Veltman: ‘Het gaat de goede kant op maar ik had mijn twijfels’

Joël Veltman staat sinds kort weer op het trainingsveld na een zware knieblessure en het is de bedoeling dat Veltman zaterdag samen met de selectie van Ajax zal afreizen naar het trainingskamp in Florida. Toch heeft Veltman twijfels gehad of het allemaal wel weer goed zou komen, zo laat hij weten in De Telegraaf.

‘Nadat ik was geopereerd in Augsburg had ik tijdens de revalidatie bij Ajax een stekende pijn in de knie, en ik heb echt getwijfeld of dit nog wel goed zou komen. Daarna ben ik gaan revalideren op de KNVB-campus in Zeist en heb daar voor het hele gezin een huis gehuurd. Voor mij was dit iets makkelijker want ik hoefde daardoor niet elke dag op en neer te reizen vanuit Amsterdam, want al met al hebben wij daar vijf maanden gewoond. De knie is nu goed hersteld en ik kan weer volle bak trainen. De afgelopen twee maanden was ik weer op De Toekomst om het kleedkamergevoel terug te krijgen. Het is nu de bedoeling dat ik zaterdag meega op het trainingskamp naar Florida en definitief aansluit’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

58 Comments

  1. vak411

   welkom weer Joel, ben geen fan van je maar qua geduld en karakter kunnen er veel spelers van je leren. misschien kan je je niveau omhoog halen doordat het niveau flink omhoog is gegaan! je bent een echte Ajacied.. niet de beste maar wel de geduldigste ?

 1. AJAXForever61

  Hoe lullig het voor Joel ook is, zijn tijd is passé bij Ajax. Ingehaald door het niveau spelers wat we nodig hebben om prijzen te pakken. Dank voor je inzet, je hebt altijd de club op nr1 grhad.Het ga je goed bij een andere club, hoop dat je iets moois vind!!

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik denk niet dat zijn rol uitgespeeld is bij Ajax.. Hij is een heel bruikbare speler die je kan zetten op rechtsback en CV. Hij zal moeten knokken om ooit weer basisspeler te worden.. Hij zou bij Heerenveen goed passen als CV naast Piri..

   1. dickst14

    Ik denk dat zijn rol wel uitgespeeld is. Wat er nu staat is duidelijk veel beter. Verder hebben we Schuurs nog, Magallan net gekocht en gaat Dest op de deur kloppen voor de backplaats.

 2. FrankiC

  Zou Kristensen ook nog mee naar Florida gaan, na aansluiting van Magallan en Veltman? Vrees dat hij het kind van de rekening wordt!

 3. FrankiC

  Zou Kristensen ook nog mee naar Florida gaan, na aansluiting van Magallan en Veltman2.0? Vrees dat hij het kind van de rekening wordt!

   1. AB

    Niet alleen een raag voor a.p. maar voor meerde hier als ik het zo lees. Allemaal een kort lijntje met Veltman. Geinig hoor.

    1. FrankiC

     a.p. spreekt altijd de betrokken speler e.a. toe en lijkt het principe van een dit podium niet te (willen) begrijpen: discussieforum.

     1. dickst14

      Dat wil jou grote vriend Limanen ook niet begrijpen. Alleen daar neem je het wel altijd voor op. Familie soms?

 4. Ajax 1

  Respect voor zijn instelling. Maar ook ik denk dat hij als standin nog wel eens in zal vallen of een wedstrijdje zal spelen. Maar basisplaats lijkt me uitgesloten.

  1. FrankiC

   Had ie een andere keuze dan?
   Of verwachtte je hem tegen te komen bij een cursus boekhouden?

   1. Ajax 1

    Nee, maar ik bedoel dat hij nooit gezeurd heeft, huurt een huis vlakbij zeist vijf maanden en verwacht nu niets en probeert zijn plekje weer te pakken.

    1. Bert Betondorp

     Veltman verdient een plaats in de selectie. Hij heeft in het verleden bij Ajax ook zijn verdiensten gehad. Dus positief benaderen aub

 5. AFCA my World

  Ik ben nooit een fan van hem geweest en nog niet,maar het is wel een vechter, misschien kan hij een andere club dienen! ⚽️

 6. Moosie

  misschien is Veltman als een goede wijn en wordt hij beter.
  Maar dan nog ben ik bang dat ik er koppijn van ga krijgen.
  Ik denk dat hij als invaller nog wel belangrijk kan zijn dit seizoen maar daarna is het voor beide partijen beter om verder te kijken.
  leuke subtopper in het buitenland gun ik hem wel en een strafschop benutten na verlenging in de halve finale ff geen Sonny doen svp

 7. Zlatan4ever

  Veltman Welcome back !
  Laat iedereen het tegendeel van de negatieviteit rondom jou zien

   1. Zlatan4ever

    Waarom zo anti-Veltman AB ?
    Het is ook niet mijn favoriete speler, hij is meer van het kaliber Viergever ook geen hoogvlieger maar die is nooit zo negatief benaders als Veltman…..
    By the way Vietgever doet het niet slecht bij onze “vijand” Pisvee

     1. Liefhebber van de oude Ajax school (aka AB)

      Viergever was op zijn plek beter dan Veltman.

