Overmars gaat in januari opnieuw voor Magallán

Lisandro Magallán leek afgelopen zomer een versterking te worden in de verdediging maar de transfer van Boca Juniors naar Ajax ging na maanden onderhandelen toch niet door. Marc Overmars heeft de speler echter niet vergeten en wil in de komende winterstop opnieuw een poging wagen om Magallán naar Amsterdam te halen.

Magallán zou nu voor zo’n 7,5 miljoen euro te halen zijn. Minder dan afgelopen zomer, wat te maken heeft met de koersdaling van de Argentijnse peso. Tevens heeft Boca in de persoon van Izquierdoz al een vervanger in huis, een eis die afgelopen zomer speelde. Overmars trok destijds de stekker uit de onderhandelingen en koos uiteindelijk voor Daley Blind. Volgens De Telegraaf heeft Magallán een voorkeur voor Ajax, maar ook clubs uit Spanje en Duitsland volgen de voormalig jeugdinternational.

Bron: De Telegraaf

Related posts

62 Comments

  1. De Ajacied

   Dat er versterking in de verdediging moet komen is wel duidelijk,
   Maar is dé juiste versterking idd deze Magallán?
   ❌❌❌

  2. KBouter

   Te laat vrees ik. Hij had van de zomer gekocht moeten worden, dan hadden we overbodige Blind niet hoeven kopen voor zoveel geld.

   1. Indojood

    Helemaal niet goed gezien. Oliedom beleid wat nu weer tot paniek leidt. We leren het blijkbaar nooit.

 1. Mr Ajax

  Tja geld moet op het veld staan, en een brede selectie is belangrijk weten we weer na zondag!

  1. De Ajacied

   Gif en strijd dat is wat Ajax te kort komt, tov. Die boere.
   En dat kun je niet kopen dat moet erin gestampt worden
   ❌❌❌

   1. Mr Ajax

    Paar goede spelers op de bank verhoogt heel snel de motivatie van degene die op het veld staan!

 2. Indojood

  Typisch weer een geval van onnavolgbaar beleid. Je wilt hem halen, dat gaat niet door/lukt niet, vervolgens haal je de veel te dure Blind (ander profiel) en nu kom je erachter dat je wat tekort komt achterin. Waarom was er geen plan B en C voor dit profiel nadat de Magallan-transfer niet doorging?

  1. AjaxKat

   Zat ook te denken aan vreemd beleid. Totdat ik me bedacht dat ze misschien serieus rekening houden met een vertrek van De Ligt. Denk niet deze winter, maar in de zomer is ie volgens mij niet te houden als je nu al verwachtingen in de media hoort van €100 miljoen. Dan hebben ze voor volgend seizoen met Blind, Schuurs, Wöber en Magallan weer een poule van 4 cv’s. Maar van mij mogen ze Schuurs en Wöber ook meer minuten gaan geven.

   1. Yor2002

    Ja wrm worden wöber en schuurs nooit gebruikt? Schuurs krijgt nooit een echte kans in ajax 1

  2. Moosie

   er is geen beleid er is het gok en handelshuis Ajax Amsterdam wij zijn de rijkste
   maar winnen niets joepie

  3. De Nees

   Je wordt ook poepziek van dit beleid daar. Het is weer ’s ad-hoc, hoe moeilijk is het om een plan B/C te hebben wetende dat iets zomaar niet door kan gaan. Sar gaf laatst op Ajax TV aan dat bij transfers half Ajax om de tafel gaat zitten, “…dus alles wordt heel goed doordacht”. Nou mooi, maar betekent ook dat dit ten koste gaat van de daadkracht met zo veel meningen. Het hinkt daar ook al gauw op 2 gedachten: of trekken makkelijk de beurs of gaan met een kruideniersmentaliteit de gesprekken aan. Het ergste is als ze met een halfbakken aankoop komen aanzetten.

   1. dickst14

    Kopen wat je zelf niet hebt of zelf niet op kunt leiden zei iemand eens. Wel, voor een hoop mensen is dit simpel, alleen niet voor Overmars en alle anderen die hierin een stem hebben.

