Blom fluit bekerduel tegen Go Ahead Eagles, Lindhout Ajax – Willem II

Kevin Blom fluit woensdagavond het bekerduel tussen Ajax en Go Ahead Eagles. Blom wordt woensdag vanaf 20:45 uur bijgestaan door zijn assistenten  Schaap en De Vries. Het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen Ajax en Willem II is toebedeeld aan arbiter Lindhout die hulp krijgt van de assistent-arbiters Bluemink en Van Zuilen. Ook deze wedstrijd begint om 20:45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

30 Comments

 1. Charka53

  Wat maakt het uit wie er fluit je bent nooit zeker van een beslissing de kans dat de VAR deze weer veranderd is erg hoog en het levert net zoveel gelul en vraagtekens op als voor de VAR.

 2. Iamsterdam2015

  Sorry ff off: jaaaaaaaaaaa RKC scoort in de 90e minuut de gelijkmaker. Heerlijk, kunnen ze zien hoe K@* het is!!!! Sorry moest er df uit mensen

 3. Koning Haarms Wolfs

  Off: 040 kan er wel eens uitgaan in de beker tegen RKC. Uit Europa liggen ze al, dus hebben ze alle focus op het kampioenschap….. vrij kut, zeg maar. Wij kunnen met ons team niet lang op drie fronten strijden en zo wordt het mogelijk als 2 seizoenen geleden……

  1. Iamsterdam2015

   Eene kant met je eens aan de andere kant als je 2 wedstrijden speelt in de week heb je meer ritme ipv 1 in de week. Komt bij dat je in europa leert tegen die grote clubs. Ik zie het niet meteen als een nadeel.

  2. Indojood

   De beker kan toch nauwelijks invloed hebben. Je hebt het over 7 wedstrijden in een heel seizoen.

 4. Indojood

  Geloven mensen hier dat een vroege uitschakeling in de beker (max 7 potjes per seizoen) de focus op de competitie zal doen versterken.

  1. Moosie

   Tja je hebt ze ertussen kloothommel gaat echt wel proberen om in Europa door te komen maar de EL en 5 punten is nog niet onoverbrugbaar maar ze hadden 11 reserves opgesteld gisteren dus ook kloothommel maakt nog fouten

  2. Finidi

   Een voetballer wil toch voetballen en kom op zeg max 7×2 uur overwerk op jaarbasis nounou poehpoeh dat zou je toch moeten kunnen volhouden voor 1 miljoen per jaar.

 5. Koning Haarms Wolfs

  Maar ik moet wel zeggen Moosie, dat vB in een interview zoveel meer uitstraalt in woord en daad, dan onze dooie tH. Dat gestotter in dat boerse dialect…….zo niet des Ajax’. VB is een klootzak, maar in alles straalt hij een winnaar uit. Denk dat hij een zeer goede trainer is/wordt. Onze boer valt daarbij in het niet.

  1. De Nees

   Naast ten Hag is iedereen een begenadigd spreker Wolfs, niet al te bijzonder van vB. Nog veel te vroeg hem zo te prijzen, al te moeilijk heeft hij het nog niet gehad en tot nu toe vooral strijd en inzet bijgebracht aan zijn rommel op het veld. Ben meer benieuwd of hij tactisch goed is en hoe hij een team weet te managen in mindere tijden.

 6. HDfan

  Elk jaar CL is het belangrijkst voor Ajax, dan komen talenten en ervaren goeie 30-ers naar Ajax cq blijven doorgebroken talenten langer

 7. nash1900

  Dit kan hem weleens gaan worden vanavond

  ——————————Onana————–

  -Kristensen—-Schuurs—–Wöber—–Bakker–

  ———–De Wit?———-Blind———- Labyad—

  ——-Cerny————Huntelaar——-Neres—-

  Blind en Neres dan zo snel als Mogelijk wisselen

Comments are closed.