There are no ads, please add some


Neres treft landgenoten tijdens Florida Cup

Ajax gaat van 5 tot en met 12 januari voor een trainingskamp naar de Verenigde Staten en zal daar deelnemen aan de Florida Cup. Voor David Neres zal de trip een apart tintje hebben want Ajax speelt tegen São Paulo, de oude werkgever van Neres.

De wedstrijd tegen São Paulo zal worden gespeeld op 12 januari en begint om 19.00 uur Nederlandse tijd. Tevens zal Ajax uitkomen tegen Flamengo en deze wedstrijd zal voor de thuisblijvers nachtwerk worden want het duel staat gepland van 10 op 11 januari om 01.00 uur Nederlandse tijd. Naast Ajax, São Paulo en Flamengo neemt ook Eintracht Frankfurt deel aan het toernooi. Het is voor Ajax de eerste keer dat het meedoet aan de Florida Cup.


Gerelateerde posts

11 reacties

  1. AjaxKat

    Het is dan winterstop(!) en het zijn profs. Ze weten heus wel wat ze wel of niet aankunnen.
    Daar komt bij dat zo’n beetje elke Europese topclub tegenwoordig bijna jaarlijks naar de VS gaat om de club en het voetbal te promoten. En het is een mooie gelegenheid voor het team om zich te meten met andere voetbalculturen in voorbereiding op CL.

  2. Zlatan4ever

    Leuk uitje voor de spelers en tegen zuid-amerikaanse teams spelen is weer eens wat anders

Reageren is niet mogelijk.