Ajax verslaat AEK Athene en overwintert in de Champions League

Ajax begon sterk aan de wedstrijd in Athene wat al gelijk een corner opleverde. Het resultaat leverde de thuisploeg een doeltrap op. Doelman Barkas schoot de bal diep en bereikte bijna Ponce ware het niet dat Wöber de bal weg schoot, helaas achter de eigen doellijn. Hierna bleef Ajax flink aandringen tegen een matig spelend AEK dat af en toe een flinke overtreding nodig had om de Ajaxaanvallen te stoppen. Toch was de eerste gele kaart voor Lasse Schöne want arbiter Micheal Oliver vond dat Lasse te fors inkwam hoewel de beelden dat niet lieten zien. De enige echt dikke kans voor Ajax in de eerste helft was voor David Neres die een boogballetje van Frenkie de Jong kreeg maar David kon de bal net niet goed koppen en de bal belandde in de handen van de Griekse doelman. Het werd aan onze zijde ook nog even wat hachelijk omdat Maximiliaan Wöber de bal niet goed terug speelde en daarmee André Onana in een lastig parket bracht maar onze doelman loste het op zijn manier veilig op.

De tweede helft begon met flink wat vuurwerk maar dan niet op het veld. De aanhang van AEK vond het een goed plan om vuurwerk af te steken en in het van van de Ajax-supporters te gooien. De spelers lieten zich er niet door afleiden en probeerden een doelpunt te forceren. Matthijs de Ligt en Chygrynskiy kwamen na een vrije trap van Lasse Schöne keihard met de hoofden tegen elkaar en gelukkig stond De Ligt weer snel maar de Griekse verdediger moest aan een flinke hoofdwond behandeld worden. Daardoor speelde AEK dus even met zijn tienen. Ajax speelde sterk maar AEK hield de deur stijf dicht. In de 62ste minuut werd de vrij onzichtbare Kasper Dolberg vervangen door Klaas-Jan Huntelaar en vlak hierna zat Donny van de Beek met de punt van zijn schoen tegen de bal die jammer genoeg tegen de paal wegsprong. Lasse Schöne nam een paar minuten later een vrije trap en schoot de bal hard tegen de arm van Livaja. Dit leverde hem een tweede gele kaart op en omdat dit ook in het strafschopgebied gebeurde, ook nog een penalty. Dusan Tadic bleef koel en schoot de bal snoeihard door het midden in vanaf 11 meter (0-1). Vier minuten later was het weer Tadic die na voorbereidend werk van David Neres en Klaas-Jan Huntelaar de 0-2 binnen schoot. Overwinteren in de Champions League is nu zeker en de heren van Ajax laten dat zien in hun spel. De bal ging steeds rond en het ging bijna mis want Onana moest toch nog even in actie komen om het afstandsschot van Boyé stijlvol uit het doel te boksen. In de extra tijd schoot Huntelaar de bal mooi in het doel maar omdat Labyad buitenspel stond werd dit doelpunt niet gegund.

AEK Athene – Ajax 0-2 (0-0) 

68′ Dusan Tadic 0-1 (Penalty)
72′ Dusan Tadic 0-2

Gele kaarten Lasse Schöne, (Oikonomou, Chygrynskiy, Livaja, Giakoumakis: Allen AEK Athene)
Rode Kaarten Livaja (Twee keer geel)

Opstelling AEK Athene: Barkas; Bakakis, Chyrgrynskiy, Galo (73′ Boye), Oikonomou; Alef, Galanopoulos; Hult, Mantalos (78′ Klonaridis), Ponce (81′ Giakoumakis); Livaja.

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui (81′ Rasmus Kristensen), Matthijs de Ligt, Maximiliaan Wöber, Daley Blind, Lasse Schone, Donny van de Beek (86′ Zakaria Labyad), Frenkie de Jong, Dusan Tadic, Kasper Dolberg (62′ Klaas-Jan Huntelaar), David Neres

Related posts

101 Comments

   1. Indojood

    Precies, zit toch maar op de bank weg te kwijnen daar. Prachtige speler, past goed bij Ajax.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Die zou meer dan goed zijn voor Ajax. Moeten we hem alleen ff uitleggen wat kunstgras is en dat hij daarop mag spelen voor 2500 man ?

 1. EugAjax

  Guess who is back:
  AJAX TERUG BIJ DE BESTE 16 VAN EUROPA! En dit is nog maar het begin !!!

