‘Ajax en AEK Athene mogelijk gestraft voor wangedrag AEK’

Op 27 november neemt Ajax tijdens de uitwedstrijd het op tegen AEK Athene maar de UEFA heeft misschien een minder leuke verrassing voor beide teams. Supporters van AEK hebben zich uitermate misdragen tijdens de wedstrijd tegen Bayern München. Zoals bij elke (UEFA) wedstrijd gelden er strenge veiligheidsregels en de AEK aanhang is daar wat flexibel mee omgegaan. Looppaden werden geblokkeerd, er werd met voorwerpen gegooid en er werd vuurwerk afgestoken. De UEFA kan dit gedrag mogelijk bikkelhard afstraffen door bijvoorbeeld een hoge boete te geven en dat een duel zonder publiek gespeeld moet worden. Wanneer de UEFA nou net de wedstrijd tegen Ajax uitkiest dan worden onze supporters waarschijnlijk ook gedupeerd en dit wordt op 22 november bekend gemaakt zo weet ENWSI te melden.

 

Related posts

33 Comments

  1. dioajax

   Yooooooh even goed praten over ons he??niet Grieken maar aek supporters…even je woorden opletten ja??dank je!!!

    1. dioajax

     Yoooh Kbouter ja kom reageer niet te veel hahahhaha klopt…maar verder alles goed met me…met jouw??

     1. Moosie

      Ja Dio zekers je moet ff met indo e-mails uitwisselen kan hij je op de appgroep bijvoegen

     2. Moosie

      indo ik Dicky buitenkantje rechts kaboutertje en nog een paar van die goeie gasten eigenlijk is iedereen wel welkom op Litmanen na die komt er niet bij en Eug ook niet verder gewoon lekker ouwehoeren over de club en het leven zonder domme discussie’s daar werden we hier een beetje moe van

     3. dioajax

      Thanks moosie maar ik heb een beetje de email niet begrepen hahahahah…is de mail zo als hij het schrijft??

  2. JohnDoe77

   Wat een straf; verbied dan dat de AEK supporters mogen komen en ze thuis spelen met alleen maar Ajax supporters op de tribune. Dan raak je ze harder en doe je Ajax geen onrecht aan!

  1. Koning Haarms Wolfs

   Gebeurt…. en inderdaad, veel te veel mensen, ook in NL, die dit soort acties doen en zich supporter noemen.

 1. Iedereen heeft een mening

  Ik zou zeggen :” reglementaire 0-3”. 3 puntjes, €2,7 mio in de zak, zo goed als geplaatst voor vervolg CL. Dat zal ze leren. ????????

 2. Charka53

  Zoals gewoonlijk is er weer een groep die het voor een ander verpest ,maar laat dan de uit supporters komen die zijn er nodig om hun club te steunen kijk maar naar afgelopen zondag die kakkies zijn zonder hun supporters geen knip voor de neus waard .

  1. Litmanen

   Klopt allemaal en lullig voor de supporters die zich de uitwedstrijd naar Griekenland kunnen veroorloven, maar voor Ajax is het natuurlijk eerder een voordeel als er geen publiek is daar. Die gasten maken er een heksenketel van en jaagt ze enorm op.
   Voetballend is Ajax echt veel beter dan AEK.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Toch win ik liever in een kolkende, sfeervolle heksenketel, dan moeten kijken naar een potje in een leeg stadion en weggaan met 3 punten. Winnen doen we daar sowieso wel, volgens mij.

    1. Moosie

     Ja laf gelul van Nietmanen alsof wij met publiek daar niet kunnen winnen
     Je moet altijd van je eigen kracht uitgaan en dat soort gelul niet nodig hebben maar sukkeltje kan het niet betalen dus misgunt gij het de mensen die het wel kunnen betalen

  1. Bert Betondorp

   Ik zou zeggen uitsluitend toegang voor Ajax publiek. Geen AEK supporters dat zijn toch de veroorzakers, de makke voor ze en uitsluiten voor een volgendeCL19

 3. Ajaxfoort

  Tja. De UEFA is nooit erg goed geweest in het straffen van alleen de club waar het om gaat. Vrijwel altijd zijn anderen ook de dupe. Dus ik zou zeggen: dan maar een vette boete.

Comments are closed.