There are no ads, please add some


Ulderink nieuwe trainer Ajax Cape Town

Andries Ulderink is de nieuwe trainer van Ajax Cape Town. Hij volgt Muhsin Ertugral op, die onlangs opstapte. Ulderink moet ervoor zorgen dat Ajax Cape Town weer beter gaat presteren. De 49-jarige Zwollenaar vertrok in maart van dit jaar bij Reading. Hij werkte bij de Engelse club als assistent van manager Jaap Stam, die werd ontslagen toen Reading in degradatiegevaar raakte.

Ulderink en Stam vormden eerder een trainersduo bij Jong Ajax. De ploeg uit Kaapstad degradeerde vorig seizoen uit de hoogste klasse in Zuid-Afrika en presteert een niveau lager ook niet al te best. Algemeen directeur Edwin van der Sar hoopt dat Ulderink de boel weer op de rails krijgt aangezien Ajax de laatste jaren weinig profijt heeft gehad van de Zuid-Afrikaanse partnerclub.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

16 reacties

  1. EugAjax

    Ergens heeft Ajax het verkeerde spoor genomen in deze samenwerkingsverband. Dat willen ze recht gaan trekken. Verstandig ? Ik denk van niet. En met Ulderink verander je misschien van spoor maar het blijft de verkeerde richting ! Ajax doet er beter aan om dit te stoppen !

  2. Moosie

    nou gaat het helemaal goed komen ulderinkie gaat het de doen.
    Maar wat weten we nou echt van die club buiten dat ze er een bodemloze put hebben en dat er de laatste jaren geen enkel talent vandaan komt wat het niveau aan kan en Enoh en serero waren ook niet goed genoeg al vind ik Serero wel een geweldig ventje.Je zou hem bijna echte Ajacied noemen

Reageren is niet mogelijk.