Gehavend Jong Ajax verliest met 2-1 van Jong PSV

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Jong PSV met 2-1 verloren. Trainer Reiziger moest deze wedstrijd weer liefst 14 spelers missen vanwege interlands, waardoor jongens als Serginho Dest, Dean Solomons, Quinten Timber en Leo Thethani hun kans in de basis konden grijpen.

Jong Ajax kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Bijleveld nadat Thethani de score al eerder had kunnen openen voor Jong Ajax. Een strafschop voor de thuisploeg bepaalde de ruststand op 1-1. In de tweede helft leek Jong Ajax opnieuw de voorsprong te pakken maar het was opnieuw Thethani die het doel maar net wist te missen. Op het moment dat Timber aan de zijlijn werd behandeld en Jong Ajax een mannetje tekort kwam in de verdediging scoorde de thuisploeg de 2-1.  In de slotfase had Jong Ajax pech toen schoten van zowel Timber als Bakker op de lat uiteen spatten.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Dest, Solomons, Kemper, Bakker; Ter Heide (78. Taylor), Q. Timber, Bijleveld; Thethani (59. Brobbey), Pereira, Cerny.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

  1. JohnDoe77

   Zlatan, druk nog ff 100x op je knopje, anders ziet het er zo gek uit dat je overal dik 100-200 duimpjes haalt en nu maar zo weinig!

   1. Prinsengracht

    Zlatan wordt genaaid, Jane. Ik dacht nu iedereen wel wist dat hij dat niet zelf doet met die duimpjes. Iemand wil deze site slopen. Ik heb zo mijn vermoedens……

 1. Dagrump

  Jammer boys!! Niet te lang bij stil blijven staan!! Zonde dat we die 3 punten niet pakken !!

  1. JohnDoe77

   Zeker jammer. Laatste half uur waren ze echt sterker alleen die Cerny miste een kans…. pffff

   1. AjaxKat

    Ze waren inderdaad sterker maar ik wist niet dat ze 14 basisspelers misten. Dan is het extra zuur dat ze met lege handen staan. Misschien iets voor de KNVB om in het vervolg rekening mee te houden. Ook al is het 1e divisie, het blijft dan een beetje competitievervalsing.

 2. Charka53

  Het zegt meer over pisvee dan over ons , dat we maar met 2-1 verliezen met even qru gezegd een opgeraapt zootje is geen schande.

Comments are closed.