There are no ads, please add some


‘Manchester City mengt zich met 80 miljoen in strijd om De Jong’

Frenkie de Jong liet afgelopen woensdag in een interview met Elf  Voetbal weten dat hij absoluut niet bezig is met een transfer en het goed naar zijn zin heeft bij Ajax. De Jong is echter al meerdere keren gelinkt aan FC Barcelona en zou samen met Matthijs de Ligt moeten zorgen voor een megatransfer.

Echter begint het er steeds meer op te lijken dat Barcelona geen 130 miljoen gaat betalen voor het duo en de voorkeur geeft aan Matthijs de Ligt. De Jong heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ooit graag in het shirt van Barcelona wil spelen maar vreest nu ook of de transfer er überhaupt gaat komen. Manchester City zou inmiddels lucht hebben gekregen van de situatie, zo weet het Spaanse Sport te melden, en directeur Tixi Begiristain zou al meerdere keren een gesprek hebben gehad met Marc Overmars. Hierbij zouden er afspraken zijn gemaakt dat De Jong dit seizoen gewoon afmaakt bij Ajax maar komende zomer voor tachtig miljoen de overstap maakt naar Manchester City.

Bron: Sport

 


Gerelateerde posts

45 reacties

 1. De Ajacied

  Op rotten dat MC
  Afblijven van onze Frenkie hij levert minimaal
  100 miljoen op
  ❌❌❌

 2. J18

  Frenkie zal toch wel verstandig zijn en bedenken dat hij daar niet echt aan spelen toe gaat komen. De Bruyne, Silva, Gündogan en fernandinho, ze hebben al genoeg middenvelders en ik het me niet voorstellen dat er een van die vier moet gaan banken, aangezien Frenkie moet spelen. Wordt dan puur voor de toekomst gehaald en dan kan hij voor zijn ontwikkeling veel beter gewoon in Amsterdam blijven!
  ❌❌❌

 3. Jimmy1971

  Tja, dit wordt het wekelijks terugkomende ‘nieuwtje’ op deze site..
  Laten we maar gewoon dit seizoen genieten van deze heerlijke selectie en erop vertrouwen dat Overmars ons volgend jaar weer van een prachtige selectie voorziet!
  Het lijkt er namelijk op dat nu wel het kapitaal op het veld mag staan.

 4. Koning Haarms Wolfs

  Geniet met z’n allen nog maar van dit seizoen. Volgend jaar hebben we 650 MIO op de rekening staan en spelen we in de middenmoot, omdat alle goede spelers weggekocht zijn en we krijgen datzelfde niveau nooit als aankoop naar NL.

 5. Mr Ajax

  Volgend seizoen zijn we ze sowieso kwijt, dus dit jaar er maar vollop van genieten, met kampioenschap en halve finale CL

 6. Gido

  Biedt maar lekker tegen elkaar op maar Frenkie blijft voorlopig bij ons. Marc heeft het spel door en neemt de telefoon niet meer op.

 7. Finidi

  Eigenlijk belachelijk bedrag natuurlijk , is een heerlijke voetballer maar heeft ie er al 20 volledige wedstrijden op zitten in het eerste? Geniet er maar van

 8. Charka53

  Frenkie kan wel zeggen dat hij niet bezig met transfers maar daar zou ik niet zo zeker van zijn als er echte topclubs in hem geïnteresseerd zijn , het gaat niet alleen om het voetbal maar om de gigantische salarissen die geboden worden.

 9. Jeroen68

  Het zou mooi zijn als de Ligt en de Jong gewoon een statement maken met ze tweeën. Gewoon … we blijven nog 1,5 jaar bij Ajax en dan gaan we nadenken over een transfer. Hoe mooi zou dat zijn ? Maar dat zal wel een utopie zijn, uiteindelijk is iedereen te koop.

