There are no ads, please add some


El Mundo Deportivo: ‘Ajax en Manchester City akkoord over transfer van 70 miljoen’

In navolging van enkele Engelse media bevestigt nu ook El Mundo Deportivo dat er serieuze onderhandelingen plaatsvinden rondom de transfer van Frenkie de Jong. Manchester City zou inmiddels een bod van 70 miljoen hebben neergelegd op het bureau van Marc Overmars en dat is volgens El Mundo Deportivo genoeg om De Jong los te weken bij Ajax.

Directeur Marc Overmars zei gisteren nog dat De Jong, net als Matthijs de Ligt, in januari zeker nog niet zal vertrekken maar dat beide spelers komende zomer onhoudbaar zijn voor Ajax. El Mundo Deportivo weet inmiddels te melden dat Ajax en Manchester City het in grote lijnen eens zijn over de transfer en dat De Jong het seizoen op huurbasis afmaakt in Amsterdam. Toch denkt het Spaanse medium dat Barcelona ook nog kans maakt op De Jong omdat de speler zelf een voorkeur heeft uitgesproken voor de Spaanse club. En in het Camp Nou wordt nog steeds beweerd dat De Jong , met een contract tot 2022, geen haast heeft om Amsterdam te verlaten en als hij dat doet is het om naar Barcelona te gaan.

Wordt ongetwijfeld vervolgd………

Bron: El Mundo Deportivo


Gerelateerde posts

61 reacties

 1. Kapstein

  Ik heb het wel zo’n beetje gehad met dit soort berichten. Er is het afgelopen jaar slechts 1 talent (Kluivertje) vertrokken, maar er is iedere dag weer een stroom van berichten van spelers die weg gaan. Hou nou een keer op want dit slaat echt nergens op.

 2. Dagrump

  Zou voor Frenkie beter zijn om nog minimaal 1,5 jaar bij ons Ajax te blijven. En dan naar Barca te gaan!! Persoonlijk denk ik dat Frenkie verstandig genoeg is en zelf ook wel weet dat ie nog een beetje moet groeien en dan meteen in de basis beginnen bij Barca!!

 3. Zlatan4ever

  Vermoeiend al die transfer-bedragen voor Ajax-spelers.
  Wat er ook gebeurd met welke speler altijd het seizoen laten afmaken om kampioen te worden

 4. BobbyHaarms

  Ik denk het wel. De speler zelf bepaalt nog altijd zelf waar zijn toekomst ligt. Los daarvan zou het wel erg dom zijn om zo vroeg in het seizoen al je jawoord te geven aan een club. Gewoon 100% geven aan je club Ajax en daarna pas clubs met aanbiedingen gaan afwegen.

 5. Prinsengracht

  Al die berichten zijn vermoeiend. Net als de redactie die ze hier maar blijft plastsen.

 6. Lilpatje

  frenkie speelt ook volgend jaar nog in de ArenA om net als ziyech de ster van Ajax te worden en een constant top niveau te bereiken. Dat Mathijs klaar is voor een nieuw avontuur spreekt voor zich, maar Frenkie nog niet. Hij komt net terug uit een blessure..

 7. nash1900

  Overmars heeft zelf aangeven dat hij verwacht dat er 3 a 4 spelers vertrekken na dit seizoen. De Spaanse sport pers is totaal niet meer serieus te nemen. Maar Overmars zegt dit niet zomaar. We hebben volgend seizoen alleen nog een “topteam” als er goed wordt in gekocht,want uit Jong komt er geen Top talent. Daar meten we mee leren leven in.

 8. Guacamole

  Vond je Kluivert talent? Dat mannetje was mama’s geld wolf die niks heeft laten zien. Ben blij dat ie voor klap geld vertrokken is.

 9. Charka53

  Wat wij er van vinden is niet relevant wat er achter de schermen gebeurt weten we ook niet en Frenkie houdt zich ook op de vlakte en speelt het mooi met zijn vriendelijke en open gezicht , maar als Mark zegt dat er van de winter niemand vertrek geloof ik hem maar dat we na het seizoen spelers kwijt raken is duidelijk.

 10. Ajax 1

  Manchester City lijkt me niet de juiste club voor frenkie. Als barca en man city naar je hengelen dan weet je het toch wel……

 11. Koning Haarms Wolfs

  Als je naar Spanje zo kunnen, waarom zou je dan naar Manchester gaan, behalve de poen. Ik geloof niets van dit nieuws,

 12. Iedereen heeft een mening

  Nou, als er een akkoord is dan hoeft daar ook niets meer over geschreven te worden. 😎😎😎😂😂

 13. Iamsterdam2015

  Misschien is het beter hier niets meer over te melden tenzijn Ajax, frenky zelf of zijn zaakwaarnemer op de lijn komen. Pffft zo dodelijk vermoeiend dit.

