There are no ads, please add some


Wöber verlaat trainingskamp van Ajax om transfer af te ronden

Maximilian Wöber heeft afscheid genomen van spelers en technische staf van Ajax en heeft het trainingskamp in Florida verlaten, zo melden De Telegraaf en het Algemeen Dagblad deze ochtend. Hij is teruggevlogen naar Europa om zijn transfer naar Sevilla af te ronden.

In de voorbije dagen werd al duidelijk dat Ajax en Sevilla in gesprek waren over een eventuele transfer van Wöber. De clubs kwamen donderdag naar verluidt tot een vergelijk over een transfersom van twaalf miljoen euro. Wöber en Sevilla moeten nog een akkoord over de persoonlijke voorwaarden wat betreft een overeenkomst tot medio 2023 bereiken.

Revien Kanhai, zaakwaarnemer van Wöber, bevestigde afgelopen week de interesse van Sevilla. “Het is geen makkelijke keuze, want hij wil graag wekelijks aan spelen toekomen en een goed perspectief hebben”, werd de belangenbehartiger door Voetbal International geciteerd. “Daarom bekijken we wat momenteel het beste voor zijn carrière is.” Door de komst van Lisandro Magallán van Boca Juniors heeft Wöber nog minder zicht op speeltijd bij Ajax. In de eerste seizoenshelft was hij voor trainer Erik ten Hag de vaste vervanger van Matthijs de Ligt of Daley Blind in het centrum van de defensie.


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. KBouter

  Jammer… een grote stevige linkspoot achterin die ook nog goed kan koppen konden we goed gebruiken als cv of linksback

  1. vak411

   tja, kwee niet. heeft in c.l. best aardig gedaan maar was nog steeds geen onbetwiste basisspeler. aardige jongen maar geloof niet dat hij degene is waarvan we zeggen: was hij maar nooit weggegaan. nu speelt ie bij Barca.

 2. Iedereen heeft een mening

  Weet niet of ik daar blij of verdrietig om moet zijn. In ieder geval veel succes en een mooie carriere. 👍👍

    1. FrankiC

     Een goeie conclusietrekker is nog geen goeie scout. (Aldus Co Adriaans.)
     Ik zou de job meteen accepteren. Zul je net zien dat jij daar niet over gaat ☹️

 3. -buitenkantje rechts-

  Krijgen we dan straks een centraal duo achterin met Veltman en Magallan?

  1. ajaxhoger

   Dan zit je goed pfffffffffff
   Dat gaat wat worden weer de komende jaren , bulken van het geld , niet de spelers kunnen of willen kopen die je wil , en meerdere jaren geen kampioen worden , dat record hebben we ook geloof ik .

  2. FrankiC

   Heb je toevallig de gemiste strafschop van Magallan gezien? Daar word ik niet vrolijk van!

   1. -buitenkantje rechts-

    Gezien..kan een incident zijn. Zou makkelijk van me zijn om daar mijn vermoedens door te bevestigen.

Reageren is niet mogelijk.