Tagliafico kijkt uit naar zijn tweede Klassieker

Nicolas Tagliafico kan zijn debuut voor Ajax nog goed voor de geest halen want half januari, op een koude winterdag, maakte hij gelijk kennis met De Klassieker die ook komende zondag weer op het programma staat. Tagliafico kijkt er opnieuw naar uit en noemt hij de wedstrijd de Boca Juniors – River Plate van Nederland.

‘De rivaliteit is enorm en als speler ook voelbaar maar dat zijn juist de mooiste wedstrijden. Er is wel één duidelijk verschil: ‘In Argentinië is het normaal dat een paar uur voor de wedstrijd de stadions al vol zitten en dat de fans tekeergaan. Hier in Nederland heb je soms dat met de warming-up het stadion nog halfleeg is, en af en toe dacht ik komt hier nou niemand kijken. Toen ik laatst met Argentinië in Saoedi-Arabië was, kwam de Nederlandse competitie ook ter sprake en dan vallen al snel de namen van twee clubs. Ajax – Feyenoord is toch de Boca Juniors-River Plate van Nederland. Aankomende zondag speel ik mijn tweede Klassieker en ja ik heb er zin in’.

Bron: VI

 

Related posts

19 Comments

  1. Iamsterdam2015

   Ja Ralph dat zou geweldig zijn…. maar ik vrees met grote vrezen dat ook hij zwaar in de belangstelling staat en helemaal nu Ajax het goed doet in de CL. Echt een op en top prof!!! Het mooi van hem is dat je hem als aanvallen 23 keer tegen komt. Ook al kap je hem uit dan nog komt hij als een soort irritante mug weer om je heen hangen. En die blik… nooit lachen altijd die strenge blik alsof hij eil gaan zeggen op z’n onvervalst Amsterdams:” wat kom jij doen dan pik?” Heerlijk!!!

 1. theomar

  Gewoon een klassebak die Nico. De klassieker moet gewonnen worden. Maar met een goed gevoel na Benfica moet dat lukken.

  1. AjaxKat

   En bekijk het eens andersom: zie jij hun al winnen van Ajax? Niet uit arrogantie, maar feitelijk.
   De bekentenis van Clasie afgelopen week sprak ook boekdelen. Nu maar hopen dat Hag ze scherp krijgt.

 2. Zlatan4ever

  “ De klassieker “ moet gewonnen worden, zeker thuis.
  Net zo belangrijk als kampioen worden. Ik hoop dat ze “er op zitten” en flink scoren tegen 010

  1. Indojood

   Dan heb jij kinderhandjes, Zlatan4ever. Winnen van de kakkies heeft geen waarde als je geen prijzen wint.

   1. Iamsterdam2015

    Klopt helemaal indojood, maar gvd ( sorry voor het woord) het Al wel heerlijk zijn, al is het al om sommige klote collegas in het land dood en dood ziek te maken maandag via de mail. Maar aan het eind heb je gelijk, je hebt er geen R#** aan!!

    1. Indojood

     Natuurlijk zou het heerlijk zijn maar het maakt voor mij het seizoen niet. Je hebt een aantal doelstellingen, kampioen worden en Europees overwinteren. We hebben al een aantal jaar niets gewonnen, al vind ik de EL-finale wel een prijs, weliswaar niet tastbaar.

     1. Iamsterdam2015

      En

      Het zal lastig worden want psv is goed, maar het is zeker niet gedaan. We gaan voor nr 34!!

   2. Zlatan4ever

    Ik begrijp wat je bedoeld Indojood, maar de haat tegen Ajax en ons Ajax-supporters is zo groot in 010 dat er niks heerlijker is dan die kakkerlakken
    (op het veld) af te maken.
    Dan kunnen ze weer een tijdje hun mond houden ???

    1. la ling

     Volgens mij zit er in de haat onderling niet veel verschil als ik het hier zo lees. Ook flink wat ongezonde haat tussen Ajax en PSV. Dat allemaal om een voetbalspelletje.

Comments are closed.