Opstellingen Ajax – Willem II


Willem II is vandaag op bezoek in Amsterdam en de supporters van de bezoekende club waren vandaag al op zoek naar een confrontatie met Ajax aanhang maar werden door de ME afgeschermd. Laten we de Tilburgers op sportieve wijze afstraffen zodat ze de achtste competitiewedstrijd op rij verliezen. De wedstrijd staat onder leiding van Allard Lindhout en begint om 20:45 uur.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, David Neres

Opstelling Willem II: nnb

 

Related posts

72 Comments

   1. De Ajacied

    Beetje jammer dat Ajax
    1e helft niet scherper was en 2e helft geloofde ze het wel,
    We staan toch ruim op achterstand qua doelsaldo ook dus jammer dat Ajax niet doordrukt
    Op naar Portgal
    ❌❌❌

 1. Prinsengracht

  Vieze vuile tering Luc de Jong weer……… wat een tyfuslijer us dat toch. Graftak!

   1. Moosie

    moet je niet om like’s vragen Sam wat een zeikerd ben jij zeg ga lekker op Joop.nl ouwehoeren over taalgebruik en houdt je kutkop tegen PG gij heb gewoon gelijk het zijn allemaal teringlijers in teringlijerhoven

    1. Koning Haarms Wolfs

     Komen steeds meer kneusjes op dit forum, Moosie. Maar PG heeft wel in niet heel subtiele woorden aangegeven, dat het lijkt, alsof hij De Jong niet echt een warm hart toedraagt en dat het aannemelijk is, dat een eventuele blessure (fysiek, dan wel psychisch) niet totaal ongewenst zou zijn, bij de broer van Siem. Indien het wenselijk is voor de tere zieltjes hier, zal ik voortaan de woorden van mede-forumleden, die grof zijn, kwetsend van aard zijn en bourgeois te noemen zijn, om te zetten in woorden, die aan get niveau voldoen aan het literaire gehalte, die enkelen hier wenselijk achten.

     1. Moosie

      Ja dat lijkt me een goed idee ouwe want ik word gallisch van die gasten nog ff en ze gaan hier Nederlandse les geven

   1. Moosie

    ? fuck dat pisvee was ook nog gewoon een overtreding hij trekt doe gast eerst ff weg Fucking guzeburk is ook zo blind als een paard

    1. De Nees

     Zit die lijers iedere keer mee, wat is dat toch? Rode kaarten, blessures (de Ligt) die weer ’s goed uitpakken, zwijnen in de laatste minuten, vorig jaar kwart van de wedstrijden 3 punten jatten in blessuretijd…wat een smerige galbakken. Doen ze daar aan voodoo soms!?

   2. Moosie

    WTF is er hier toch aan de hand?
    Gaan jullie nou echt bij elke reactie met een scheldwoord lopen janken joh ?
    Nou krijg dan allemaal ff een gramaticanaziuniform voor je verjaardag kunnen jullie lekker met ze allen op de Dam gaan staan stelletje sukkels

    1. la Ling

     Was gewoon over de top die reactie, los van de gebruikte woorden. Als dat over de actie van Dolberg tegen Feijenoord wordt gezegd bij de 1-0 is de wereld hier ook te klein. Pest in hebben prima, schelden ook prima maar niet over de top.

     1. Moosie

      tja dat vind ik niet PG laat zijn hart spreken en blijkbaar moeten er dan een stelletje zeikerd hier daarover zeiken maar daar zijn het dan ook zeikerds voor ik word er doodmoe van als jullie dat al erg vinden zit je echt op de verkeerde app

     1. Koning Haarms Wolfs

      En Indo bedoelt hier: er zijn hier veel mensen op het forum, die zonder enige vorm van twijfel in het Ajax-vrouwenteam kunnen gaan spelen en er zijn ook een aantal mensen, die Indo niet zo hoog schat.

   1. Yor2002

    Hij is iemand die normale hersenen heeft. Ik zet in op een hattrick van Dolberg vanavond jongens

   1. Koning Haarms Wolfs

    Wat Moosie bedoelt is: de opmerking die jij plaatst is benevens het beeld dat daadwerkelijk aan de brede omschrijving voldoet van het begrip “waarheid”, dan wel “werkelijkheid”, en daaraan koppelt Moosie dan de gewenste situatie, van een forum zondern jouw daadwerkelijke aanwezigheid. Hetgeen inhoudt, dat jij elders dient te gaan toeven.