  En wie nog twijfelde over aankopen Blind en Tadic, moet even pro artikel VI lezen.
  “Tandem Blind Tadic loodst Ajax langs vijfmans defensie AEK”.

  Was het goed? Verre van, maar dat geeft vanavond even niet.

  En Ten Hag waarom speelde Ajax aan begin seizoen stuk beter als laatste paar weken? Ik geef even drie letters: KJH. Vanavond ook weer. hij kwam erin en Ajax begint beter te draaien…

  Gefeliciteerd Ajax. Op naar de echte Europese top. Ajax is in 11 wedstrijden tegen teams als Bayern, Benfica en Kiev vrij vaak dominant geweest! Nu groepswinst en dan doortrekken naar beste 8. Het is met dit elftal zeer goed mogelijk ??⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

  1. dickst14

   Je denkt dat doordat iedereen momenteel in euforie is met deze bijdrage weer gewoon terug te keren op dit forum. Therapie is nog lang niet voltooid lijkt me

    1. Indojood

     Je blijft lachen hier. Dooie Eug terug, AB die zichzelf telkens klemlult. Nietmanen de vakkenvuller. Mooi groepje bij elkaar.

     1. Litmanen

      Gelukkig zijn jullie normaal, bashen discrimineren, beledigen, blowen, snuifen, zuipen en alleen jezelf de voetbalprofessor van Ajax vinden.
      Nu nog een spiegel vinden en proberen die shock te overleven……

     2. Geroldkohlen

      gelukkig doe jij dat nooooooit! hypocriete zak! je kan ook met eug met zijn 2tjes misschien in een kist gaan liggen, doen jullie er opblaaspop nog bij en opgeruimd staat netjes! jullie beiden zijn een stelletje zieke geesten ,en echt de rotte appels van dit forum!

  2. FrankiC

   Degene die aan Blind twijfelt of twijfelde heeft niet zo veel kijk op het spelletje. Zie hem graag op het middenveld.

   Je mag terecht twijfelen aan het niveau van Dolberg Mazraoui en Van de Beek. Kan net in de ED maar zeker niet in de CL. Dus inkopen in de winter om verder te kunnen komen in de knock out.

   1. EugAjax

    Eens FrankiC over Blind. Ik vind hem de beste aankoop van afgelopen zomer gebleken. Ik had mijn geld op Tadic gezet en ook hem vind ik een grote aanwinst, maar Blind speelt op hoog niveau dit seizoen. Hij is mss meer een 6 maar daar hebben we Schone en Wöber vind ik goed maar zeker niet beter als Blind.

    Dolberg stuitend slecht en KJH laat elftal beter spelen vind ik. Mazra zakt ook in na een zeer goed begin. Kristensen? Of gaan we in tweede helft revival Veltman zien ? Ik sluit het niet uit.

    Beek zijn we oneens. De man geeft veel diepganf vanuit middenveld en sinds hij in basis staat is Ajax middenveld meer aanvullend op elkaar. Je zag de diepte en goed positie kiezen terug bij de bal op de paal.

    Ik zou nu even niet weten wie in winter te halen. Meestal werkt dat niet. Vind ik zelf. Je zag dat bijv bij Neres terug. In winter gehaald, eerste 6 maanden slecht en daarna goed tot zeer goed. Helaas voor hem is hij slachtoffer van basis plaats Beek over algemeen.

    1. Litmanen

     Eens over een aantal zaken maar lang niet in alles. Alles overziend vond ik Veltman een veel betere opkossing op rechts als Mazraoui. Dat is een middenvelder die met veel pijn en moeite een contract kreeg bij Ajax. Ik vind Kristensen wel een echte rechtsback. Hoewel die in de voortzetting weer een stuk minder is.
     We gaan het zien.
     Blind is een echte versterking en Tadic vond ik in Engeland veel sterker dan bij Ajax. Vd Beek is een echte Ajaxmiddenvelder met diepgang en veel scorend vermogen. Ook gisteren weer pech met de paal.

     De discussie over de actie van Eug is nu wel gevoerd. Maar lekker blijven hangen, want echte argumenten vinden is veel lastiger…..

  3. Geroldkohlen

   eug blijf van de fles en ga met je pop terug de kist in! zieltjes willen winnen met dit soort teksten. bah!

