Jong Ajax loopt opnieuw averij op en verliest met 2-1 van Cambuur

Jong Ajax heeft vrijdagavond opnieuw niet weten te winnen en ging op bezoek bij SC Cambuur met 2-1 onderuit. In de zesde minuut kwam Jong Ajax op een 1-0 achterstand maar kreeg het gaandeweg de eerste helft meerdere kansen op de gelijkmaker, al viel die niet. Net na rust kreeg Botman een rode kaart en kwam Cambuur via de toegekende strafschop op 2-0. Ajax produceerde in de 77e minuut de aansluitingstreffer. Een prachtige steekbal van Ryan Gravenberch bereikte invaller Noa Lang, die met een fraai stiftje de 2-1 scoorde. Trainer Reiziger bracht vervolgens Kaj Sierhuis nog in de ploeg maar tot scoren kwam Jong Ajax niet meer.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; J. Timber, Solomons (79. Sierhuis), Botman, Kemper; Ekkelenkamp, Gravenberch, De Wit (63. Lang); Kühn (63. Jensen), Pereira, Johnsen