Fotograaf Jacques Kattenburg benoemd tot lid van verdienste

Het was afgelopen zaterdag een heugelijke dag voor onze vaste fotograaf Jacques Kattenburg. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen werd Jacques in de Gallery of Fame zaal in de Johan Cruijff Arena benoemd tot lid van verdienste, en kreeg hij uit handen van Hennie Henrichs het certificaat uitgereikt.

Naast het eerste elftal is Jacques ook zeer actief op de Toekomst bij de veteranen, de vrouwen en diverse jeugdelftallen. Wij zijn er trots op dat Jacques nu ook officieel deel uitmaakt van de Ajax-familie en hopen nog lang te kunnen genieten van het fotowerk van deze vakman.

Jacques Van Harte Gefeliciteerd namens de gehele redactie van AjaxFanzone.nl!

Related posts

14 Comments

 1. Moosie

  Waarom moet die dikke pad een clubcostuum vreselijke man.
  Fotograafje is een vakman je ziet hem blij zijn.
  Maar ik krijg spontaan weer kotsneigingen als ik die dikke kop van Hennie zie

  1. De Nees

   Smerige paddekop Henrichs. Johan zei letterlijk hij vond hem het ergste van allemaal, dat zegt genoeg als ie ook nog kon kiezen uit Ten Have, Romer, Coronel, Olfers en vast nog een paar rioolratten.

  1. BobbyHaarms

   Helaas wel. Prima fotograaf, maar wat die smerige grafhond Henrichs er nou weer bij moet….walgelijke vent is het.

  2. De Nees

   Heeft de ledenraad de nek omgedraaid en bestuursraad voor in de plaats laten komen. Makkelijker toch om 7 man kort te houden dan 24 in de ledenraad. Zo gewiekst deze rat. Daarom zo belangrijk om van die NV af te komen, dit soort figuren blijven zo in de club hangen. daarom bijv kon Danny Blind teruggekomen.

 2. JohnDoe77

  Leuk; echt een “man achter de schermen”. Goed dat ook daar oog voor is, vervullen een belangrijke rol bij clubs!

Comments are closed.