There are no ads, please add some


Kuipers fluit Klassieker tussen Ajax en Feyenoord

De KNVB heeft Björn Kuipers aangesteld om de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in goede banen te leiden. De aftrap van de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA is zondag om 14.30 uur. Kuipers wordt geassisteerd door zijn vaste grensrechters Erwin Zeinstra en Sander van Roekel. Siemen Mulder is vierde official en Danny Makkelie treedt vanuit Zeist op als VAR. In januari had Kuipers ook al de leiding over Ajax-Feyenoord (2-0). Hij stuurde toen Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen met twee gele kaarten van het veld. Ook in het seizoen 2016/2017 floot Kuipers de Klassieker in Amsterdam, die met 2-1 werd gewonnen door de thuisploeg.


Gerelateerde posts

14 reacties

 1. De Ajacied

  Ja liever Kuipers dan
  Naahuis of Blom idd
  2 droeftoeters
  Laat het gewoon niet door de scheids leiden, maar speel de sterren van de hemel tegen die kakkies
  ❌❌❌

 2. Daisy

  lekker je eigen spelletje spelen en de kakkies hebben geen schijn van kans. Maar pas op dat je niet met de zelfde instelling het veld in gaat zondag. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ben nu al 2 weken op het werk bezig met ruzie maken dus laat niet in de steek en win gewoon. 2-0

 3. Charka53

  Nee hoor Kuipers fluit niet i doet de VAR voor hem dus laten we maar voetballen en die kakkies met zero point terug sturen.

 4. Zlatan4ever

  Off topic: redactie, moet dat nu echt dat op deze site de mogelijkheid word gegeven om reclame te maken voor een kakkerlakken App ? Ronduit 🤬

 5. Zlatan4ever

  Ik surf never nooit naar Veinoort
  Maak wel vaak gebruik van het woord “kakkerlak”, dus zal dat het wel zijn…😁

Reageren is niet mogelijk.