There are no ads, please add some


Schöne en Mazraoui verlaten nationale ploeg en keren terug bij Ajax

Lasse Schöne en Noussair Mazraoui komen deze week niet in actie voor Denemarken en Marokko. Beide spelers hebben namelijk het vliegtuig gepakt naar Amsterdam. Met de bondscoach van Denemarken had Ajax al afgesproken dat Schöne eerder zou terugkeren. Afgelopen zomer had de Deen een relatief korte vakantie en laat daarom de interland tegen Oostenrijk schieten. Mazraoui heeft last van liesklachten en heeft daarom het trainingskamp van Marokko verlaten. Marokko komt deze week uit tegen de Comoren.

Bron: VI


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Zlatan4ever

  Dat komt mooi uit voor Ajax
  Rust voor Schone en hopelijk spoedig herstel voor Maz

 2. Wenen 1995

  Blijf het toch een sympathiek volkje vinden. Nu ook weer: Niet moeilijk doen, rekening houden met de belangen van Ajax. Dank daarvoor!

 3. JohnDoe77

  Eens Wenen! Goede afspraak gemaakt met Ajax. Zij weten ook dat Lasse graag zijn basisplaats behoudt en dat is voor hun ook goed. Mooi opgelost.

 4. a.p.

  top! mannen, Ajax moet nu eerst zelf prijzen winnen en daar kunnen wij , jullie heel goed bij gebruiken

 5. Kapstein

  Zeker a.p. Vooral Mazraoui heeft zich heel snel opgewerkt tot een belangrijke speler voor Ajax. Ben benieuwd of Veltman nog terugkeert in de basis als zijn blessure over is.

 6. Zlatan4ever

  JD77 , ik heb al tig maal medegedeeld dat ik met te veel 👍🏻 niks te maken heb.
  Misschien een leesbrilletje aanschaffen ?

 7. Zlatan4ever

  Hurbie, ga jij commentaar geven? Je staat bovenaan met je kut 👍🏻 en ik heb je nog nooit op een zinnig schrijven kunnen betrappen…… so better shut up

 8. JohnDoe77

  Ik zie over het algemeen tussen alle duimpjes jouw teksten niet meer! Noem eens vijf onderwerpen waar je dat gezegd hebt?

 9. Litmanen

  Zlatan, niet reageren, het overkwam mij laatst ook. Blijkbaar zit er een grapjas hier die dat leuk vind.
  In elk geval iemand zonder humor.

 10. Prinsengracht

  Weer eens in de slachtofferrol Klitmanen? Je wisselt het wel mooi af he! Nu weer eens slachtoffer, dan weer eens agressor. Bipolair?

 11. Zlatan4ever

  Ik ben band dat het een kakkerlak is die infiltreert op deze site, hoe dan ook de gene die dit flikt is een enorme eikel

Reageren is niet mogelijk.