 14. Forever nr14

  Waarom nu is dit toch al jaren alleen bij ons Ajax een hot topic, en waarom niet bij die vieze lampjes? Die worden al jaren kampioen en spelen CL, ga dan spelers halen!

 15. la Ling

  De reden is dat, de goede, Ajaxvoetballers mooi voetbal spelen en technisch zeer begaafd zijn.

 16. Bert Betondorp

  Helemaal eens Kapstein! Vandaag vliegen de miljoenen voor Frenkie de Jong door de lucht, morgen is het de Ligt waar nog meer miljoenen voor geteld worden, zo gaat het maar door. De voetballers zelf halen de schouders op, worden zelfs ietwat verlegen, kortom niemand heeft hier baat bij.
  Helaas kun je het niet stoppen, integendaal het gaat voort.
  Het is voor mij niet het nieuws waarop ik zit te wachten, voor wie wel eigenlijk?
  Niet meer lezen? Geen aandacht geven? Laat het stoppen dan.

 17. la Ling

  Voor alle voetballers van Ajax zou moeten gelden: geld is niet de drijfveer maar wel de mogelijkheid om mijn kwaliteiten te gebruiken in het team. Heel veel teams met heel veel geld zouden totaal niet in beeld moeten zijn voor bijvoorbeeld De Jong, de Ligt en Ziyech. Ze moeten bijvoorbeeld nooit naar een Chelsea, MU ed moeten gaan. Zelfs MU heeft niet de standaard van aanvallend voetbal maar is hier volledig afhankelijk van de trainer. Barcelona zal geen counterploeg worden net zo min als Bayern Munchen maar ……. vooral de Jong is hier echt nog niet aan toe. Als de Jong zeker wil zijn, voor over dat sowieso kan, van een basisplaats dan moet hij minimaal nog een seizoen bij Ajax blijven en presteren. Ook bij Ajax kan je je zakken vullen maar wel met spelen.

 18. Litmanen

  Of het nu fake news is of niet, het voetbal van City ligt Frenkie misschien nog beter als dat van Barca. Vraag me alleen af of Frenkie fysiek al klaar is voor de grote stap. Hier hoeft hij maar tien wedstrijden per seizoen diep te gaan.

 19. Vierde ster

  Dagrump: Ben het helemaal met je eens, maar ik vrees dat hij, ondanks het feit dat het ongetwijfeld een verstandige jongen is,zal zwichten voor die verschrikkelijke kwal, die zijn zaken regelt!

 20. HURBIE

  Helemaal met je eens Dagrump
  Pas zijn eerste hele seizoen
  Beetje meer routine opdoen fysiek enz kan hem alleen maar te goede komen
  DIT telt voor de LIGT ook
  Echt andere koek daar

 21. Moosie

  Je vermogen om sarcasme te herkennen is niet zo groot maar voor de rest heb je prima teksten 😎

 22. la Ling

  Volgens mij een zelfstandige tekst Moosie, geen ractie op iemand, dus er viel weinig te herkennen.

 23. Moosie

  Oh nee het gedeelte over sarcasme had nog betrekking op ons gesprek over de opstelling vorige keer
  Maar dat is voor mij alweer water onder de brug ,of zand in de woestijn.
  kortom we begonnen nogal scherp maar ik zie veel punten in je teksten waar ik mij prima in kan vinden.
  ergo welkom op het wespennest wat de AFZ is je hebt het vast allemaal voorbij zien komen
  je hebt hier 1 dissonant die heet Nietmanen voor de rest is het best gezellig hier.

 24. la Ling

  Is dat hier wel vaker dat je opeens niet meer kan reageren? In,oggen ging prima maar reacties werden niet geplaatst. Heb via nieuw emailadres opnieuw moeten registreren.

 25. Moosie

  vriend van mij Dickst14 heb dat ook vaak kan zijn dat Nietmanen denkt dat je AB bent en je een ban aansmeert dat is een obsessie van hem ik raad je aan een VPN te gebruiken dan heb je dat probleem niet maar het kan ook zijn dat de site een clich had dat gebeurt volgens de redactie ook wel eens.
  De laatste die echt verwijderd is was ene SSeiss maar op een tijdelijke ban voor Nietmanen kan ik niemand opnoemen die er af gegooid is.
  Het is op zich simpel ziektes vrouwen en kinderen probeer je zoveel mogelijk uit de discussie te houden enige uitzondering is ook weer Nietmanen want die haalt alles door het slijk als het uitkomt, dus die sparen we niet meer en de uitzondering daarop is dat we de bekende ziekte niet gebruiken tegen hem maar dat is omdat je dan meer andere mensen kwetst en dan schiet je je doel voorbij andersom vindt Nietmanen alles geoorloofd is zijn obsessie om wraak te nemen op iedereen die hem heeft ontmaskerd als leugenaar en fantast en racistische Marokkanen hater

 26. la Ling

  Ik heb bij een oud topic al een keertje meegedaan met Litmanen bashen 😎 Is echt een heel apart figuur.