    1. Moosie

     nu kunnen ze weer de beurs trekken volgend jaar 200 miljoen op de bank en nog steeds geen prijs ja als je mazzel heb die fucking denneappel maar voor de rest wordt het weer een kut seizoen je kunt niet 1 basisspeler missen op Blind na maar ja we moesten ze een kans geven hebben ze gehad tijd voor wat anders

 3. jojo123

  is goedkoper dan Blind…. hiermee geeft Overmars toch een beetje aan dat Blind niet op het nodige defensieve niveau is…

    1. Moosie

     Ja dat gelul van jou was geen humor dat je dan terugkomt en denkt dat we je niet doorhebben is misschien wel nog erger maar Eug laat je niet kennen jongen biedt gewoon je excuses aan

     1. AB

      Alleen nepmanen heeft nog niet door dat Eugie terug is. Hij kan als Jehova ook niet begrijpen dat iemand tot zoiets bizars in staat is.

    2. Moosie

     Ja dat krijg je als je ,je eigen overleden in scène zet biedt gewoon je excuses aan voor je belachelijke actie en alles is vergeven voor lul sta je toch al.

 4. AB

  En Overmars denkt dat de prijs is pesos gelijk blijft……. een club die zelf weer terugkomt voor een speler …….. een club die 3 keer zegt: nu moeten we hetwel weten anders trekken we de stekker er uit. Die club denkt dat ze nu alsnog een koopje hebben? ……… apart.

   1. AB

    Goh, ben jij S e ij S? Als je met mij verbaal de strijd aan wil gaan is prima. Zeg het maar, maar jij bent dan wel de veroorzaker van het verzieken van het forum. You’re call. Dan kan ik terecht zeggen: ik heb dat voorspeld.

     1. Emilio4Ajax

      Kijk AB als je alles nu eens rustig terug leest begrijp je mischien wat ik bedoel te zeggen… mischien zie je dan ook dat we in grote lijnen hetzelfde bedoelen en willen, mischien…. zoals meerdere hier…een aantal van die zijn alleen maar uit om punten, duimpjes te scoren…vooralsnog is het goed visweer?… wordt tijd dat je wat gevoel voor humor krijgt?

 5. a.p.

  goed Overmars, achterin kunnen nog wel iemand gebruiken voor het geval onze topper eerder weggaat

 6. M800M

  dat zou ik maar doen ja.. maar waarom is het de laatste jaren altijd achteraf fouten herstellen in plaats van het gewoon de eerste keer goed regelen??

  1. De Nees

   O volgend zomer ga je het weer beleven. Daar gaan niet de minste weg en die kwaliteit wordt halfslachtig aangevuld, bijv 1 goeie en 3 westermannetjes. Want eerst het geld tellen en glunderen hoe mooi die bankrekening om daarna achter te komen dat op het veld niet goed gaat. Dan snel wat noodaankopen doen, trainer de laan uit en schaal weer naar die pisnichten.

   1. M800M

    Ik hoop echt dat er nu eens een keer wel van fouten geleerd wordt. De leegloop aankomende zomer wordt indd een grote test voor onze haperende beleidsmakers en scouting. Er wordt volgens mij geld genoeg uitgegeven (we hebben veruit de grootste begroting van nl) maar blijkbaar aan de verkeerde spelers.. zo veel aankopen die nooit spelen en zo veel talenten uit de opleiding te licht bevonden die nu schitteren bij de concurentie.. hoe kan dat toch?

    1. AB

     Ze zijn al 5 jaar aan het testen geloof ik. Voor velen duidelijk dat het mislukt is behalve duidelijk voor de personen in kwestie. Maar ja, dat pluche he …. en die jaarlijkse bonussen ….. meer geld schrapen ……. fuck de club als zij er maar warmpjes en behaaglijk bij zitten.

   2. De Nees

    Het is al jaren zo M8, Suarez, Ericson, Vertonghen etc. gingen weg, wie haalden ze daarvoor terug? Ze zien het gewoon niet of willen voor dubbie 1e rang zitten dus opvullen met jeugd of halfbakken aankopen. We hebben maar 1 spelmaker he, Frenkie, wat als hij wegvalt? Eiting en v Beek zijn geen juiste vervangers, ook hier hebben ze niet aan gedacht.

 7. -buitenkantje rechts-

  Je zal maar Wöber heten en voor 8Milj gehaald zijn..

