Ten Hag hoopt op Ziyech tegen AEK Athene

Hakim Ziyech keerde met een knieblessure terug van zijn interlandverplichtingen met Marokko en de verwachting is dat Ziyech twee weken niet inzetbaar is voor Ajax. Toch liet trainer Erik Ten Hag vandaag op de persconferentie weten dat er enige hoop is dat hij Ziyech aanstaande dinsdag kan inzetten tegen AEK Athene. 

‘De blessure van Ziyech is niet heel ernstig en we hopen dat hij snel weer kan aansluiten. Zaterdag tegen NAC zal hij er zeker nog niet bij zijn en dat is jammer want hij is het creatieve brein van Ajax, maar daar hebben we er gelukkig meer van. Hakim maakt de juiste stappen al is de prognose wel twee weken maar dat kan ook korter zijn. Ik hoop dat hij er dinsdag bij kan zijn, maar het moet verantwoord zijn. Meer kan ik er niet over zeggen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

45 Comments

 1. Zlatan4ever

  Iedereen hoopt dat Zyech er op tijd bij is. Maar het devies is toch om niet te forceren zodat hij eventueel nog langer aan de kant moet staan.

  1. Moosie

   je kunt ook met hem starten en kijken hoelang hij het volhoudt volgend jaar is hij weg dus de belangrijke minuten moet hij spelen

   1. Indojood

    Als het goed gaat zonder hem dan hoef je niets te riskeren. En ik denk dat we zonder hem het wel redden.

    1. Moosie

     als je niet op het middenveld wil starten met hem wel ik ben van mening dat hij samen met Frenkie op het middenveld moet staan dan is een tegenstander 6 spelers kwijt om dat af te stoppen en dus onmogelijk dat is ook de sleuren tot succes een goedlopend middenveld met veel diepte en creativiteit. En 1 schoffelaar ertussen.
     Als hij kan spelen moet hij altijd spelen in de CL juist op dat niveau heb je hem nodig tegen nak kan hij lekker cous cous eten met zijn moeder op de jan van gaalen

     1. Indojood

      Dat is de discussie niet, natuurlijk hoort hij erin. Maar als er een bericht komt dat hij twee weken is uitgeschakeld vanwege knieklachten, dan zou ik voorzichtig zijn. In de ED is ie ook hard nodig om pisvee te achterhalen. Het gemis van Frenkie is in München ook goed opgevangen.

     2. Moosie

      Ik zag hier sws geen discussie in meer een gesprek maar het is gewoon simpel als hij kan spelen is hij fit dan moet hij spelen als hij nog niet helemaal fit is kun je hem beter meenemen maar niet laten spelen dan neem je hem mee voor de groepsdynamiek want ook daar is hij belangrijk.
      maar ga jij nou maar je koffertje inpakken dat zwart geld komt niet uit zichzelf in Vegas

     3. Litmanen

      Volgend seizoen kan Ajax zichzelf wel opheffen als Hakim weg is. Tenminste, als ik bovenstaande reacties lees.
      Gewoon een van de elf. Weer een belachelijke opmerking van Ten Hag. Er staat twee weken voor die blessure, maar misschien kan hij meespelen tegen AEK. Vreemd soort van rekenen.

     4. Litmanen

      In jouw geval wel. Wordt tijd dat er weer eens iemand geweerd wordt voor het constant wisselen van nickname.
      Voor jou jammer dat je elke keer weer herkend wordt vanwege je opbouwende opmerkingen.

     5. Prinsengracht

      Het enige waar het tijd voor wordt, is jouw definitieve vertrek. Je moet wel heel erg van slaag houden. Je wordt hier uitgekotst. En je blijft maar rondhangen. Kennelijk ook niemand in jouw omgeving die jou de juiste aandacht geeft zodat je dit niet meer nodig hebt. Triest.

     6. Tikkietakka

      Litmanen, als is jouw bijdragen lees, lees ik vrijwel alleen maar scheldpartijen en ik moet vervolgens een ban krijgen. PS. Dit is een constatering en geen vraag waar een antwoord op wordt verwacht.

 2. a.p.

  breaking news. onze voorbeeld prof Lassche Schone verlengd zijn contract. Daar ben ik echt blij mee.

     1. Moosie

      Dus je bedoeld dat wij onterecht aangevallen werden omdat wij de leugen meteen doorzagen en er een paar zeer vermakelijke grappen over maakte?
      Goh wie had dat gedacht.

 3. Bert Betondorp

  Het zou wel heel droevig zijn als Ajax niet kan presteren als 1 speler geblesseerd is. Er is een selectie waar veel spelers bij zijn die gelijke kwaliteiten hebben.
  Dus: ziyech herstellen tot 100% en een vervanger tegen AEK laten spelen.
  AEK is te verslaan denk ik.

 4. Indojood

  Redactie, bedankt voor de mooie foto van Ziyech. Wisten jullie dat Nietmanen deze in posterformaat boven zijn bed heeft hangen.

 5. dickst14

  Hoor Ten Hag net zeggen dat ze het goed op hebben gevangen toen de Jong en de Ligt geblesseerd waren en dat dit met Ziyech ook geen probleem zal opleveren.
  Ik vond dat ze het niet zo goed opgevangen hebben toen de Ligt niet meedeed tegen PSV.
  hopelijk hebben ze daar wel lering uit getrokken.

 6. AFCA my World

  Wij hopen ook op Ziyech, zijn ze al bezig met vervanger ? Van de zomer raken we hem zeker kwijt !

 7. BobbyHaarms

  Prima als Ziyech erbij kan zijn. Echt een onmisbare schakel in dit Ajax, al vindt onze Ziyech hater duidelijk van niet. Die kan niet wachten tot Veltman weer minuten gaat maken.

Comments are closed.