There are no ads, please add some


Mogelijke tegenstanders Ajax in achtste finales Champions League

Ajax eindigt door het gelijkspel tegen Bayern München als nummer twee in de groep en dus zijn de mogelijke tegenstanders bekend die Ajax gaat treffen. De ploeg van Erik ten Hag gaat ongeslagen richting de achtste finales want vanaf de tweede voorronde won Ajax zeven wedstrijden en speelde het vijf keer gelijk. Het doelsaldo: 24 doelpunten voor, 9 tegen. De clubs die dus rekening kunnen gaan houden met de opmars van Ajax zijn Borussia Dortmund, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, FC Porto, Manchester City, Real Madrid of Juventus. De loting zal aanstaande maandag plaatsvinden en de eerstvolgende Champions League-duels staan gepland voor 12 en 13 februari 2019 waarbij Ajax eerst een thuiswedstrijd zal spelen.


Gerelateerde posts

25 reacties

 1. Indojood

  Tsja, geen zwakke tegenstanders meer. Dit is wat we willen en wat we zolang hebben gemist.

  1. vak411

   real… welkom

   eens kijken hoe ze het vinden als we lachend en knipogend het veld aflopen.

  1. AjaxKat

   Inderdaad. Dit Ajax is volwassen geworden. Alleen verdedigend was het gisteren her en der wat naïef. Dit Ajax heeft (potentiële) tegenstanders ook bewezen dat je beter niet achteruit kan lopen. Scoren doen ze wel uiteindelijk.

   1. afcadeluxe

    hoe zullen we het noemen?jeugdige onbekommerheid?i.i.g.eerste helft,maar ik hoor vandaag dat niemand ajax wil loten,je weet nooit wat er gaat gebeuren bij ajax

 2. Geckoo

  Geef dan maar FC Porto.. meer fysiek voetbal, maar daar kan Ajax zich mooi onderuit voetballen..

 3. Deusie

  Dat rijtje van 7 groepswinnaars willen echt niet Ajax uit de koker zien verschijnen als hun tegenstander in de volgende ronde…da’s al de eerste winst die er met dit elftal is behaald, trots als een aap met 7 lullen moeten we zijn op die gasten!

 4. Vak 120

  Trots op deze selectie!! Jammer dat zo’n selectie niet nog 2 jaar bij elkaar blijft! Maar goed,dat is bekend.dus dit jaar nog maar volop van genieten!

 5. -buitenkantje rechts-

  Je moet ze allemaal verslaan wil je CL winnen. Direct Real Madrid dan maar..

 6. Charka53

  Als er met dezelfde passie en inzet gespeeld wordt als gisteravond moeten we voor geen club onderdoen .

 7. apeldoorn

  alleen van Juve word ik niet echt blij, tegen alle anderen hebben we sowiezo kans, tegen Porto en Real de meeste kans

Reageren is niet mogelijk.