   1. Ajax 1

    Graag bannen van dit forum. Mensen die hun eigen dood neppen en dan ‘dood’leuk terug komen. Hoe fucking gek kun je zijn…..sorry hoor

    1. Indojood

     Misselijkmakende zieke geest. Had ook ooit een verhaal over een vriendin die euthanasie ging laten plegen, toen zou ie ook weggaan van het forum.

     1. De Nees

      58 zie jouw alleen als het over Eug en Neppie gaat, je komt meteen tot leven, wat aandoenlijk?. Heb je wel ‘s wat te melden over Ajax? ?

     2. Indojood

      Heel veel, alleen niet persé op dit forum. De goede inhoudelijke discussies bewaren we voor onze appgroep.

     3. Litmanen

      Nee De Nees, nog nooit een inhoudelijk reactie gezien. Broertje van Moosie. Niet een hersencel te weinig, maar in het bezit van maar 1 hersencel…..

    2. EugAjax

     Ajax 1, ik reageer even alleen op jou. Aangezien jij bij de normale leden van dit forum hoort ! Jij verdient een uitleg of je er op zit te wachten of niet.

     Je hebt helemaal gelijk dat je volledig over de zeik bent van mijn actie. Ik heb ruim een week geleden geloof ik de bekentenis gedaan (als Ruud Krol nick). Ik heb enorm spijt van mijn actie en deze is op geen enkele manier goed te praten. Ik ben al vrij rap destijds van mezelf geschrokken. Dit is by far het slechtste wat ik ooit in mijn gehele leven heb gedaan !

     Ik heb twee dingen gedaan op dit forum waar ik op zijn zachtst gezegd niet trots op ben.
     – spotten met de dood
     – verhaal gecreeerd rond pop in heg
     Beide onwaar. Rest wat ik hier geschreven heb is allemaal waar. Ik zal proberen uit te leggen aan je hoe het zo gekomen is dat ik die verschrikkelijke actie heb gedaan.

     Ik weet niet of jij alles gevolgd heb, maar ik vind zelf dat ik overmatig veel ben aangepakt door leden uit bepaalde hoek, wie schoen past trekt hem aan. Ik heb minimaal 5 keer doodverwensingen gehad, mijn karakter is twee keer vergeleken met een massamoordenaar en toen ik een keer Litmanen een goede gast heb genoemd waar ik persoonlijk goed over voetbal kan discussieren was hek helemaal van de dam en werden bijdragen van die leden naar mij, maar ook zeker vice versa van een groot poppenkast gehalte.

     Op een gegeven moment was ik dat zo spuugzat dat ik eerst dat poppenverhaal heb gecreeerd, puur om reacties uit te lokken van die groep. Dat is gelukt want een van die leden meldde hier dat politie aan zijn deur stond, omdat ik hem heb aangegeven…..hoewel ik spijt heb van dat verhaal hier plaatsen kon ik er zelf wel om lachen.

     Iets anders zit het met het spotten met de dood. Dit deed ik vanwege die doodverwensingen. Ik dacht dan kan je hem krijgen ook……maar ik geef toe hier ben ik zwaar uit de bocht gevlogen en heb ik me schandalig gedragen.

     Is bovenstaande dan een excuus voor mijn gedrag? Absoluut niet !!!!! Want je bent altijd nog verantwoordelijk voor je eigen daden en zeker ik dus ook !!! Vandaar mijn welgemeende excuses voor dit waanzinnige slechte toneelstuk. Hier heb ik enorm veel spijt van.

     Ik kan het niet meer terug draaien. Ik heb ruim week geleden wel gezegd dat als ik terug kom ik kom als EugAjax en geen andere nick meer. Tevens kom ik terug om uitsluitend over voetbal te discussieren. Dat is als jouw begrijpelijke verzoek van een ban niet gehonoreerd wordt.

     Rest me wel om 1 ding recht te zetten. Ik besef dat ik geen geloofwaardigheid meer heb, en dat geeft niks. Alleen Indojood laat nu blijken waarom ik bepaalde leden niet kan luchten of zien. Hij geeft aan dat ik ook het verhaal heb verzonnen van een vriendin die euthanasie heb gepleegd. En dat is dus helaas wel waar. Geeft aan hoe dat soort gasten in elkaar steekt.

