Opstellingen Ajax – feyenoord

Vandaag wordt De Klassieker gespeeld en Hakim Ziyech jubileert bij deze wedstrijd als Ajacied. Honderd wedstrijden bij de mooiste club heeft hij er dan opzitten en hoewel hij in de belangstelling staat bij buitenlandse clubs, is het zeker nog niet zijn laatste. Beide teams zullen moeten winnen om de tweede plaats vast te houden dus belooft het een leuk potje te worden. De laatste keer dat 010 bij ons won was in 2005 en deze trend bevalt prima. Gelukkig is André Onana hersteld van zijn blessure en staat weer onder de lat. Björn Kuipers zal deze keer weer op zijn fluitje blazen.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Hakim Ziyech

Opstelling feyenooit: nnb

 

Related posts

53 Comments

  1. Koning Haarms Wolfs

   Groeten terug. Zit klaar met Bram om de pot te zien (helaas thuis)….have fun met de 5-0 ?

  2. Emous1978

   Lekker man! Zou vak 425 zoals altijd maar waren paar fieldseats vrij, daar nu maar volgende keer weer 425 dit is ook niks

 1. Jimmy1971

  Juist een Neres met zijn beweeglijkheid zou de achterhoede van Feyenooit helemaal gek kunnen draaien, jammer dat hij bankt..

  1. De Nees

   Waarom niet met Neres gestart? Met Schone en v Beek heb je 1 controleur te veel, toch nergens voor nodig tegen die fainoorders.

 2. Finidi

  Nou hoop ik maar dat ze niet allemaal gaan denken dat ze zelf een hoal moeten gaan maken! Gewoon blijven voetballen jongens! Afmaken die hap!

 3. nash1900

  Ik zie weinig passie bij AJAX, wat een gemakzucht weer. hakim helaas weer matig. en tadic is helemaal ouwe lullen voetbal

 4. De Nees

  Trainingspartijtje dit. ’s extra opletten op van Beek en zijn bijdrage in het spel. Een goaltje meepikken en hij is vast weer top? Ben benieuwd.

 5. AjaxKat

  Kan me niet heugen dat ik hun ooit zo angstig heb gezien in een klassieker. En ik ben in de 90’s met regelmaat naar De Kuip geweest voor fey-Ajax. Ze hadden ook kunnen denken en handelen: het is maar 2 punten verschil. Eigenlijk te dom die rode kaart. Heeft de wedstrijd voor beide teams geen goed gedaan.

  1. De Nees

   Zo snel geel en rood, dat krijg je als je angstig en vooral opgefokt een wedstrijd ingaat. Een vernedering hoeft niet van mij hoor, nulletje of 3 is ook best.

 6. toonvs

  Jongens ga nu voor het doelgemiddelde zo slap allemaal. Einde van het seizoen kan het je opbreken dat je doelpunten te kort komt.

 7. Daisy

  ik ben wel blij dat Ten Hag in de 65 min al 2 wissels heeft gebruikt. 2e helft is tot nu toe in slaap voetbal.

 8. Forever nr14

  Ja is ook weer zo nees, jammer voor dit affiche, had graag eens een fikse overwinning willen zien op de kakkies.

 9. Forever nr14

  Het is wel duidelijk wie er kampioen gaat worden, als je tegen je aards rivaal en tegen 10 man na 5 min, moet je tot op het bot gemotiveerd zijn en 300% gaan. Wat die vieze lampjes bij hun thuis wedstrijden dus wel doen.

 10. Finidi

  Nou, het gaat zo makkelijk dat ze te makkelijk worden tjongejonge snap best dat vPersie na rust geen zin meer in zon kloteteam had, foei die kakkerlakken stellen toch helemaal niks meer voor? Ajax speelt nb op 70% of zo tsss.

 11. De Nees

  Ach ja kakkies, al jaren niet meer serieus te nemen. Schriftelijk afhandelen volgende keer? wel leuk voor dikke Jan, geen afgang kan hij rustig slapen.?

 12. vak411

  ik baal van ploegen alles Fortuna, Emmen en feyenooit. die horen gewoon in de Jupiler League.. gelukkig volgende week een mooie wedstrijd tegen Willem 2

  1. Vasovic

   Spelen we tenminste tegen een echte spits als Fran Sol, die Jogemsen van Feyenooit bakt er niet veel van.

 13. Pascal tebberman

  Gefeliciteerd afc ajax de klasieker weer gewonnen ik heb het opgenomen maar gevolgd via iphone dus straks even terug kijken ga zo door ciao??❌❌❌⚽️

 14. AJAXForever61

  Lekkere overwinning op die laffe kakkies! Ben r blij mee. Op naar woensdag, niet onderschatten. Lekker metmijn dochter er naar toe!

  1. HURBIE

   F utloze
   E igenwijze
   IJ deltuite
   E n
   N ukkige
   O rdinaire
   O nopgevoede
   R otterdamse
   D ruiloortjes

Comments are closed.