There are no ads, please add some


‘Kans op meespelen Onana iets groter; Neres waarschijnlijk in de basis’

De kans dat André Onana tegen Feyenoord kan spelen is iet groter geworden, zo meldt De Telegraaf. “Pijn in schouder minder. Keeper wordt einde ochtend/begin middag door clubarts getest’, aldus de ochtendkrant. De doelman raakte tegen Benfica geblesseerd aan zijn schouder en heeft al drie dagen niet met de groep kunnen trainen, ook niet tijdens de afsluitende training van zaterdag. Ajax probeert de doelman uit alle macht klaar te stomen voor de wedstrijd. Het Algemeen Dagblad verwacht dat David Neres tegen Feyenoord weer een plek in de basis zal krijgen. Dat zal dan ten koste gaan van Donny van de Beek, die afgelopen wedstrijden in de basis stond.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, Schöne, Tadic, De Jong, Ziyech, Dolberg, Neres

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, St. Juste, Botteghin, Van der Heijden, Malacia, Berghuis, Clasie, Toornstra, Vilhena, Jørgensen, Van Persie


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Janneman16

  toch zou ik huntelaar ipv Dolberg in de basis zetten.
  daar voorin de tegenstanders behoorlijk moe maken. dan in de 60e minuut Dolberg laten invallen. kan hij het mooi afmaken.

 2. VanDattem

  Dolberg hoeft maar een fractie fit te zijn en trainers gooien hem direct voor de leeuwen. Is voor die jongen ook niet eerlijk. Ik vind dat hij scherper gehouden moet worden, en tegelijkertijd mentaal gespaard moet worden (want hij moet toch ook voelen dat er veel van hem
  verwacht wordt als hij direct basisspeler is). Laat hem gewoon steeds idd 20 min invallen. Hij staat nu al 4 wedstrijden wortel te schieten (scoort gelukkig een keer). Huntelaar is nog steeds veeel effectiever en gek/jammer genoeg ook bewegelijker en assertiever. Toen Huntelaar de kansen misten die Dolberg nu ah missen is (of niet eens creeert) was hij “te oud”. Laten we beginnen wat kritischer op Dolberg te zijn, want zo’n jongen van 20 mag niet blijven teren op een serie van 9 goede wedstrijden 2 seizoenen geleden. Ik hoop voor hem en voor ons dat hij er vanmiddag dan minimaal 1 in poeiert. De potentie is er nog steeds, alleen vind ik dat die er dan nu wel regelmatig uit gaat moeten komen!

 3. mr T

  Huntelaar in de basis. Het centrum van Feyenoord is vrij stevig, Dolberg loopt zich daar op vast. Laat The Hunter het centrum slopen en Dolberg het na 60 minuten afmaken. Ik ga voor 4-0, al moet dan wel Onana keepen en niet Lamprou, want die vind ik niet zo’n beste indruk maken…

 4. FrankiC

  Wat dacht je van géén Dolberg én géén Huntelaar? Je doet alsof één van de twee opgesteld moet worden. Ze lopen alletwee kruit te schieten en ik vrees oprecht dat de kwaliteiten van Dolberg zwaar overschat worden.

  Neres in de spits, beweeglijkheid, diepgang en alert op steekpassjes.

  En blind op het middenveld….

 5. Basl

  Idd, neres in de spits lijkt mij ook het beste. Blind naar middenveld en Wober erbij achterin. Slopen die heijden en botteghin. Daarna af laten maken door Dolberg of Huntelaar.

 6. Charka53

  En na al die opstellingen nog even over Onana , speelt hij wel of speelt hij niet 😊

 7. RonJ64

  Eens,The Hunter,maakt die gastend,Gek,😂😂😂 effe uitdagen,dollen en kansen Afmaken 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻👊🏼

 8. Eentweetje

  Fox wil straks de kansen van feijenooit laten zien… van afGangelen blijft zn club steunen

 9. VanDattem

  Hahaha true. Gelukkig staat de trainer ook bekend om z’n logische wissel- en opstellingbeleid 😉

Reageren is niet mogelijk.