     Meteen inhakken op me na een zelf gecreerd beeld van mezelf. Extra door slijk halen. Ik zeg dit omdat ik ruim een week geleden alles had opgebiecht dus ook al is mijn geloofwaardigheid foetsie dan nog kan Indojood niet weten of dat verhaal waar of niet waar was. En dan op zo een geniepige manier het als een waarheid hier verkondigen……laten we het op karma houden en een wraakactie. Prima dat heb ik zelf wsl gecreerd dus ik deal ermee

     Dit is nu het laatste wat ik erover schreef. Gedane zaken nemen geen keer. Valt niet terug te draaien. Ik ga vanaf nu over voetbal hebben, puur over voetbal. Zit achterover en lees rustig wat er komende weken, maanden en mss jaren gaat gebeuren ! Nogmaals sorry man. We zien wel of je verzoek gehonoreerd wordt.

     1. Koning Haarms Wolfs

      Was geen handige actie, Eug……eufemisme…. Hoop dat een groot aantal hier je ooit weer accepteren kan op termijn. Zoals gezegd: iedereen maakt fouten, Eug. Gewoon echt niet meer doen.

     2. Ajax 1

      Ok, eug, goed dat je het toegeeft en dat je niet dood bent. Ik vind het bizar dat iemand zich op laat naaien op een forum……zou mooi zijn als hier enkel over voetbal gesproken wordt.

     3. EugAjax

      Eens Ajax 1, het is niet alleen bizar het is om je kapot van te schrikken en dus ook te schamen (die twee processen komen later pas na schrijven). Ik persoonlijk ga vanaf nu alleen over voetbal ouwehoeren ! Dat is wat ik kan beloven.

     4. Tikkietakka

      Dat beloofde je om 11.47 uur ook al. Inmiddels al twee keer belofte gebroken. Of doe als ik en denk gewoon “fuck the rest” maar dit staat nu al heel gek. Groetjes uit, momenteel, Haarlem.

     5. Bakkie

      Nee dat “fuck de rest” van jou werkt lekker haha niemand hier heeft nog enig respect voor jou man.. ja met uitzondering van moosie. Je ziet het ook aan het aantal duimpjes dat je krijgt. Het interesseert niemand meer iets wat jij hier verkondigd.

     6. Tikkietakka

      Bakkie, duimpjes? Alleen kinderen maken zich druk om duimpjes. Ik merk aan losse commentaren dat veel mensen hetzelfde denken over Ajax zoals ik dat doe en een gelijke mening hebben. Daar heb ik echt geen duimpje voor nodig. Verder heb ik meer dan voldoende respect is het echte leven. Daar gaat het om . Niemand kent mij hier en voor 90% van de andere forumleden geldt hetzelfde.wat koop ikvoor “respect” van bijvoorbeeld Bakkie? Maakt mij dat trots of zo?

     7. Moosie

      Het is dus eigenlijk allemaal de schuld van al die anderen die jou hebben aangepakt op dit forum?
      Dat gaf jou het recht om dit soort onzin op de site te zetten?
      Net als het belachelijke verhaal over de ” fieldseats ” of het cum laude afstuderen aan de Cruijff university.
      En het verhaal dat je de account EugAjax niet meer in kwam en daar Dennis en nog 3 was gaan heten?
      Dat was allemaal waar en wij zijn de boegiemannen die jou tot bijna psychotisch gedrag hebben gedreven.
      Je bent volgens mij echt zwaar in de war en je hebt zo te lezen ook totaal geen inzicht in je eigen ziektebeeld.
      Dus ik hoop dat er mensen om jou heen zijn die in kunnen grijpen want je spoort gewoon echt niet.
      En ik bedoel dit gewoon ook nog goed ook , je bent echt heel verkeerd bezig.
      Je kunt dit verhaal nog 8 keer net een beetje anders uitleggen dan hoe het echt gegaan is maar het staat gewoon allemaal op het net.
      Er valt niets te ontkennen of te verdraaien want je hebt het zelf allemaal zo verteld hier.
      Dus dat hele mea culpa gelul van jou is helemaal niks waard zo lang je blijft liegen en anderen de schuld geven .
      Zoek het woord pathetisch maar eens op want jij en Nietmanen zijn dat allebei

     8. EugAjax

      Zoals eerder gezegd Moosie, al die dingen die jij nu aanhaalt in zin drie en vier waar! Verder I do not care what you think ! Ik wens je veel succes met al jouw vendettas op dit forum, mij krijg je niet meer zover !

     9. Tikkietakka

      En weer laat je het niet rusten Eug. Wat is een belofte waard? Ik doe tenminste geen beloftes.

