Mazraoui haakt geblesseerd af bij Marokko

Erik ten Hag sprak vlak voor de interlandperiode zijn vrees uit voor blessures. Die angst blijkt gegrond, want vanuit Marokko is een zorgelijk bericht naar buiten gekomen betreffende Noussair Mazraoui, zo weet Anouar Amrani te melden op Twitter. Mazraoui ontbrak afgelopen vrijdag bij de groepstraining en mist zo goed als zeker de interland tegen de Comoren. Wat er precies aan de hand is met Mazraoui is nog niet geheel duidelijk. Hakim Ziyech bleef vanwege hamstringklachten thuis en speelt sowieso niet voor Marokko.

Bron: Twitter

Related posts

20 Comments

  1. De Ajacied

   Ben allemaal niet zo’n voorstander van die hobby interlands
   Te groot risico op blessures hoor
   Is er trouwens nog nieuws over Hakim zijn blessurre?
   ❌❌❌

   1. Bakkie

    Zou mooi zijn als ze oefeninterlands gewoon afschaffen. Voor elk EK of WK krijgt elk land 3 weken om met de groep te trainen en naar de eindronde toe te werken. That’s it

  2. JohnDoe77

   Jeetje dat is inderdaad wel echt balen. Stond er vanaf dag 1 dus zegt genoeg over zijn kwaliteiten. Snel herstellen kerel, we hebben je super hard nodig!

  1. Bert Betondorp

   AB Helemaal eens. De reacties op de blessure van Mazraoui is vervelend voor
   Ajax maar om nou te roepen nooit meer afstaan is gekkenwerk, goeie club spelers zullen altijd gevraagd wordenom voor hun land te spelen. Trots zijn ze daarop!

 1. AB

  Sorry maar wat een dom gezwets over de Interlands. Wij willen bij Ajax goede spelers hebben, nou dan weet je dat je de kans loopt dat ze voor het nationale team gaan spelen. Wij willen spelers met ervaring, nou die doen ze ook op bij interlands. Wil je niet voor lul staan in officiele wedstrijden dan miet je oefenen. Simpel. Ze zijn gvd voetballers en horen niet thuis in een glazen hokje. Hoe meer wedstrijden tegen verschillende tegenstanders hoe beter. Een blessure loop je sneller op tegen tegenstanders als GAE of Emmen hoor. Verder kom je nooit je carriere blessurevrij door. Dat gelul van “ajax is hun broodheer” is ook zo van een calimero gehalte. Elke keer komt deze totale onzin weer voorbij. Hoe meer ze spelen, hoe beter ze zijn en worden. Van andere vlubs wordt er niemand uitg3nodigd, willen wij die spelers bij Ajax.
  Dus ajb geen gelul meer en blij zijn dat ze gevraagd worden.
  Bedankt voor de aandacht.

  1. Ajax 84

   AB wat betreft interlands heb je gelijk er zit alleen wel een maar aan en dat is dat er wel degelijk verschil zit in het soort interlands. Marokko bv in niet te vergelijken met europese interlands. Volg maar eens dw afrika cup, het begint daar met trainers en supporters. Idioten zijn het …. hoop dat maz en hakim heel snel weer gewoon voor ajax voetballen . Maar die afrikaansr interlands bah bah dat is niet relaxt als werkgever en in dit geval dus ajax

  2. Vak 120

   Voor een deel klopt wat je zegt AB,alleen ik denk dat spelers uit de nl competitie het geen jaar volhouden met CL en nl elftal en de competitie.fysiek en conditioneel kunnen ze het niet aan! Er word in nl niet hard genoeg voor getraind! Helaas!

 2. Iedereen heeft een mening

  Het is tijdens de trainng gebeurd, had dus ook bij AJAX kunnen gebeuren (zie De Ligt en De Jong)

 3. Melvis

  Heeft gewoon een blessure gefaked, net als Hakim, met het zware programma voor de boeg. Om het niet te veel doorgestoken kaart te laten lijken heeft hij met Hakim afgesproken dat hij wel meeging tegen de Comoren en Hakim deze keer thuis kon blijven. Slim gedaan toch?

 4. Kapstein

  Dat wordt dus Blind naar RB en Wober centraal. Verder kan Donny ipv Ziyech zolang deze geblesseerd is. Worden we daar zwakker van? We gaan het zien.

Comments are closed.