There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Willem II: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Willem II op het programma.Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Willem II begint zaterdag om 20:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. nash1900

  Dit is echt een wedstrijd waar je Tadic nog kan sparen. de Jongens van het WK moet je niet oproken. die hebben door de vrCL veel te weinig rust gehad. met deze selectie is dat makkelijk op te vangen

 2. Wenen 1995

  Iedereen die maar een zere teenhaar heeft sparen voor woensdag a.s. Met zo’n sterke brede selectie moeten we makkelijk kunnen winnen van onze Tilburgse vrienden.

 3. Ajax 84

  Gaat even niet om sparen jongens !!! We moeten veel goals maken , staan niet alleen 5 punten achter maar ook 10 goals ! Niks sparen , erop en erover !!! Come on ajax, we zitten in een super goede flow , psv gaat binnenkort punten verspelen !!!! Goals vanavond in de johan cruijff arena 5 , 6 ….. ben niet tevreden met 3-0 vanavond come on boys !!!!! ❌❌❌

 4. Cootje Adriaanse

  Lijkt me ook. Spelers aan de kant halen om te sparen kun je doen als je eenmaal 3-0 voorstaat.

  Ik kan me thuis tegen Willem II nog een dure nederlaag herinneren twee jaar geleden.

  Bovendien wil je ook een signaal afgeven dat je serieus voor de titel gaat. Eerst in het zadel komen en dan pas de teugels wat laten vieren als die ruimte zich voordoet.

 5. Yindi02

  Gewoon lekker ballen vanavond, hoeft geen 5-0 of nog meer te worden. Belangrijker is om goed gevoel over te houden naar Benfica toe. Wordt moeilijk zat bij Benfica, die moeten namelijk winnen anders is het over voor ze. Zou al echt blij zijn met gelijk spelletje daar.

 6. Jimmy1971

  Heel veel jongens zijn al midweeks gespaard, ze moeten wel nog wedstrijdritme houden!
  Gewoon met een goed elftal beginnen dus en pas wisselen als de punten binnen zijn.
  En dus zeker met onze argentijn achterin, Ajaxpers. Dan kan blind naar het middenveld en Ziyech naar voren..

 7. Vak 120

  Gewoon sterkste opstelling starten! Kom op joh,zo zwaar zijn de laatste 2 weken niet geweest!

 8. Sam34

  Laten we vanavond eens echt uitpakken met mooi voetbal en een 8-0 of zo. En dan geen gezeik over de tegenstand gewoon ff blij zijn met wat we hebben want volgend jaar verlangen we weer terug naar dit moment.

 9. Bert Betondorp

  Wie zegt dat psv vanavond geen punten kan verspelen? Natuurlijk verliest psv op een keer. Dus Ajax moet doodgewoon de punten tegen Willem II pakken.
  Zou fijn zijn als het (bijvoorbeeld) 5-0 wordt

 10. Emous1978

  Hoop op een lekkere 6-0! Is nodig ook om het een beetje warm te krijgen denk ik! Wel een kuttijd op de zaterdag maar dat is mijn mening❌❌❌

 11. theomar

  Ik ben zeer ontevreden. We hebben veel te weinig gescoord. Wel slechte scheids, maar we missen veel te veel kansen. Dat gaat een keer opbreken.

Reageren is niet mogelijk.