     10. Moosie

      jij bent gewoon niet goed snik net als je vriend en dat je nu hier weer schaamteloos terugkomt moet jezelf weten maar hou dan ook je aggenebbiskop dicht over ons en ga niet steeds zeggen dat het door ons komt jij bent helemaal zelf verantwoordelijk voor je achterlijke gedrag net als Nietmanen die blijkbaar ook niet weet wat de definitie van inhoudelijk reageren is.
      En voor de rest stort je maar lekker in je graf

     11. De Nees

      Je bekent schuld en hebt er spijt van, dus ja wie ben ik om iemands excuses niet aan te nemen? Ik laat het maar voor wat het is, hoewel je af en toe wel de naam Nosferatu naar je kop kan krijgen. ?

     12. Prinsengracht

      Niemand hier weet nog wat we van jou moeten geloven Eug. En niemand neemt jou nog serieus. Van mij hoef jij niet weg. Ik begrijp alleen niet dat je wil blijven.

     13. Indojood

      Eug heeft dit allemaal bewust gedaan. Ziekelijke hang naar aandacht en niets is te gek dan, zelfs je eigen voor lul zetten. Als er maar over hem geluld wordt. Zou me niets verbazen als hij zijn persoonlijkheidsstoornis verder ontwikkelt tot iets veel ergers.

     14. Zlatan4ever

      Eug, denk je nu echt dat je met dit “lange slappe” verhaal weg komt met wat jij op dit forum geflikt hebt ? Ik ken niemand persoonlijk hier. Indojood, Litmanen, Moosie,Hurbie enz. Werkelijk niemand dus ook jouw niet……..maar jij spoort echt niet.
      Als je aandacht wil ga dan hulp zoeken , proffesionele hulp wel te verstaan. Want die heb jij hard nodig. Nooit zo’n mafkees mee gemaakt, bizar ! ??????????

   1. Litmanen

    Je bedoelt AB, met weer een nieuwe nick 58? Dan weer uit Amsterdam, Scheveningen en nu weer uit Haarlem. Een debiel die dus onder de brug slaapt en zijn mobiel oplaadt bij het Leger…..

    1. Tikkietakka

     Nee, iemand die vpn gebruikt. Straks uit Singapore, dan weer omg Den Haag en vervolg3ns Montreal of Roosendaal.

    2. De Nees

     AB heb niks tegen je, mag je ergens best wel en ben op voetbalgebied ook vaak eens met je. Maar jij hoort wel ergens ver achteraan te sluiten tav van commentaar op Eug’s escapades, weet dat wel. Want je loog hier alsof wij domoren zijn en dat is toch ook niet zomaar kwijtgescholden.

     1. Tikkietakka

      Niemand hoeft/moet mij ook maar iets kwijtschelden. Ik ga ook nergens excuses voor maken. Daarnaast geef ik commentaar waar en wanneer ik dat wil. Wachten op mijn beurt doe ik in een winkel. Wat ik wel of niet gelogen heb weet alleen ik en verder niemand. Niemand kent mij hier persoonlijk, ik ken niemand persoonlijk hier en dat wil ik graag zo houden. Dus lekker over voetbal lullen met een geintje hier en daar en af en toe een steekje onder water. Wordt het niet op prijs gesteld? Gewoon niet reageren.

     2. Indojood

      Wel slap dat je niet meer op Moosie durft te reageren. En dan bedoel ik niet op dit forum waar je wel de stoere jongen uithangt.

     3. Tikkietakka

      @Moosie: emailadres bestaat niet meer (staat los van jou of forum maar heeft persoonlijke redenen).

     4. De Nees

      Maar AB’tje toch? Wij weten toch dat jij een hele grote jongen bent. Maar wel goed dat je het nog even onderstreept. Daarnet was een steekje onder water, daar hou je toch ook van? ?

     5. Tikkietakka

      Waar zeg ik dat ik een hele grote jongen ben? Ik geef gewoon mijn mening hoe ik over zaken denk. Dat dit mogelijk afwijkt van het gemiddelde stemt mij alleen maar tevreden.

  4. Litmanen

   Top Eug. Fijn dat je er weer even bent. Eens over kjh vanavond, maar we gaan echt nog genoeg plezier hebben aan Dolberg.
   Ik vond zelf Mazraoui de minste vanavond, of dat nou door Neres kwam weet ik niet, maar er lukte niet veel.

