Schöne en Mazraoui verlaten nationale ploeg en keren terug bij Ajax

Lasse Schöne en Noussair Mazraoui komen deze week niet in actie voor Denemarken en Marokko. Beide spelers hebben namelijk het vliegtuig gepakt naar Amsterdam. Met de bondscoach van Denemarken had Ajax al afgesproken dat Schöne eerder zou terugkeren. Afgelopen zomer had de Deen een relatief korte vakantie en laat daarom de interland tegen Oostenrijk schieten. Mazraoui heeft last van liesklachten en heeft daarom het trainingskamp van Marokko verlaten. Marokko komt deze week uit tegen de Comoren.

Bron: VI

Related posts

19 Comments

 1. Zlatan4ever

  Dat komt mooi uit voor Ajax
  Rust voor Schone en hopelijk spoedig herstel voor Maz

    1. Zlatan4ever

     Hurbie, ga jij commentaar geven? Je staat bovenaan met je kut ?? en ik heb je nog nooit op een zinnig schrijven kunnen betrappen…… so better shut up

   1. Zlatan4ever

    JD77 , ik heb al tig maal medegedeeld dat ik met te veel ?? niks te maken heb.
    Misschien een leesbrilletje aanschaffen ?

    1. JohnDoe77

     Ik zie over het algemeen tussen alle duimpjes jouw teksten niet meer! Noem eens vijf onderwerpen waar je dat gezegd hebt?

 2. Wenen 1995

  Blijf het toch een sympathiek volkje vinden. Nu ook weer: Niet moeilijk doen, rekening houden met de belangen van Ajax. Dank daarvoor!

   1. JohnDoe77

    Eens Wenen! Goede afspraak gemaakt met Ajax. Zij weten ook dat Lasse graag zijn basisplaats behoudt en dat is voor hun ook goed. Mooi opgelost.

 3. a.p.

  top! mannen, Ajax moet nu eerst zelf prijzen winnen en daar kunnen wij , jullie heel goed bij gebruiken

 4. Kapstein

  Zeker a.p. Vooral Mazraoui heeft zich heel snel opgewerkt tot een belangrijke speler voor Ajax. Ben benieuwd of Veltman nog terugkeert in de basis als zijn blessure over is.

 5. Litmanen

  Zlatan, niet reageren, het overkwam mij laatst ook. Blijkbaar zit er een grapjas hier die dat leuk vind.
  In elk geval iemand zonder humor.

  1. Prinsengracht

   Weer eens in de slachtofferrol Klitmanen? Je wisselt het wel mooi af he! Nu weer eens slachtoffer, dan weer eens agressor. Bipolair?

  2. Zlatan4ever

   Ik ben band dat het een kakkerlak is die infiltreert op deze site, hoe dan ook de gene die dit flikt is een enorme eikel

Comments are closed.