There are no ads, please add some


Teller standbeeld Johan Cruijff staat op 69.000 euro!

Na de succesvolle collecte bij de wedstrijd Ajax -AZ, waarbij 50.000 euro is ingezameld, is er inmiddels ook flink wat geld overgemaakt en heeft de werkgroep ‘Deze man verdient een standbeeld’ via hun website laten weten dat de teller inmiddels op 69.000 euro staat.

Dat zijn natuurlijk mooie berichten maar er is nog wat geld nodig om het streefbedrag van 75.000 euro te halen. Het doel blijft om binnen twee jaar het standbeeld van Johan te realiseren in de nabijheid van het stadion. Wil je nog een bijdrage leveren dan kan dat nog steeds via de website van de werkgroep ‘Deze man verdient een standbeeld’.


Gerelateerde posts

35 reacties

 1. BobbyHaarms

  Daar ga ik ook vanuit, maar ik had wel verwacht dat er veel meer animo zou zijn om te doneren. We hebben het hier wel over onze Johan Cruijff, met grote afstand de beste speler die we ooit gehad hebben en degene die Ajax definitief op de kaart heeft gezet. Dat standbeeld kan niet groot genoeg worden.

 2. Koning Haarms Wolfs

  Lijkt niet veel draagvlak te hebben, dat standbeeld van Jopie. 69K na een x-aantal weken en zoveel “supporters” die dit toch makkelijk moeten dragen. Blijkbaar veel meelopertjes onder de “fans”.

 3. Daisy

  Goed bezig. Gaat helemaal goedkomen met het standbeeld. Ik ben trots om Ajax-Supporter te zijn.

 4. De Nees

  Kijken naar de buurman: ‘ach hij doneert wel’. Grote smoel over de liefde voor Johan maar een paar eurootjes kunnen ze niet missen.

 5. HURBIE

  Bij ajax feijenoord met de collectebus rond gaan
  Ook die Kakkerlakken hebben een hoop te danken aan Cruyff} p

 6. De Nees

  Zeker Jane, maar af en toe ook wat zinnigs roepen dat mist nog wel ‘s bij jouw. Anders scrollen ze massaal over jouw post en dat is toch zonde van al je moeite. 😉

 7. dickst14

  ja de meesten doen het dus niet, dus ik ga nog een keer doneren. Schandalig voor degene die zich Ajax supporter noemen en te gierig zijn om …. geen woorden voor.

 8. Vakje129

  De laatste paar euro’s bij de klassieker ophalen , ik zal zekers nogmaals een bijdrage doen , is er ook al een plek bekend waar het beeld komt te staan ??

 9. JohnDoe77

  Dat jij het niet kunt volgen wil niet zeggen dat het niet zinnig was de Nicht! Volgens mij vinden genoeg anderen het ook wel logisch als supporters en de club hiervoor betalen. Persoonlijk vind ik het vreemd dat Ajax niet allang zijn helden eert met meerdere beelden. Dat plein voor de ArenA had al vol kunnen staan.

 10. Indojood

  Hoeft ook niet, mijn Cruijffiaanse mening is nog altijd beter dan rondtoeteren dat we Ten Hag goed moeten vinden en geen kritiek mogen hebben.

 11. De Nees

  AB schijnt zijn boot geveild te hebben 😆, voor Johan doet hij dat graag. Topactie AB. 👍

 12. De Nees

  Wat gaat het worden Indo? Johan al wijzend…dribbelend…juichend? Mss wel schoppend tegen Henrichs…😋. Geweldig het komt, alles voor Johan. Goed gedaan fans. 👏

 13. Indojood

  Wijzend met nr. 14, wij hebben deze foto als afbeelding in de appgroep. Dat illustreert het leiderschap want Cruijff is groter dan Ajax of voetbal. De grootste Nederlander aller tijden.

Reageren is niet mogelijk.