   Verder, als Hakim er niet is verwacht ik dat Frenkie meer laat zien, dwingender is. Ik hoop dat dat nog komt, want anders wordt hij niet de ster die iedereen verwacht.

   Zoals verwacht, NAC en AEK, allebei een eitje,mook met dit elftal.

   1. EugAjax

    Litmanen, eerlijk gezegd verwacht ik al lang heel wat van Dolberg. Na zijn blessure (nog) niet op gewenst niveau. De rechterkant was inderdaad een schim van de linker gister. Frenkie was gister te slap idd, moet hij misschien iets meer naar voren spelen op middenveld als Ziyech er niet is?

  5. Indojood

   Eug, ik zag een leuk nieuwbericht op Nos.

   “De Ierse amateurclub Ballybrack FC is het lachertje van de voetbalwereld geworden, nadat de club de dood van een van zijn spelers had verzonnen om een wedstrijd te kunnen uitstellen.”

   Perfecte club voor jou om te supporteren.

   1. dickst14

    Ik denk,als hij verteld wat hij hier gedaan heeft, hij gelijk als erelid binnengehaald wordt. misschien wel een standbeeld.

    1. Tikkietakka

     Er is weer wat te lezen op de lange donkere winteravonden. Bijdragen waren laatste tijd bedroevend kort.

 2. Ajax 1

  Mooi hoor. Ja, kon beter de afgelopen wedstrijden, maar niet zeuren, voor een echte wedstrijd heb je twee ploegen nodig. Nu lekker tegen bayern en dan real!

 3. -buitenkantje rechts-

  Naast Fabregas kan je ook Robben proberen te halen.. Kan hij bij Ajax nog een jaar CL spelen en kampioen worden van de eredivisie.

   1. -buitenkantje rechts-

    Hij heeft vaker laten doorschemeren Ajax een mooie club te vinden.. Met de laatste Europese successen is de kans misschien gestegen.. Bayern gaat verjongen.. De opvolger van Tobben staat al te trappelen.
    Na Ajax-Bayern direct een aanbieding doen.. Binnen harken deze topper.

   2. De Nees

    Als ervaren kracht zie ik liever Vertonghen terugkomen als de Ligt weggaat. Robben is nog van waarde maar zie Ajax liever met een nieuw talent aankomen. Aan andere kant is het wel erg pijnlijk voor die pisvlekken, Robben die naar Ajax gaat haha. Alleen daarom al ?.

     1. dickst14

      Tot nu toe heb ik nog niet gezien waarom het zo’n groot talent is. Moet nog heel wat gebeuren als hij de Ligt moet vervangen, maar hij is nog jong.

   3. Koning Haarms Wolfs

    Robben? Die gaat alleen naar 040 of Groningen, zeker niet naar Ajax……is ook beter zo.

  1. FrankiC

   Janssen is niet voor niets niet ingeschreven voor de CL. Geen optie dus. Maar Dolberg kan al anderhalf jaar niet meer!

 4. John wijnen

  als AJAX goed blijft voetballen in de champions league dan kunnen ze van elke tegenstanders kunnen winnen

  1. FrankiC

   Nee hoor, Ronaldo of Depay tegen Mazraoui….. je kunt het hopen, maar dat gaat niet goedkomen.

 5. Charka53

  Gefeliciteerd mannen wat hebben we hier lang op moeten wachten elke wedstrijd gaan we weer genieten en maar afwachten tot hoever , maar laten we hopen dat er dan twee ploegen op het veld staan die willen voetballen dat was vanavond niet.

 6. dickst14

  Goede voetballer altijd geweest. Maar zit geen toekomst in voor Ajax. Is geen ajacied zoals bv Rijkaard dus liever niet de jeugd blokkeren. Wij zijn toch geen 010 die Johan nodig hadden om eindelijk weer kampioen te worden?

  1. Kapstein

   Het was dat jaar niet Feyenoord wat JC nodig had, maar JC die een club zocht om zijn gelijk te halen. Ons Ajax wilde niet verder met hem… de sukkels

 7. Bert Betondorp

  Slechte wedstrijc maar perfect resultaat, AEK-Ajax met de man van de wedstrijd.?
  Blind….absoluut zijn beste wedstrijd gespeeld

 8. KBouter

  Robben totaal niet nodig, we hebben zometeen Veltman weer terug.. kan hij mooi dat kunstje rechtsbuiten weer herhalen zoals toen met dat sportieve stilleggen van het spel tijdens een blessure van de tegenstander.

Comments are closed.