Opstellingen AEK Athene – Ajax

 

Vanavond kan er al worden bepaald of Ajax al door gaat naar de volgende ronde richting de Champions League. Erik ten Hag heeft de bovenstaande opstelling daarvoor bedacht omdat Ziyech en Tagliofico ontbreken. De wedstrijd in speelronde 5  zal om 18:55 uur beginnen en is live te ontvangen.

Opstelling AEK Athene: Barkas; Bakakis, Chyrgrynskiy, Galo, Oikonomou; Alef, Galanopoulos; Hult, Mantalos, Ponce; Livaja.

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Maximiliaan Wöber, Daley Blind, Lasse Schone, Donny van de Beek, Frenkie de Jong, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, David Neres

Related posts

62 Comments

  1. Tikkietakka

    Schone en van de Beek van plek wisselen. Ik was gestart met Huntelaar, vooral in begin heb je gif nodig.

  2. Charka53

    We hebben allemaal een andere of betere opstelling maar het gaat er om dat we daar gewoon winnen , succes allemaal .

      1. ajaxhoger

        Die is al vele weken knudde , en staat er gewoon in elke week , het word eens tijd dat ze een scorende spits kopen , of een jonge gast door gaat schuiven .

        1. Iamsterdam2015

          Ja inderdaad. Dan zie ik liever kjh en als vervanger Kaj Sierhuis. Wat is die Dolberg slecht zeg. Laat dit seizoen al helemaal niets zien.

    1. Iamsterdam2015

      Als dat echt het geval is en dat gaat straks blijken dan is het echt heel triest gesteld. Als je alleen met Ziyech kan winnen en goed kan spelen hebben we ECHT een probleem. Vooralsnog is het weer van alles niks. Blij dat AEK relatief weinig inbrengt maar man man man wat een draak van een wedstrijd. In niets maar dan ook niets vergelijkbaar met de eerder gespeelde CL wedstrijden.

  3. Tikkietakka

    Dolberg had een perfecte techniek. Was niet afhankelijk van ballen vanaf zijkant. Die kon je aanspelen en dan nam hij de bal aan en ging in een vloeiende beweging direct naar voren in zijn draai. Hier is nul komma nul nog van aanwezig. Gewoon een hele matige voetballer al tijden lang.

  4. nash1900

    Je mag best je eigen ruimte creëren, zo help je die grieken alleen maar. met ze alle in de 16. man man…..Neres zou het veld wat groter moeten maken,dan moeten zij ook kiezen

    1. ajaxhoger

      Je valt er bijna bij in slaap .
      Onze club is niet zo goed als wij allemaal denken erg zat .

      1. Tikkietakka

        AEK maakt er ook geen CL wedstrijd van. Lijkt NAC wel. Normaal krijg je ook inspiratie van en door de tegenstander, dat mis je nu volledig.

  5. Forever nr14

    Hag wisseld de laatste minuut.
    Helaas zonder Ziyech zijn we niet veel beter als dit zooitje grieken. Die straks toevallig tegen de bal aanlopen en scoren.

  6. Forever nr14

    Tikkietakka, een trainer behoort je tot op het bot te motiveren, tegen welke tegenstander dan ook maar ja, we hebben geen trainer he.

  7. -buitenkantje rechts-

    We spelen weer zonder spits.. Dolberg wederom onzichtbaar. Neres laat alles weer van zijn voet stuiteren.
    Algemeen te statisch.. Lijkt erg veel op het potje tegen NAC.. Straks 1x of 2 x scoren en wegwezen daar. Lelijk stadion met zo’n sintelbaan erom heen.

  8. Forever nr14

    Idd br, precies dezelfde instelling als afgelopen zaterdag, we zijn echt een matig elftal zo hoor, zonder de inspiratie van Ziyech al helemaal. Slap/mat en inspiratieloos.

    1. Iamsterdam2015

      Nou onderdaad. Al vind ik het wel zorgelijk dat je zonder zyjech kennelijk vele malen slechter speelt

  9. nash1900

    Feli mensen

    verder maak ik me wel wat zorgen om de vorm van wat spelers. zoals tadic en de jong

  10. Forever nr14

    Als je die Neres ziet lopen, dat is toch eigenlijk gewoon werk weigering toch? Niet normaal gewoon.

  11. Tikkietakka

    Als Ajax een auto zou zijn zeg je: derde en vierde versnelling zelden tot nooit gebruikt. De achteruit licht versleten.

  12. nash1900

    Hoi hoi……….. helaas nu geen thuis wedstrijd ….. dan was het een mooi feestje geweest.

  13. Pascal tebberman

    Van harte afc ajax het waren lekkere lange ballen goede vooruit zichten ❌❌❌⚽️

  14. Ajax 1

    Wedstrijd om snel te vergeten inderdaad, maar who cares, we hebben mooie cl wedstrijden gespeeld, nu tegen bayern om plek 1 en dan maar de laatste zestien…..kom maar op met real madrid!

  15. Yindi02

    Ajax heeft vanavond gewoon een “zakelijke” overwinning gehaald. Niks mis mee. Meer was niet nodig. Dus, opdracht vervuld, benen heel gehouden. Houd op met zeuren want 3 maanden terug hadden we hier een handtekening voor gezet. Het mooie is nu ook nog dat je straks tegen Bayern lekker vrijuit kunt ballen.

Comments are closed.