 10. Koning Haarms Wolfs

  Vrees het niet, zijn vaker teamspelers en geen grote spelers an sich….. Al vaker hun voordeel gebleken. W95

 11. AB

  Als jullie dit lezen dan ben ik net met mijn bootje vertrokken uit de Scheveningse haven. Ik ga de komende jaren over de wereld zwerven. Een van de zaken die ik ga doen als ik op het water ben, is een boek schrijven over wat er o.a. allemaal gebeurd op de diverse anonieme fora.
  Vooral hoe je in de loop der jaren een beeld kan scheppen van jezelf dat zo anders is maar wel door veruit het merendeel wordt gezien als de werkelijkheid.
  Ook hoe mensen, anoniem, reageren op anonieme aanvallen. Je kent elkaar totaal niet maar voelt je wel aangesproken.
  Vele andere zaken zullen ook besproken worden maar jullie zullen een jaartje of drie minimaal geduld moeten hebben.
  Dit bericht wordt verstuurd door een vriend van mij vanaf de wal. Ik heb uiteraard wel contact met het vaste land maar dit soort zaken als fora gaan vanaf nu aan mij voorbij. Het account zal na dit bericht onbruikbaar gemaakt worden.
  Helaas zullen jullie reacties aan mij voorbij gaan …… hoewel …. helaas 😉
  Hier en daar heb ik nog een laatste bijdrage geleverd maar dit is de laatste.
  PG als je snel naar het havenhoofd gaat zie je mij misschien nog in de verte 😁.
  Iedereen een behouden vaart. Een speciale voor Moos: ouwe, ik hoop op het beste voor jou en je gezin.

 12. Iedereen heeft een mening

  Ik zeg: €130 mio voor De Ligt en €80 mio voor De Jong. Barcelona en Man City blij en AJAX ruim €200 mio.

 13. AFCA my World

  Dat is de natuurlijke gang van zaken,zo iets hou je niet tegen,dan maar met een mooi bedrag afscheid nemen ! ⚽️

 14. JohnDoe77

  Ja, dat steeds gedoe met getallen Ajacied… Een paar maanden terug riep je dat Barca moest oprotten met 40mln want hij was minimaal 50 waard en nu roep je dit weer! 🙈 Hij is waard wat Ajax vraagt en een ander biedt. Vaak ergens in het midden van die twee. Dit bedrag (als dat waar is) zou astronomisch zijn voor een speler die in de zware competities nog geen minuut speeltijd heeft. Uiteraard helpt CL en NL elftal daar wel bij. Maar houd het normaal; het is niet dat ManCity met een honden fooi komt. Beetje makkelijk om alles altijd af te doen met “oprotten, hij is meer waard”.

 15. Moosie

  Mocht het zo zijn dat je mijn schoonmoeder tegenkomt op een vlot met haaien erom heen en lekkend hout.
  Lekker laten drijven aub

 16. Yindi02

  Die iefi is absoluut blind KHW. Trouwens: Ned/Duitsland 3-0 en ik heb een heel goede Blind gezien. Mag ook eens gezegd worden.

 17. Zlatan4ever

  Top afscheid AB, lijkt alleen een beetje op Eug zijn verhaal behalve dat je niet dood gaat 😁
  Behouden vaart en tot over 3 weken als je terug bent van vakantie !! Have fun !! 🍺🍹🥂🥃🍸🐫. 🙋🏼‍♂️

 18. Jimmy1971

  Blind is goed als hij in zijn kracht gebruikt wordt!
  Dat is niet centraal achterin, maar als back of op het middenveld maar daar is het wat druk om het moment..

 19. Ptr

  Gewoon verkopen die gasten.
  Het geld vervolgens verdelen aan de deelnemers op dit fora. Alleen degene die positief en constructief zijn hier. Er gaan er maat een paar flink cashen dan.

 20. Indojood

  AB is Eug’s grootste fan, soort fetisj lijkt het wel. Eug zou deze lap tekst zonder inhoud wel gewaardeerd hebben.

 21. Koning Haarms Wolfs

  Klopt idd, Yindi, maar het is wel traag geworden……een Koemannetje….

 22. De Nees

  Blind als back is altijd bibberen, een echte als Ake/ v Aanholt zie je daar toch liever. Oranje MV zou wat krachtiger mogen, zou ’s proberen met v Dijk voor de verdediging in de Rijkaard rol, dan kan de Vrij op CV.

 23. iefie

  weer 2x met een dribbel op t middenveld de bal verliezen….dat leer je bij de f’jes al dat je dat niet moet doen. ik vind hem mega gehyped. wedstrijd tegen psv ook vergeten? 3 doelpunten doordat hij niks staat te verdedigen. ook al is t geen verdediger, je kan wel iets doen toch

Reageren is niet mogelijk.