There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen verliezen in slotfase van FC Twente Vrouwen: 1-2 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen lijken het even helemaal kwijt en hebben vrijdagavond de eerste thuisnederlaag geleden tegen de vrouwen van FC Twente. Het elftal van trainer Nihom had in de eerste helft weinig in te brengen en vlak voor rust kwam FC Twente op 0-1. In de tweede helft waren de Ajax Vrouwen de betere partij en via Lewerissa viel uiteindelijk ook de gelijkmaker. De wedstrijd leek dan ook af te stevenen op een gelijkspel maar in de slotfase wisten de FC Twente Vrouwen alsnog te scoren waardoor het eerste puntenverlies op eigen veld een feit was. Onze fotograaf Jacques was natuurlijk weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Akkerman, Van Es, Verhoeve; Munsterman, Van der Linden (52. Doorn), L. Bakker (52. Van den Bighelaar); Lewerissa, E. Bakker, Jansen

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

16 reacties

 1. Bert Betondorp

  Ajax Vrouwen zitten in een dip, kan gebeuren en komt wel weer goed omdat de kwaliteit goed is zal de kentering wel weer komen. Kop op meiden.

 2. EugAjax

  De dames dalen dit seizoen af naar een zeer bedenkelijk niveau. Na kampioenschap had Ajax door moeten pakken. 13-0 verliezen in Europa en nu bijna rechterrijtje in competitie? Wordt kwestie van investeren of opdoeken !

  1. Tikkietakka

   Tsja, als een forumlid dramatisch afscheid neemt ook opdoeken. Is ook zo gegaan met je eigen bedrijfje zeker.

  2. dickst14

   dit is meer een forum voor jou. als je jou reacties nu alleen beperkt op het vrouwenvoetbal dan doe je heel veel mensen een groot plezier. behalve de volgers van het vrouwenvoetbal dan.

 3. a.p.

  KHW ik ben het niet mee met je eens met opdoeken. Verleden jaar was het wel een succes jaar

  1. Koning Haarms Wolfs

   a.p. ik vind dat ze heel het vrouwenvoetbal moeten opdoeken. En ze mogen bij ons daarmee een start maken.

  2. Prinsengracht

   Eug huilt weer met de wolven in het bos. Vorig jaar was hij nog erg trots op die mutsen. En nu mogen ze opgedoekt worden. Hoe draaierig kun je zijn?

Reageren is niet mogelijk.