There are no ads, please add some


‘Onana gelinkt aan Tottenham Hotspur’

Andre Onana staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur, zo weet VI maandagavond te melden. De doelman is momenteel de onbetwiste eerste doelman bij Ajax en heeft dit seizoen nog maar vier doelpunten hoeven te incasseren in de Eredivisie, en dat is dus ook in Londen opgevallen.

Afgelopen zomer hengelde Olympique Marseille nog naar de diensten van de doelman uit Kameroen maar daar stak Ajax een stokje voor. Onana staat nog tot 2021 onder contract bij Ajax maar heeft eerder laten weten wel wat te voelen voor een nieuw avontuur. Het is onduidelijk of Spurs Onana op dit moment als directe vervanger van Hugo Lloris ziet of dat men hem wil halen als vervanger van Michel Vorm, momenteel de tweede doelman bij Tottenham.

Bron: VI

Gerelateerde posts

44 reacties

 1. Zlatan4ever

  Ajax dient hem gewoon aan zijn contract te houden, of de hoofdprijs vragen met de optie dat hij pas na het einde van het seizoen weg kan.
  We hebben (helaas) geen echte opvolger van Onana in huis……

  1. Litmanen

   Sowieso de hoofdprijs vragen. Als hij daar geen eerste keeper zou worden gaat hij niet. Onana gaat nu nergens meer op de bank zitten.
   Nadeel van het huidige succes, we gaan de komende maanden nog een hoop ellende ervaren. Frenkie, De Ligt, Onana, Nico, Ziyech, Neres, allemaal spelers die straks mooie aanbiedingen gaan krijgen.

   1. dickst14

    Ziyech ook? Wat is er met je aan de hand Litmanen. Komt dat omdat je de echte hebt gezien?

    1. Indojood

     Hij probeert hier en daar gezelschap te vinden sinds zijn holmaatje Eug kassiewijle is maar iedereen heeft de pest aan het.

     1. Litmanen

      Dickst, ik meen het. Ook Ziyech krijgt belangstelling. Welliswaar van een club die in een competitie speelt die iets met keukens doet, maar toch!
      Ik heb jullie commentaar niet nodig. En ik blijf zeggen dat Ajax als team sterker is zonder Hakim. Tegen Feijenoord speelde hij overwegend naar de verkeerde kleur.
      Maar dat zien jullie dan weer niet.

     2. dickst14

      Het zal best ellendig voor je zijn om Ajax elke week overtuigend te zien winnen zonder je oogappeltjes en Veltman in het bijzonder.

     3. Moosie

      Die gast is niet goed bij zijn hoofd Dicky hij komt nu alleen maar zeiken en proberen weer wat steun te krijgen maar ja je doet er niks aan vrijheid van meningsuiting ook al komt er alleen maar dom gelul uit

 2. Mr Ajax

  Pff we moeten dit jaar de champions league wel winnen, want volgend jaar worden we leeggekocht

 3. Wenen 1995

  Ik zou het wel weten: Ofwel een onbetwiste basisplaats bij Ajax, ofwel banken bij de Spurs… Gebruik je verstand (zaakwaarnemer van) Onana)!

  1. Finidi

   Ja zo denken wij maar als je zeg maar 5x zoveel kan verdienen en je familie hengelt om je heen voor dollars bijvoorbeeld,moelijk hoor. Zeg niet dat het zo is maar goed zou kunnen.

    1. Amoebe

     Je kunt niet bij de selectie alle contracten maar opwaarderen.

     Een begroting moet wel sluitend blijven.

     Doen ze het bij onana dat roept volgende week de volgende zaakwaarnemer weer dat er interesse is.

     Ik vind onana goed maar niet zó belangrijk.

     1. Litmanen

      Dat zie je verkeerd. Onana pakt punten op het hoogste niveau. Dat soort keepers zijn er niet veel. Misschien Cillesen terughalen. Die wil vast nog een paar jaar keepen. Geld heeft hij nu wel genoeg verdiend.

     2. Bakkie

      @Amoebe
      Onana is denk ik wel dé speler die het moeilijkst te vervangen is op dit moment. Sowieso hebben we op dit moment niks achter de hand (wat ik heel vreemd vind overigens) en een nieuwe keeper moet eerst wennen

     3. Amoebe

      Ik ben het met je eens dat hij slecht is te vervangen maar ik vind het gewoon een goede keeper.

      Geen geweldige speler zoals bijvoorbeeld de Jong of de Ligt

      Subtiel verschil

 4. apeldoorn

  Onana, prima keeper natuurlijk maar ik word altikd doodnerveus van hem. rare akties die niet zelden een tegendoelpunt opleveren. Zeer goede keeper maar straalt totaal geen rust uit in de achterhoude zoals Sar en Stekelenburg dat hadden om over Buffon maar te zwijgen.
  ik zeg de hoofdpriks binnen halen en op zoek naar een goede keeper.

  rest van het geld inversteren in deze selectie. omhoog met die salarissen!

  1. dickst14

   Ik weet nog wel de eerste wedstrijden van Sar. Straalde toen helemaal geen rust uit. Hetzelfde Als Onana 2 jaar geleden. Onana is nu gewoon een topkeeper.

   1. Bakkie

    Eens met dickst.
    Hoe lang is het geleden dat Onana door eigen toedoen een doelpunt heeft weggegeven? Het enige wat ik kan bedenken is een tijdje terug toen we volgens mij 3-0 voor stonden. Toen werd het 3-1 vanwege een polletje.

  1. KBouter

   * Proest*. Dat was de grootste zenuwleijer op doel die we ooit gehad hebben.

   Ik werd altijd gelemaal gek van die gozer

  2. Zlatan4ever

   Bert62, Vermeer a.k.a Judas is een kakkerlak die 2e keeper is in 010 ! WTF moeten wij daar mee
   Opzouten die gast, ik zei opzouten niet opkno… 😁

 5. AJAXForever61

  Opzouten, onze zwarte panter ( met respect voor de duidelijkheid )hebben we nog hard nodig!

 6. Jimmy1971

  Inderdaad, noem maar een betere haalbare keeper op, dat gaat je niet lukken..
  Hij heeft echt onwaarschijnlijk goede reddingen en is een absolute topkeeper!

 7. a.p.

  natuurlijk veel liever blijven, maar ik snap de interesse. Zelf vind ik de keeper van Heracles.. Blaswich eventueel een goede vervanger

 8. Gido

  Komen nog honderden van dit soort berichten de komende maanden. Ik reken erop dat Marc weer zijn telefoon uitzet tijdens de transferperiode.

 9. ajacied078

  hm dat wordt dan 90 mil. als die koekenbakkers van a fgelopen transfer periode zoveel waard zijn 60 en 80. vind onana beter en die is 5 jaar jonger.

 10. Ajax 84

  Barca vraagt 30 miljoen voor cillessen , ze willen matthijs en frenkie voor 130 miljoen … nou doe je best marc ! Ik zeg 130 en cillessen

Reageren is niet mogelijk.