  Je zal maar Schuurs heten en met veel tamtam gehaald zijn..

  Je zal maar Viergever hebben gehad en gratis hebben weergegeven aan je grootste concurrent..

  Je zal maar voorzitter van Boca Juniors zijn en Marc Overmars met hangende pootjes weer aan de lijn hebben.. Dit keer wél de hoofdprijs betalen Marc?

  Dan ben je?..Ongeschikt

  1. Koning Haarms Wolfs

   Mooie opsomming van geblunder, BR. Maar toch, als Magallan dat extra heeft, dat we nu missen, dan zie ik m toch graag komen, als ik eerlijk ben…..ook al staan we voor lul in de wereld met/door deze acties.

 8. Iamsterdam2015

  Pffft gaan we weer. Dat je verliest op een lullige manier door toedoen ( of het juist ontbreken daarvan) van niet logisch denken is klote. Maar moet je dan meteen van die paniek aankopen gaan doen??

 9. Zlatan4ever

  BELEID ? Al jaren niet te vinden bij Ajax. Vandaar uitblijven van succes voor nu en de toekomst

 10. Zlatan4ever

  Magallan is niet de oplossing voor de huidige situatie bij Ajax
  Een nieuwe coach is prioriteit nummer !

  1. Peter kopsterk

   Maar dat er in verdedigend opzicht iets moet gebeuren staat als een paal boven water. Zeker als de Ligt geblesseerd geraakt.

 11. jojo123

  wat ik jammer vind is dat vorig jaar koppel Sanchez-de Ligt toch internationaal goed presteerde. Had dan ook verwacht dat een type Sanchez gekocht zou worden, maar niet een type Blind ( lengte en snelheid tekort, body te licht, maar aan de andere kant heeft hij wel inzicht en een hele goede pass). Nu blijkt dat tegen psv en internationaal je toch wel killers nodig hebt….

 12. Jur

  Begint dat getouw trek verdomme nou alwéér ……..stoppen met die zaakwaarnemer van Lisandro. Er zijn vast nog wel meer verdedigers van zijn kaliber te halen.
  Wel verstandig dat Overmars ruim voor de winter transfers ermee begint

 13. SonnySilooy

  Ajax verliest een keer en Overmars moet het ontgelden. Toen Tadic en Blind binnen werden gehaald was Overmars nog een held!!
  Op de vraag waarom Wober niet speelde ipv F de Jong achterin is simoel. 2 linksbenige CV’s opstellen kan gewoon niet. Ik ben zelf ook ziek van het verlies. Laat dat duidelijk zijn!! psv had ontzettend veel geluk bij de 1e goal. En na die goal veranderde de wedstrijd.
  Blind wordt ook afgekraakt, maar hij kan op meerdere posities spelen. Ik had altijd gedacht dat hij op de plek van Schone zou komen te spelen.

  Magallan halen is geen paniekaankoop. Ze zien nu in dat niemand ff De Ligt kan vervangen.

  1. AB

   Tadic is Overmars in de schoot geworpen en Blind is een blunder van een aankoop. Waar is Overmars de held? Kap eens met iedereen over een kam te scheren.

  2. Melles19

   Hahahah, wrm kan je geen 2 linksbenige cv’s opstellen? 2 rechtsbenige kan toch ook? Wat een onzin

 14. DeMike

  Deze zomer niet haalbaar. Prima om deze speler nu alvast te halen, al is het maar ter voorbereiding op volgend seizoen als de Ligt vertrekt.

 15. apeldoorn

  oke we zijn niet dol op Magallan, ik ken m niet. maar ik kende Sanchez ook niet…
  Blind lekker naar de bank verhuizen, perfecte invaller. maar wie halen we voor achterin? noem eens wat namen of alternatieven voor Magallan? alles afkraken is zo makkelijk, noem eens haalbare namen? ik kan iemand bedenken…

 16. SonnySilooy

  Melles 19. Je kan wel dom gaan lachen, maar ajax wil altijd voetballen en daarom spelen ze met een links en rechtpoot in het centrum. En veel ajax trainers denken er net zo over. Net zoals Ten Hag nu. Daarom schreef ik dat ook. Dus mij uitlachen is totaal niet nodig.

Comments are closed.