1232 supporters steunen Ajax in Athene

1232 supporters reizen met Ajax af naar Griekenland voor het Champions League uitduel tegen AEK Athene. De kaartverkoop begon later omdat eerst gecheckt moest worden of het uitvak wel aan de eisen voldoet. Gelukkig bleek alles in orde. Eerder steunden 3739 supporters Ajax tijdens het uitduel tegen Bayern München en waren 3162 fans in Portugal waar zij Ajax gelijk zagen spelen tegen Benfica.

Ajax hoopt zich in Athene in het stadion Spyridon Louis te plaatsen voor de laatste zestien van de Champions League en als dat gebeurt is het feest. Om te kunnen feesten, moet Ajax wel winnen of voldoet het ook als Benfica niet weet te winnen in Munchen van Bayern. Voor wie komende week afreist naar Munchen; alvast goede reis! Eerst wacht het uitduel dit weekend tegen NAC Breda nog.

Related posts

30 Comments

 1. Indojood

  Ben er niet bij, moet de wedstrijd vanuit Las Vegas bekijken. Alles op nummer 14.????♠️♥️♦️♣️

  1. -buitenkantje rechts-

   Klasse Zlatan! Hoop op een mooie wedstrijd voor de meereizende supporters en de 4,5 Miljoen thuis voor de buis..
   Oh..en 1 in Las Vegas..?

 2. Bert Betondorp

  En hopelijk ook zonder rotzooi van de supporters. De dreiging is al geuit dat bij volgende troep een uitwedstrijd zonder publiek moet worden gespeeld, dus
  Hou je gedeisd vrienden

   1. Moosie

    Sorry hoor PG hij begon met 4,4 miljoen supporters over de hele wereld en daarmee kostte hij mij een slok koffie want die proestte ik uit.
    Misschien moet iemand hem uitleggen hoe het zit .

   2. Bert Betondorp

    Bedankt Prinsengracht…..maar ook ik maak wel eens een foutje..ik wilde weten hoeveel supporters heeft Ajax dan all over the world? Weet jij het?

 3. Mr Ajax

  Met gevaar voor eigen leven Ajax aanmoedigen, daar moeten ze medailles voor uitreiken! #trotsoponzesupporters!

 4. AFCA my World

  Oei , ze hebben vergeten mij mee te tellen ! Ik heb geen kaartjes (2) gekocht maar gekregen via de sponsor ! ⚽️

  1. Prinsengracht

   Jouw bijdragen hebben ook een groot Eug gehalte. Het enige wat jij hier meedeelt is bij welke wedstrijden je bent. Allemaal volgens mij. Laat me raden…….fieldseats?

Comments are closed.