There are no ads, please add some


Nog geen duidelijkheid over ernst kwetsuur Ziyech

Hakim Ziyech liep in de blessuretijd van de wedstrijd tegen AZ een ogenschijnlijke hamstringblessure op. De Marokkaan greep in de absolute slotfase van het duel naar zijn hamstring. Na een individuele actie, een schot op de paal en een sprint in de omschakeling schoot het erin. Ziyech bleef liggen en speelde de wedstrijd niet uit. Na het laatste fluitsignaal ging de Marokkaan in een keer naar binnen met een voltrokken gezicht van de pijn. Ook Ten Hag kon nog weinig vertellen na afloop:  ‘Ik kan alleen maar hopen dat het meevalt’, citeerde het Algemeen Dagblad de Ajax-trainer.

De ernst van de kwetsuur is nog ongewis, maar gelukkig voor de speler en Ajax staat er eerst een interlandperiode voor de deur. Hierna zal Ajaxbelangrijke wedstrijden in onder meer de Champions League spelen tegen Benfica.


Gerelateerde posts

32 reacties

 1. vak411

  hopelijk valt het mee Hakim. we hebben je hard nodig. wat was je goed vandaag. genot om naar te kijken !

 2. Joep

  Zal klote zijn als hij langdurig geblesseerd is. Hij was top vandaag, weer genieten van hem vandaag.

 3. Carel Reeser

  Zwaar klote inderdaad als het een hamstringblessure is. Gelukkig interland periode maar daarna al snel Heerenveen, Benfica en Feyenoord en dan hebben we hem nodig !

 4. ajaxpers

  De goal van Ziyech van vandaag was prachtig. Sterkte en beterschap gewenst, Hakim!

 5. M800M

  zag er niet goed uit. De hoeveelheid pijn die hij leek te hebben en wetend dat het een Hamstringblessure is zou hij er zomaar weken (meer dan 4) uit kunnen liggen. Laten we hopen dat die gezichten die hij trok meer voetbaldrama dan echte pijn was, dan is hij misschien tijdig weer fit🙏

 6. Litmanen

  Hij is inmiddels wel richting Marokko. Het is te hopen dat ze daar geen geblesseerde spelers gaan opstellen.

 7. Dagrump

  Beterschap kerel!! Wat heb ik weer van je genoten vandaag!! En natuurlijk ook van de rest van het team!! Goed gespeeld mannen! Hoop echt dat het meevalt!

 8. De Ajacied

  Daar is Hakim zelf nog altijd bij en zoals ik het gisteren aan zag kan hij aankomend weekend zeker niet spelen,
  Denk goed aan je zelf Hakim,
  ❌❌❌

 9. Charka53

  Dat is niet zo best voor Hakim nu maar hopen dat het niet te ernstig is want met de vorm die hij nu heeft kunnen we hem niet missen.

 10. Yindi02

  “De vorm die hij nu heeft” heeft hij al heel lang. Een aantal hier zagen dat alleen niet en dat zegt veel over ze.
  Hij is voor mij onomstreden de beste in Nederland en al een hele tijd!!!

 11. Charka53

  Je kan ook overdrijven hoor er zijn wedstrijden bij waar hij de bal veel opeis en daar 90% van inleverde .

 12. a.p.

  ik hoop dat het meevalt, Hakim is dit seizoen de ster! we kunnen hem nog niet missen

 13. Yindi02

  Pfff. Jij bent er dus ook zo een die enkel zijn “foutjes” ziet voor zover ze al als foutjes kunnen worden bestempeld. Die wegen in de verste verte niet op tegen datgene wat hij heel goed doet en hem zo’n briljante voetballer maakt.

 14. Charka53

  Ik vind het en goede voetballer maar als hij wat minder pirouette zou maken en de bal wat directer zou spelen wordt het nog een betere en dus minder bal verlies.

 15. JohnDoe77

  Hangt er een beetje vanaf wat zijn blessure precies inhoudt Zlatan. Als het alleen kramp was kan hij prima spelen. Maar gun hem het voordeel van de twijfel; Hakim is een echte prof die deze overweging echt wel zelf kan maken!

 16. Ajax 84

  Gemiddeld een week of drie / vier. Nu rust nemen en klaaratomen voor benfica en feyenoord !

 17. Yindi02

  Jij snapt het niet, of mij niet. Laat hem vooral die mooie acties maken. Puur genieten. Voetbal moet ook amusement zijn. Hij heeft daarnaast ook zeker rendement genoeg voor dit Ajax.

 18. Charka53

  Ik begrijp je goed Yndi02 zijn acties zijn soms weergaloos maar daar tegenover gaan er ook veel mis als hij die kan reduceren tot , nul is hij top

 19. Yindi02

  Nul fouten maken is niet menselijk en derhalve niet mogelijk. Geen enkele voetballer op deze aardkloot maakt nul fouten. Geen realistische eis dus. Zelfs niet voor Hakim. 😜😜

 20. Yindi02

  Heb zelf jarenlang ook getennist. Competitie, toernooien, de hele reut. Heb daarbij van verloren potjes genoten en van gewonnen potjes (soms) niet. Het gaat ook om hoe het eea tot stand komt en de mooie technische momenten in zo’n wedstrijd. Is met voetbal ook zo, althans in mijn (sport) beleving. Snap je dat, dan snap je mijn visie op Hakim ook.!! Maar jij mag daat anders naar kijken, geen probleem.

 21. AB

  Zegt onze vluchtelingenmedewerker die praat over vijfde wereldlanden. Wat ben je toch een joker Nepmanen.

Reageren is niet mogelijk.