Gametalk Ajax – AZ: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Na de zeer goede wedstrijd tegen Bayern München speelt Ajax zondag de thuiswedstrijd tegen AZ. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – AZ begint zondag om 16:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

16 Comments

  1. Carel Reeser

    Ajax – AZ bijna altijd mooie wedstrijden. Met vaak Ajax als winnaar. Zet de goede lijn door mannen.

  2. Wenen 1995

    Hou Donny in het elftal en wat mij betreft starten met Tadic in de spits en Dolberg laten invallen. Dan moet het goedkomen tegen AZ.

    1. FrankiC

      Ik zou Tadic op links (als aangever) houden en de diepgaande en beweeglijke Neres in de punt. Even geen Dolberg of Huntelaar in de basis.

  3. Charka53

    Een goed voetballende tegenstander maar dat moet voor een Ajax dat schitterde tegen Bayren geen probleem zijn mits ze weer het veld instappen met een instelling dit doen we even .

    1. FrankiC

      Als elke speler invloed zou hebben op de opstelling wordt het een grote puinhoop. Trouwens hij was er ook voorstander van om geen Schuurs of Wöber tegen De Jong te zetten. Dan is zijn tactisch vernuft niet groter als dat van Ten Hag

  4. Bert Betondorp

    Ajax tegen AZ kan een hele fijne wedstrijd worden voor Ajax.
    Az pobeert altijd te voetballen al lukt het vaak niet bij Ajax te winnen.
    Nu ook niet het wordt 3-1 met mooi voetbal. (Van Ajax)

  5. AJAXForever61

    Wordt vast een mooie pot, ga voor 3-0, van de Brom is een echte voetbaltrainer en geen angsthaas, maar Ajax heeft verl meer kwaliteit

  6. a.p.

    het is mooi weer , het kan een mooie namiddag worden met hopend na afloop een mooie winst en weer zingend de trappen af.

  7. Moosie

    nou kunnen mooi alle basisspelers van afgelopen dinsdag banken zou graag JA zien spelen op dit niveau plus die Tadic en Zuech spelen altijd erg slecht tegen de kleintjes.
    Misschien kan Veldman als assistent op de bank want de trainers kunnen er niks van.
    Verder ga ik nu van het forum oh wacht tot morgen dan maar.

  8. Ajaxbest

    We hoop op een mooie voetbal westrijd vandaag met mooie voetbal en veel doel punten kom op ajax

  9. jojo123

    Blijf toch altijd verbaasd dat Blind speelt. Lijkt alsof hij ritme en snelheid mist … Heb altijd het gevoel dat andere spelers zijn spel moeten corrigeren. Net als bij Nerderlands elftal…

  10. Joodjuh

    Welja joh! Zet Neres die zo goed speelt op de bank nu hij weer met zelfvertrouwen schittert op het veld. En dat allemaal omdat Donny zo nodig moet spelen. Zet dan blind op de bank die kan toch niet voetballen.

Comments are closed.