 27. Kapstein

  Ik ben het ook vaak niet met Litmanen eens, maar ben dat gezeur over hem en tegen hem echt wel zat. Het dient geen enkel doel. Ook al zou je gelijk hebben.

 28. Kapstein

  Wees blij dat hij een andere mening heeft. Zonder meningsverschillen is er nooit een discussie en wordt het hier best saai.

 29. Joodjuh

  Geloof er helemaal niks van! Barcelona heeft al 160 miljoen over voor Frenkie en Matthijs samen.

 30. Kapstein

  Natuurlijk is Kluivertje gegaan voor het geld. Niet echt slim en killing voor zijn loopbaan misschien. Ik vond hem zeker wel een talent, maar ben blij dat we nu Tadic hebben.

 31. De Nees

  Soep wordt wat te heet gegeten tav Litmanen. Valt een en ander te verwijten maar dat geldt evengoed voor de andere kant. Mij stoort hij i.e.g. niet. 😎

 32. JohnDoe77

  Goed punt Litmanen, denk dat hij het vooral van zijn voetbal-intelligentie moet hebben dan!

 33. la Ling

  City zou hele slechte keus zijn. Hij is dan puur afhankelijk van de trainer en niet van het “erfgoed”. Bij City is resultaat heilig. Als resultaat “zeker” is komt pas het mooie spel anders niet. Nu oogt het positief maar over een of twee jaar? Erfgoed van Barcelona is en blijft aanvallend voetbal net als bij Bayern en uiteraard bij Ajax.

 34. la Ling

  Ik heb liever voetbal meningsverschillen. Wat ik gelezen heb van Litmanen ……. weinig met voetbal te maken. Reactie van Moosie zie ik als achtergrond info en is prima. Ik begrijp dat soms vrouw en kinderen bij een discussie worden gehaald en dat is beneden peil. Dan krijg je het van mij ook te verduren. Daar blijf je af, altijd.

 35. Indojood

  Dan mogen anderen er ook andere meningen nahouden over hoe er gereageerd wordt op een persoon die wilt dat een bepaald groepje mensen hier vanaf de 2e ring de dood tegemoet springt.

 36. Moosie

  Ach kapsie jij hebt een mening maar jij bent vanaf het begin doe je net of Nietmanen een onschuldig mannetje is en wij hem pesten en dat beeld is ook wat hij steeds weer probeert te creëren maar de werkelijkheid is anders.
  Als het alleen over voetbal was gegaan de afgelopen 4 jaar dan had je een punt maar de doodsverwensingen en de teksten over vrouw en kinderen kwamen allemaal bij hem vandaan.
  Daarom kreeg hij ook een ban iets wat ik niet kreeg.
  Verder kijk het topic Tadic en zie hoe hij onder elk commentaar iets plaatst om te zuigen en ruzie te zoeken.
  De teksten over Cruijff en Molenaar en Ling en Marokkanen zijn al worden ze later glashard ontkent ook allemaal van hem.
  Als jij dat allemaal goed vindt is dat prima maar ga dan niet net doen of Nietmanen een onschuldig mannetje is want dan ben jij ook onderdeel van het probleem hier op het forum.
  De meesten mensen die in eerste instantie nog dachten dat hij onschuldig was hebben zich ondertussen of tegen hem gekeerd of zelfmoord gepleegd doormiddel van een openhart operatie.
  En ik ga niet steeds de discussie opnieuw uitleggen maar ik kan hier nog 6 Aviertjes opschrijven met kwetsende uitspraken en leugens en andere smaad en laster allemaal bij hem afkomstig.
  op her moment dat hij hier niet komt is her forum een prima plek om te ouwehoeren over de club maar zo gauw hij weer een paar dagen terug is om te zuigen dan zie je de sfeer en stemming omslaan.
  Dat jij waarschijnlijk een connectie met hem hebt en wel zijn vriendje bent is je goed recht .
  Maar dat wij hem zat zijn en tegen hem ageren is ook zeker ons goed recht.
  Als dat jou niet aanstaat moet het of niet lezen of weggaan of als je je er dan zonodig mee wilt bemoeien zoals je nu weer doet dan iig niet net doen of het allemaal aan ons ligt want hij.maakt zich belachelijk en dat doe jij dan ook.
  Verder is er hier vrijheid van meningsuiting en dat is een groot goed maar dat heeft ook het gevolg dat als jullie uit je nek lullen over Zyech of op persoonlijk vlak over medeforumleden je dus ook de mening van anderen moet accepteren en daar wringt het schoentje bij Julie
  Dus je kunt vonden wat je wilt maar ga niet lopen janken dat Nietmanen onheus behandeld wordt want hij heeft het aan zichzelf te danken.

Reageren is niet mogelijk.