Matusiwa op huurbasis naar De Graafschap

Azor Matusiwa speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor De Graafschap, zo weet De Telegraaf te melden. Matusiwa maakte vorig seizoen in de wedstrijd tegen Excelsior zijn debuut in het eerste elftal van Ajax en kwam dit seizoen drie keer uit voor Jong Ajax. Matusiwa heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2020.

Bron: De Telegraaf

Related posts

30 Comments

    1. FrankiC

      Goed debuut tegen Excelsior. En daar loopt een middenvelder rond waarvan ik erg gecharmeerd ben en waarmee Ajax zich wellicht zou kunnen versterken: Jerdy Schouten.
      (Sterke, balvaste one touch speler en altijd naar voren). Goedkoper dan Doan. Tis maar een ideetje.

      1. Sam34

        Ik vind matusiwa een beetje vegelijkbaar met kante ik hoop dat hij mijn zwaar onrealistisch sterke verwachtingen alsnog waar kan make

  1. FrankiC

    Ervaring opdoen in de ED, altijd goed. Maakte als verdedigende middenvelder vorig jaar grote stappen en kwam pas terug van een liesblessure. Ben erg benieuwd naar zijn ontwikkeling.

  2. Melvis

    Prima, jongens waar laten rijpen op huurbasis….komt het eruit dan haal je ze terug, anders verkoop je ze aan een subtopper.

    1. Vierde ster

      Hurbie: Als je daar nou eens langer over nadenkt, is dat toch een beetje zielige opmerking?

  3. Sjaak Swart

    Hurbie is geen Sjaak Swart,want dat ben ik,de enige echte jongens vraag me maar wat ik heb geschreven als je me ziet op de Toekomst,als je dat durft tenminste.Dan zal ik jou of jullie haar fijn uitleggen wat ik bedoel met de enige echte Sjaak Swart.Ik ben te herkennen aan mijn zwarte haren en colber wit overhemd,als jullie me niet zien dan vraag je het maar aan tant fien aan de bar die weet wel waar ik ben,groeten van S,Swart.

    1. AB

      Beste “Sjaak”, er zijn hier vnl volwassen mensen en een paar pubers. Dom gedrag wordt niet echt gewaardeerd. Dus, puber, terug je hokje in. Je maakt Sjaak ook belachelijk. Doe niet hetzelfde als Litmanen hier ajb.

    2. AB

      “Ik ben te herkennen aan … “ ???? Alsof een Ajacied niet weet hoe Sjakie er uitziet ??? het wordt steeds leuker.

  4. Sjaak Swart

    Knul weet wat je zegt ik herhaal niet nog eens wat ik hier boven heb geschreven kom naar de toekomst als uber houd de weg weet te vinden,dan weet je wie er tegen over je staat.

        1. Sjaak Swart

          Altijd iemand afzeiken beter weten word je nou niet moe van jezelf mr beter weten laat iemand lekker zijn ding doen als je het niet bevalt verwijder je toch gewoon de app,ga tegen je vrouw of buurman zeiken als je die heb,maar aan je reageren op een reactie denk ik dat jij niet tot geen vrienden heb leuk oud en nieuw ouwe pijp zeiker gr Sjaak Swart te herkennen aan………..

    1. Prinsengracht

      Ik ga je sprookje meteen om zeep helpen, nepperd. Ik heb Sjaak vorig jaar al eens gevraagd of hij ook op dit forum kijkt. Hij kende het niet eens! Wat een gekken hangen hier rond…..

  5. Kovacs

    Gisteren las ik in een Catalaanse sportkrant dat Frenkie persoonlijk rond zou zijn met Barcelona. ManCity heeft iets meer geboden dan Barca, Pep heeft Frenkie zelfs nog gebeld om hem te overtuigen. Maar Frenkie denkt dat zijn kwaliteiten beter tot uiting komen in La Liga. Ajax zou 75 miljoen willen vangen, Barca wil 60 miljoen betalen.

    Van De Ligt ziet Barca waarachijnlijk af, aangezien ManUtd en Juventus beduidend meer lijken te willen betalen dan Barca; bovendien ziet Barca hem als opvolger in de toekomst en kan (wil) hem nu geen basisplaats bieden

    1. AFCA my World

      Mocht dit waar zijn, dan moet er echt meer geld op tafel komen, dan verkopen ze maar een speler of ze doen er 1 als ruilmiddel bij, zelf zat ik te denken aan Suarez of Messi !

Comments are closed.