter de feiten aan in de competitie, en alleen kampioen is automatisch plaatsing voor de champions league, en mag ook wel naar jaren van droogte, of zeg ik nu iets geks? Nee ben een ajacied in hart en nieren, maar als deze trainer dit materiaal zou hebben, hou ik m’n hart vast. Nadat nu de spelers bepalen min of meer wat ze willen draait het, dus niet door hem.
  Yep sorry allen, ben totaal geen fan.
  1 ding wel, ik zou vetrekken als ik hem was, want idd de baas zet hem letterlijk en figuurlijk in zn hemd.

  1. vak411

   natuurlijk heeft ten Hag betere spelers maar de boer had Suarez en Eriksen om er maar een paar te noemen. ten Hag wordt door een aantal mensen hier gehaat maar ik kom 2 wekelijks in de arena en pak regelmatig uitwedstrijden mee maar heb in 10 jaar niet zoveel genoten als dit jaar. prima dat die Mexicaanse Messie niet komt. het is een groot talent maar staat hij er al? Neres wel. er komen weer talenten aan. ik heb vertrouwen in het beleid!

 21. Forever nr14

  Vak411, ik kom er niet zo vaak als jij, en geloof me ik geniet ook, maar toch als ik sommige wedstrijden toch een keer live zie, Willem II thuis na de 2-0 stoppen ze met voetballen, PEC uit (live bij) nou erg geflatteerd gewonnen, lampjes uit (doet nog steeds pijn, wat tactisch zo slecht was, dat ik mn ogen niet kon geloven.
  Spelers motiveren zichzelf vooral voor de champions league, in de micky mouse comoetitie, is het allemaal plichtmatig.
  Maar ook ik kan niet wachten op de heerlijke Europese avondjes weer met een Ajax wat weer straald “eindelijk weer”

 22. Forever nr14

  Een goede trainer zoals (eikel Bommel) kan zijn spelers ook in de competitie motiveren, dat kan TH helemaal niet of gaat gek wisselen.

  1. De Nees

   Waarom is bommel een goeie trainer? Omdat hij motiveert? Verloor van feyenoord, bakte niks van in de cl en ligt al uit de beker…maar wel een goeie dus. Maar 3 fouten van TH benoemen en hij is een waardeloze trainer. Maar met Marcel Keizer was wel alles ok? Daar was nog meer mis mee, daar kan nog meer fouten bij opnoemen. Roep gewoon dat je hekel hebt aan TH en meer niet, kom niet met onzin argumenten. Ik ben ook geen fan van Ten Hag maar kijk liever alleen naar eerlijke argumenten.

   1. Yindi02

    Nees, volledig eens. Dat er nog Ajax supporters zijn die een voorkeur hebben voor van Bommel of deze eikel beter vinden dan TH is voor mij onbegrijpelijk. Van Bommel en de rest van die pisvlekken lopen met een stijve rond omdat ze 2 punten hebben gehaald in de CL!! 2 punten van de 18!!!!!!!
    En wat doen wij hier? We kraken ten Hag af die in 12 potjes ongeslagen is in de CL, nog volop meedoet voor het kampioenschap en de beker. Kan er niets aan doen maar ik heb mijn mening over Haggie ook moeten bijstellen.

 23. Prinsengracht

  Ik heb alle bijdragen gelezen. Ik mis twee FEITEN in deze discussie. Magallan is wel rechtsbenig maar is gewend om LINKER CV te spelen. En twee: Wöber is veel te traag voor een Ajax verdediger.

  1. Prinsengracht

   Wel een hoop negativiteit hoor, trouwens. Paar dagen weinig gelezen. Dacht dat Ajax niet slecht had gespeeld tegen Sao Paulo. En ook dat gelukkig Lainez niet is gekomen. Maar blij supporters zijn zeldzaam geloof ik

  2. FrankiC

   Desondanks stonds Schuurs links en Magallan rechts… lijkt niet overeen te stemmen met jouw bevindingen PG

   1. Prinsengracht

    Ik zeg alleen dat hij veel linker cv gespeeld heeft. En dat dus kan. En dat er dus wel een stand in voor Blind is.

 24. Litmanen

  Wat een fijnzinnige reactie weer. De genotsmiddelen laten staan blijft dus een probleem voor je.
  Die “Marokkaan” had te maken met een oude vedette die al twee, drie jaar geen top meer is. Daar had Veltman ook geen moeite mee gehad, of Kristensen.
  Als je nu in Jong speelt blijft de kans dat je het eerste haalt steeds kleiner door alle aankopen.
  Feit, doorgesnoven idioot.
  Dat het Nederlands elftal jou niet interesseert, dat interesseert mij en vele andere dan weer niks.

  Jonk, wie is dat? Doet hij iets in voetbal? De man heeft nog nooit 1 jaar voor een echte eerste selectie gestaan en de jeugdopleiding heeft hij niet bedacht hoor, dat was honderd jaar geleden. Hij heeft een hele kleine rol gespeeld gedurende een hele korte periode.

  Moosie reageer nier meer op mij als je geblowed, gezopen, gesnoven of gespoten hebt. Er komt een hele rare tekst uit je vingers.

  1. Moosie

   Dat van dezelfde klootzak die riep dat Cruijff te dom was om zijn eigen column te schrijven.
   Jonk is weggestuurd sindsdien zijn wie voor welk elftal gezet?
   Janken over drugs ook zo oud maar ja op argumenten kun je het niet winnen daarom doe je dat ook al jaren zielig figuur.
   Ribery oud en versleten tuurlijk gast.
   Veel plezier met je St. Alleenopjezolder grand cru.
   Al op de begraafplaats geweest dit jaar want daar liggen toch al jouw familieleden omdat ze liever een OD namen dan nog een dag die rotkop van jou te moeten zien.Sukkel

  2. 1434

   Litmanen, ik beschouw jou als mede verantwoordelijk voor de toenemende agressie in het land. Jouw bijdragen roepen agressie op en voeden deze. Door mensen soals jij gaan mensen opgefokt de straat op met alle gevolgen van dien. Zoals altijd blijven de echte aanstichters buiten schot en anoniem. Als je vanavond gaat slapen zal deze beschuldiging op zeker nog door je hoofd gaan. Ik hoop dat je een erg onrustige nacht zal hebben. Helaas mag je je kwalijke zaken nog steeds hier plaatsen.

 25. 1434

  Ben dat afzeiken van Jonk nu wel zat eigenlijk. Cruijff had Jonk heel erg hoog zitten, door Jonk zo af te zeiken steek je Cruijff alsnog een mes in zijn rug. Je mag erg trots zijn op jezelf Litmanen maar ik moet zo langzamerhand flink kotsen van je. Je bent echt een walgelijk figuur en je hebt toraal geen respect voor Cruijff. Zijn autobiografie heb je ook bij herhaling afgezeken. Jij bent vast de persoon achter de aanslag op de coffeeshop in Amsterdam vandaag. Ik betreur het heel erg dat AFZ geen maatregelen neemt en blijft toestaan dat je het icoon van Ajax zo te kakken blijft zetten. Het beste is wanneer je geen reactie geeft, je maakt het anders alleen maar erger.

Comments are closed.