 8. Charka53

  Als Veltman niet meer een plaats verdiend in het eerste mag hij hopen dat er toch een club is die wel in hem gelooft

 9. Bigboss

  Ik wens hem alleen meer dan goeds. Als hij met deze spelers ook door de mand vakt ben ik het met de kritiek eens. Hij is vask door de groep in de steek gelaten waardoor lijkt alsof alles door hen kwam. Als mensen hem inspelen en daarna niet vrij lopen of zo ik ben er vanaf lijkt het of alles aan hem ligt. Ondanks dat heeft hij altijd alles gegeven.

  Dus valt hij nu door de mand ligt het aan hem. Onze marokaanse rechtback heefr nu vaak het geluk aan ze zeide want echt verdedigen kan hij niet. Staat vask verkeerd maar heeft geluk na voren te staan dan en is aanvallend dan wel aanwezig en wandeld dan terug in tegenoverstelling van veltman altijd of onze argentijnse linksback

  Dus we zullen zien uit welk hout hij is gesneden net als onze Arjan robben van het elftal. Die voetbalt nu ook 100 keer beter. Nu hopen dat hij niet WEER geblesserd raakt

 10. Ajaxfoort

  Ik was ook geen groot fan van Veltman. Maar ik zie hem liever dan Kristensen. Dat vind ik echt een grote miskoop. 5 miljoen weggedonderd.

 11. Litmanen

  Een echte Ajacied die de ongelooflijke pech van twee gescheurde kruisbanden heeft gehad. Ik hoop dat hij een eerlijke kans krijgt om minuten te maken. Zijn twee hele dure “opvolgers” staan al op punten achter, terwijl dat twee echte backs zijn.
  Als hij net als Sinkgraven zijn minuten krijgt, dan kan hij misschien nog een leuke transfer verdienen. Want zoals je hier ook op de app leest, zijn er veel “supporters” die het niet in hem zien.
  Maar ja, je weet maar nooit. Als Maz zo blijft verdedigen, dan gaan we nog rare dingen beleven als hij tegen een echte linkerspits aan gaat lopen. Nou ja, er achteraan gaat lopen eigenlijk.
  Sympathieke jongen, maar absoluut geen verdediger.

  1. AB

   Voorlopig heeft Veltman als rechtsback nooit kunnen imponeren en moesten vele gaten van hem worden opgevuld door collega’s maar ja ….. dat mag je niet zeggen. Dat wordt gezien als afbranden. Maz is als rechtsback een revelatie, uiteraard met verbeterpunten maar hij leert razendsnel. De praktijk blijkt de beste leermeester voor hem.

   1. Zlatan4ever

    AB , gelukkig hebben wij Zak(aria) nog achter de hand om uit te bouwen van middenvelder als rechts-back nu jij Veltman geen kans wil geven om zich alsnog te bewijzen ….

   2. Litmanen

    Tuurlijk, de praktijk. Knock out fase CL, leren in de praktijk. Dan heb ik daar liever iemand staan die een spits tegenhoud.
    Leren doe je op school en in Jong. In Ajax 1 wordt je meteen afgerekend.

    1. Liefhebber van de oude Ajax school (aka AB)

     Tuurlijk Litmanen, tuurlijk en jij blijft volhouden er verstand van te hebben.

  2. dickst14

   Mag ik je feliciteren. Ondanks de onzin die je schrijft Nietmanen is het feit dat je in dit artikel Ziyech niet afzeikt een felicitatie waard. Heeft lang geduurd, maar mooi man.

   1. AB

    Ho, ho. Hij zeikt nu indirect de andere Nederlandse/Marokkaan af. Verder blijft hij zeiken met “echte Ajacied” en mensen met een andere mening noemt hij “supporters”. Kortom, hij is heilig en alwetend. Elke vorm van felicitatie is dus volkomen onterecht.

   2. Litmanen

    Dikkiedik, lees mijn bijdragen maar eens terug, dan lul je niet zo slap.
    Overigens, Ziyech moeten we ook nog maar kwijt zien te raken. Ik lees over belangstelling voor al onze vedetten, behalve dan voor Hakim.
    Alleen volgens het geheime circuit van AB zijn er clubs voor hem. Gek genoeg lees je dat dan weer nergens.

    1. dickst14

     Jammer weer dit. Ik hoop maar dat als Ziyech verkocht wordt Veltman gelijk klaar staat om zijn plaats in te nemen

     1. Moosie

      jij bent ook niet snugger als je denkt dat Nietmanen iets positiefs te melden heeft over Zyech.
      Domme klootzak zonder geld die heel graag als intellectueel gezien wil worden.
      Daarom ook pochen met zijn st.alleenopjezolder.grand cru.

     2. Liefhebber van de oude Ajax school (aka AB)

      Ik hoop dat Ziyech nog jaren bij Ajax blijft.

    2. Liefhebber van de oude Ajax school (aka AB)

     Ja hoor, daar is de Ziyech/Marokkanen zeiker weet. En weer gaat hij mijn woorden verdraaien. Je zou er bijna agressief van worden.

 12. ajacied078

  zet hem maar paar wedstrijdjes naast de ligt wordt hij beter van. als hij dan kan aanhaken op dit niveau prima. zo niet dan bedankt voor de inzet.

Comments are closed.