 2. nash1900

  Mooi doelpunt van Dolberg,maar verder amper betrokken in de wedstrijd. begint een beetje zinloos te worden een nummer 9 in dit systeem.

 3. toonvs

  Wat een oeverloos getik zeg veel sneller diepte zoeken. Werk nu eens aan het doel gemiddelde. Einde van het seizoen kan het je op breken zolang Pisvee blijft winnen.

 4. Iamsterdam2015

  Pfffft doen ziyech en vd Beek wedstrijdje wie heeft het meeste balverlies?!? Man man man. Wat een saaie K*# pot!!!!

 5. Koning Haarms Wolfs

  Weer een kans verkloot om op doelsaldo in te lopen. Wat een trieste slappe hap!

 6. M800M

  Ik vind dat je deze wedstrijd met 6-0 van het veld had moeten stappen.. is dat onredelijk? Tweede helft weer op halve kracht aankloten ipv aan het doelsaldo te werken. Jammer. Wel wat heerlijke acties en aanvallen gezien 1e helft

 7. Hanski

  Iedere wedstrijd winnen met 2-0 ennje wordt wereldkampioen..
  Op naar woensdag….ennuh psv gaat t niet redden…bommeltje heeft wind mee maar die draaien ?

 8. a.p.

  wat anders …..na thuiskomst zag bij Studio Sport, een spandoek onder aan ons vak 125, rust zacht Petra.weet iemand iets meer?

 9. De Nees

  Wat is dat toch rond de 16 met Ajax? Te veel tikki takka daar, simpeler spelen en sneller schieten. Ziyechs schoten op doel, je kan beter koffie gaan halen als hij gaat aanleggen. Mss in de leer gaan bij Kuwas? altijd op doel en meestal gevaarlijk.

  1. De Nees

   Ik ook Moos en neemt niet weg dat we ook kritisch mogen zijn, ook op Ziyech, wat goed is goed wat slecht is slecht.

 10. Koning Haarms Wolfs

  Excuses, excuses…..die aan het literaire niveau voldoen dat enkelen hier wenselijk achten…. Klein venstertje op mijn schermpje, waardoor ik de incorrecte keuzes in mijn zin, niet kon aanschouwen. Excuses nogmaals, medebroeders.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Mijn hartelijk dank, heer Indo. En u natuurlijk dezelfde zorgelijke gezondheidssituatie gewenst, die u mij toewenst…..

 11. Prinsengracht

  Dank voor de bijval mannen. Ik zat al een uur naar die ellende te kijken in de hoop dat ze punten gingen verspelen. En toen scoorde de spits van pisvee. En liet ik mijn hart spreken. En dat is vast niet de laatste keer geweest.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Hoop ‘t niet, PG…..als ik correct, emotievrij ABN wil lezen, dan pak ik de zakelijk contracten die ik regelmatig onder ogen krijg er wel bij. Daarbij speelde je het niet op de man, zoals Indo met die ziekte wel deed, zodat ik nu een pastoraal gesprek nodig heb, want ik voel me gekwetst…. ?

    1. Koning Haarms Wolfs

     Gedaan, Moosie. Net aangemeld voor de app: Praten vanuit je hart, met je ziel knuffelen en schreeuwen met je ogen.

 12. Koning Haarms Wolfs

  Zo praten wij hier niet over sinterklaas, la ling. Daarbij is “rectum” netter.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Aaahhh, very cute…..en als ze bij jou wel indalen, hoe noemt je moeder ze dan?

 13. Koning Haarms Wolfs

  Sorry man, daar houdt de humor op. Je schrijft jonger dan je bent. Een grote muil is niet altijd handig, en dit is weer zo’n moment. Voordeel is: ik voel me nu ineens wel weer heel jong…?

  1. la Ling

   Alles goed hoor, kon jij niet weten (leeftijd wel, al eerder gezegd hier ?) bedankt voor compliment over schrijfwijze ??

 14. Koning Haarms Wolfs

  We gaan er gewoon vanuit dat het lukt, hahah. Benieuwd of deze app zolang gaat bestaan……?

Comments are closed.