There are no ads, please add some


Litmanen keert terug in Amsterdam en zoekt huisgenoten

Er stond afgelopen nacht een opmerkelijke oproep op het Twitteraccount van Ajax en ook vanmorgen verscheen dit bericht in de krant. ‘Ajax-legende zoekt huisgenoten’ valt er te lezen. Bij de oproep is een telefoonnummer bijgevoegd en daaruit werd gelijk duidelijk wie er huisgenoten zoekt. Jari Litmanen heeft namelijk een bericht ingesproken waarin hij laat weten een huis te hebben gevonden in Amsterdam waar hij weer een tijdje wil gaan wonen en daar kunnen vanwege de ruimte wel wat huisgenoten bij . ‘Als je vrijdag de Ajax-kanalen in de gaten houdt, kun je meer te weten komen’, aldus Litmanen.


Gerelateerde posts

27 reacties

  1. dickst14

   Ik denk dat hij zich kapot schrikt als hij erachter komt dat iemand zijn naam misbruikt om allerlei racistische onzin te verkondigen.

   1. Litmanen

    Dikkiedik, alle onzin over mij is al gedropt, maar om nu de debiele, mongoliede, achterlijke AB te volgen in zijn poging mij rascistisch te noemen omdat ik Ziyech niet zo’n fijne persoonlijkheid vind is een beetje overdreven.

    1. AB

     Nadat jouw zgn dooie vriend te kakken werd gezet zei jij toch: “Ik ben hier weg”.
     Wat doe je hier dan nog dooie lul, ga naast je maatje liggen.

 1. M800M

  Dit is sowieso één of andere markeing stunt. Eigen opgang, gesitueerd nabij openbaar vervoer en grote buitenruimte met zicht op mooi groen.. Skybox de JC ARENA ofzo?

 2. AJAXForever61

  Litmanen hoort in het rijtje Echte Ajax Kampioenen thuis!! Grote stylist, geweldige afmaker!!

 3. JohnDoe77

  Zou mooi zijn een legende terug. Maar dan wel als onaantastbare legende. Marco en Dennis zijn al gesneuveld!

 4. Ajaxfoort

  Litmanen. Die naam doet altijd een glimlach op mijn gezicht komen. Dat was een mooie tijd voor de Ajaxied. Hij mag altijd terug komen. Maakt niet uit in welke rol.

Reageren is niet mogelijk.