There are no ads, please add some


Spanjaard Carlos del Cerro fluit Ajax – AEK Athene

De Spanjaard Carlos del Cerro is door de UEFA aangesteld als arbiter bij de wedstrijd in de Champions League tussen Ajax en AEK Athene. De 42-jarige arbiter heeft Juan Yuste en Roberto Alonso als zijn assistenten in de Johan Cruijff Arena. De scheidsrechter is overigens geen onbekende voor Ajax want vorig seizoen floot hij de wedstrijd tegen OGC Nice in de voorronde van de Champions League. Ajax – AEK Athene begint woensdag om 18:55 uur.


Gerelateerde posts

38 reacties

 1. AJAXForever61

  Ga voor 2-1 winst , zit in vak 122. Super veel zin Cl seizoen, knallen, terug op de plek waar onze club hoort. Bij de groten van Europa!

 2. Vierde ster

  Peter Kopsterk : Nou dat is toch mooi man? Die Griekse heethoofden krijgen eerder een kaart dan de nuchtere Hollanders! Overigens: hoeveel Grieken zitten er eigenlijk in dit team?

  1. Peter kopsterk

   Voor de commerciele zenders. Die kunnen dan 2 wedstrijden uitzenden. Meer inkomsten voor de Uefa.

 3. AFCA my World

  Niet echt blij met deze scheids, slecht voorteken, bovendien parkeren die grieken de bus, word lastig ! ⚽️

 4. AB

  Off. Als Ajax zondag het tempo hoog houdt met veel korte combinaties dan winnen we. Is het tempo lager dan mag Ajax het spel maken en komt PSV er snel uit en gaan we de bietenbak op. Barcelona had vooral eerste helft vaak te laag tempo en PSV heeft daardoor goede kansen gehad.

  1. Yindi02

   Het is dat Messi daar nog rondloopt. Waardeloos getik verder, ik word daar niet opgewonden van. Jammer dat PSV geen 1-1 maakte. In principe hoef je, ook als Ajax, daar niet heel erg bang voor te zijn. Ik zie nu ook waarom men daar zo achter Frenkie aanzit. Barca is niet meer de ploeg van (pakweg) 2 jaar geleden.

   1. AB

    Die hele korte snelle combinaties zijn wel een lust voor het oog. Te weinig maar toch. Verder kont Messi aardig in de buurt van Ziyech op het verdedigen na 😂

 5. Indojood

  Mooi dat die kutlampen verloren hebben. Plaatsing CL is meer dan genoeg voor hen dus laat ze maar lekker laatste worden. Wij moeten de punten binnenhalen.

  1. AB

   Toch leuk dat jij je ook kan scharen onder de domme commentaren. Elk Europees punt is zeer welkom maar ja …. dat is logisch.

   1. afcadeluxe

    lees ff telegraf van vanochtend,staat precies wie en hoeveel punten gehaald zijn,niet door pisvee(beetje)en al helemaal niet door 010

    1. AB

     Dus is elk puntje welkom want Ajax gaat het niet alleen redden anders zaten we niet nu al in al die voorrondes. Capice? Ik vind het persoonlijk gewoon erg zielig om Nederlandse clubs Europees een verliespartij te gunnen. Als een speler van die club in het Nederlands elftal speelt en scoort zal er dus wel boe geroep zijn. Gaat het puur om de club ……. kijk eens wat voor gespuis er bij Ajax nog rond loopt zoals een zekere meneer H. Gezonde rivaliteit bij Nederlandse competitie is uiteraard prima maar Europees ……

  2. Ptr

   Eens indoj
   Ik gun ze ook helemaal niets. Arogante lampies. En met van Bommel is het nog erger geworden. Moet je opletten op zijn teksten aankomende dagen. Zo’n eikel!

   1. Yindi02

    Dit is “ongezonde” rivaliteit. Als PSV verliest in de ED dan heb ik een prima weekend. Als dat gebeurt in de CL ligt dat heel anders om bekende (logische) redenen, zie ook opmerkingen AB. Wat dat betreft gun ik dus Barca helemaal niks en PSV (lees Nederlandse bijdrage) alles.

     1. Yindi02

      Ok, heb ‘m. Niets mis mee wmb. Overigens denk ik dat het (moeten) spelen van voorrondes niet alleen maar negatief hoeft te zijn. In het geval van onze club ben ik er van overtuigt dat het ze ook sterker heeft gemaakt.
      Geniet ervan vanavond.

     2. AB

      Ga bijtijds de deur uit. Vorige wedstrijd stond er al heel vroeg enorme rij bij de ingang. Shirt ligt klaar (de goeie 😂)

     3. AB

      Nee, dat gruwelijk lelijke groene fluoricerende uitshirt 😂
      Krijg net te laat mijn nieuwe shirt binnen. Rood wit, oud logo, drie sterren, watermerk Zeus voorkant, watermerk stadion de Meer achterkant.

  3. De Nees

   Ik ben juist blij met die extra voorrondes, ideale test of je in het nieuwe seizoen wat te zoeken hebt in europa. Ajax is nml eigenwijs genoeg om weer met een (jong) elftal op de proppen te komen die alle hoeken te zien krijgt in de CL, die afgang blijft me liever bespaard, dan maar liever een test vooraf. Daarbij je kan punten halen wat je wilt, maar onze clubjes zijn vaak naïef en met zo’n slappe instelling dat ze weer niks presteren in europa. Lopen ze tegen cafe ploegjes uit Luxemburg weer ’s tegen de lamp. Nee geloof het wel met onze ‘profs’ in NL.

  4. De Nees

   Idd blij dat het nog een harde 4-0 werd. Alleen als die pisvlekken na de winter geen europees meer spelen maakt hun speelprogramma wel lichter, ploegen willen nog wel ’s puntverlies lijden na een europese match.

Reageren is niet mogelijk.