There are no ads, please add some


Nicolás Tagliafico niet inzetbaar tegen Heerenveen

Nicolás Tagliafico doet zaterdagavond definitief niet mee tegen SC Heerenveen zo zei Erik ten Hag tijdens de persconferentie voor de wedstrijd en hij hoopt dat de verdediger voor dinsdag tegen Benfica wel hersteld zal zijn. Nico speelde voor Argentinië mee tegen Brazilië en is toen geblesseerd geraakt aan zijn heup. ‘Hij is niet goed teruggekomen en zal er niet bij zijn’, zegt Ten Hag over de wedstrijd van zaterdag en vervolgt met: ‘Ik hoop dat hij dinsdag inzetbaar is, maar zekerheid heb ik niet’. Ten Hag zou weer kunnen schuiven met Daley Blind richting de linksbackpositie zodat er op het middenveld weer een gaatje vrijkomt. Over Hakim Ziyech is de oefenmeester hoopvol want die trainde na zijn spierverrekking weer volop mee. ‘We moeten wel verantwoord kijken, want we spelen drie wedstrijden in acht dagen. Hij komt uit een spierblessure, dus wat is verantwoord? Daar moeten we een keuze in maken’, besluit hij.


Gerelateerde posts

21 reacties

  1. KBouter

   Onzin… Wober jan gewoon centraal en Blind linksback. Bakker komt niet aan het spelen toe in de CL , die andere wel dus die moeten ritme houden

 1. Onze Johan forever

  Geen spelers meer uitlenen voor nationale team ; deed Cruijff & Co in jaren 70 ook niet meer

  1. Yindi02

   Ja, dat klopt. Volgens mij had dat te maken met het feit dat een opgelopen gele kaart in een interland doorwerkte in de competitie. Ajax heeft toen het standpunt ingenomen van: “als dit niet verandert spelen wij geen interlands meer. Zoiets was het maar ben niet zeker.

 2. Koning Haarms Wolfs

  Mooi toch, die interlands die nergens over gaan. Krijgen ze ervaring door…….oh ja, en blessures 🤮.

  1. Bert Betondorp

   Ajaxspelers moeten de kans hebben om ook in interlands voor hun land te spelen.
   Het zijn geen lijfeigenen vn Ajax

  1. Zlatan4ever

   He gast, wie je ook bent stop met dat 👍🏻 gedoe. Word een beetje irritant…..

 3. Jur

  Mss ook verstandig om Ziyech zaterdagavond aan de kant te houden
  Dinsdag en volgende week Zondag zéér belangrijk voor de basis selectie

  1. Jimmy1971

   Juist Jur, met Ziyech ook geen risico nemen, de wedstrijd tegen Benfica is cruciaal in deze poul!

Reageren is niet mogelijk.