There are no ads, please add some


Prijsvraag: Win de biografie ‘de kleine dribbelaar’ van Simon Tahamata!

Op 11 oktober jongstleden ontving Simon Tahamata zijn biografie ‘de kleine dribbelaar op sportpark de Toekomst. Dit boek vertelt het verhaal van een kleine voetballer met een groot ideaal en Molukse trots. Van een trainer die de jeugd naast techniek ook normen en waarden aanleert. Zijn carrière kende veel sportieve hoogtepunten, maar Tahamata werd ook slachtoffer van racisme, politiek en commercie. Hij ontsnapte aan de SLM-ramp en leerde de schaduwzijde van het succes kennen.

Namens de auteur, Tonny van der Mee, en uitgever Edicola Publishing mogen wij drie exemplaren verloten onder onze bezoekers. Wat moet je doen om een exemplaar van ‘de kleine dribbelaar te winnen? Beantwoord de volgende vraag: Op welke leeftijd maakte Simon zijn debuut in het eerste elftal van Ajax, welke club was toen de tegenstander en wat was de uitslag?. Uit de goede inzendingen selecteren wij drie winnaars. Inzenden kan tot en met vrijdag 26 oktober a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen.

Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Mail je antwoord met daarbij je adresgegevens naar henk@ajaxfanzone.nl. Let op: Inzendingen zonder naam en adres dingen niet mee!. Deelname is wederom geheel gratis! Prijswinnaars ontvangen een persoonlijk bericht en krijgen binnen enkele dagen de Biografie toegestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Gerelateerde posts

8 reacties

  1. LeroyT

    Sympathieke kerel. Ook een man die zich ondanks zijn huidskleur niet druk maakt over zwarte piet en sinterklaas. 😂

  2. Moosie

    Weet je wat ik hoop ? Dat ze allemaal of zinken in het kanaal op weg uit Spanje en anders allemaal spontaan van het dak pleuren.
    Vind eigenlijk alleen dat paard aardig maar die heb schimmel dus dat is ook gewoon smerig.
    Eigenlijk moeten we dat zooitje kinderlokkers gewoon bij de grens terugsturen probleem opgelost tadaa

Reageren is niet mogelijk.