There are no ads, please add some


Dolberg moet rentree uitstellen wegens knieklachten

Kasper Dolberg maakt vanavond niet zijn rentree bij Jong Ajax. De Deen heeft de afgelopen dagen last van zijn knieholte gekregen waardoor er is besloten om de rentree uit te stellen. 

Bron: Ajax.nl

 


Gerelateerde posts

46 reacties

 1. Charka53

  Dit is toch wel diep triest ook zeg je ga denken dat die jongen nooit meer aan voetballen toe komt .

  1. JohnDoe77

   Dit is echt ongelofelijk! Die loopt van blessure naar blessure. Moet enorm frustrerend voor hem zijn, hij was bijna weer terug. Gelukkig doet Dani de Wit het goed bij Jong, kunnen we goed gebruiken. Je moet er toch niet aan denken dat Hunter geblesseerd raakt.

 2. Jur

  Daar moet je als speler zijnde toch helemaal krankzinnig van worden 😩
  In ieder geval wijs besluit van Ajax
  Hopelijk valt de blessure mee , spoedig herstel Kasper💪🏻

 3. Peter kopsterk

  Vraag me af of hij fysiek wel in orde. Kan toch niet zo zijn dat hij de ene na de andere blessure oploopt.

  1. JohnDoe77

   Je begint bijna te denken dat zijn lichaam de belasting niet aan kan. Aan de andere kant; hij heeft het eerste wel gehaald en dat zal ook niet zonder grote inspanningen geweest zijn.

   1. Bakkie

    Maar ik denk wel dat hij rond 16, 17, 18 jaar veel teveel belast is. Elke dag trainen, met Jong spelen, met 1 spelen, en dat terwijl je lichaam nog groeit en in ontwikkeling is.
    En hier op het forum zitten een paar uitgezakte gasten die nauwelijks van de bank afkomen en zeuren dat die jongens zoveel verdienen haha

     1. AB

      Jij staat nu op 103 Zlatan op 0. Wie is er hier nu compleet mattaklap. Maar joh, wees er blij mee. Forum is er tenslotte ook voor kinderen. 7 likes voor het noemen van een naam 😂😂😂 tering als jij mijn zoon zou zijn zou ik je vingertjes voor 6 maanden in het gips gieten.

     2. Zlatan4ever

      AB , die kopsterk is gewoon een mafkees die graag in de belanstelling wil staan met likes
      Dan ben je wel erg zielig….
      NEGEREN zou ik zo zeggen

  2. Prinsengracht

   Vraag me af of jij geestelijk wel in orde bent. Kan toch niet zo zijn dat je met nietszeggende berichten tientallen duimpjes krijgt.

   1. AB

    Met vpn. Inloggen duimpje, uitloggen. Inloggen ander adres duimpje uitloggen. Petertje doet aan dagbesteding.

     1. Zlatan4ever

      Hoe je het ook doet Kopsterk, je snapt zelf toch wel dat met jou lullige statements als je het al zo zou moeten noemen niet zoveel likes kan krijgen ? Dus je manupileert de boel. Linksom of rechtsom…. heel zielig / dom 🤥

 4. Ajax 1

  Pffff, waarom lijkt dit nu niet eens meer onverwacht. Maar goed, hopelijk echt een laatste stuoptrekking van intensieve training en volgende week gewoon fit

 5. -buitenkantje rechts-

  Vond Danilo goed spelen..verder blijf ik vinden dat Johnsen iets speciaals heeft. Bijleveld begon 2e helft beter te spelen..
  De rest hardwerkende middelmaat. Ook de Wit ondanks zijn goals.
  Vond de wedstrijdinstelling wel goed.. Door vroeg storen kwam Helmond nauwelijks van eigen helft.

  1. FrankiC

   Supersterke as met Kotarski, Schuurs, Pasquali, Gravenberch en Danilo. De rest kon me maar matig bekoren of zakte door het ijs.

   1. FrankiC

    Danilo beter dan Dolberg, is mijn overtuiging.
    Betere loopacties, behendiger, sneller op de eerste meters, altijd onderweg. Meer een Ajaxvoetballer dus. BR: Een beetje waarom jij vindt dat Neres in de spits moet in het eerste! )Heb er van genoten.

    1. -buitenkantje rechts-

     Kotarski schijnt een groot talent te zijn.. heb ik nog te weinig zien spelen..had wel een stom foutje. De keeper aan de overkant kon me meer bekoren. Pasquali vind ik niet bijzonder. Rustig aan de bal, maar weinig initiatieven naar voren. Ook hem niet kunnen betrappen op een splijtende pass.. Mag blij zijn dat Schuurs naast hem staat. Schuurs die vind ik nu minder excelleert dan bij Fortuna. Schijnt dat hij soms moeite heeft met de Adamse branie.
     Danilo verraste me positief.. Eens met wat je zegt. Beter dan Dolberg? Daarvoor zou hij een paar keer mee moeten ballen met Ajax1. Strafschop moet erin. Sowieso werd er soms aardig gevoetbald, maar is er geen killer die het afmaakt.

     1. FrankiC

      Was idd wat voorbarig om Danilo en Dolberg te vergelijken maar ik houd meer van het soort spits Danilo. Gisteren liet hij zien waartoe hij in staat is.

  2. FrankiC

   Als team hoog druk en snelle zuivere balcirculatie.
   Zieke actie Cerny op Koolhof. Disciplinaire maatregel op zijn plaats.

   1. -buitenkantje rechts-

    tja.. waar dat opeens vandaan kwam! geen enkele aanleiding om dat te doen. Gewoon rood natuurlijk.

 6. Dagrump

  Het houdt niet op !! Wat een pech heeft Dolberg toch !! gvd!! Echt Balen man hopelijk is het niks ernstigs !!

 7. AJAXForever61

  Wat een rotseizoen voor Dolberg!! 2 jaar geleden schitteren in de EL en nu alleen maar blessures , net zoals Sinkgraven! En het schijnt dat Cerny weer de Sjaak is! Sterkte jongens, ik hoop dat de ellende snel voorbij is!!

 8. a.p.

  jammer Dolberg je hebt ook geen geluk. Toch hoop ik dat je terug komt want je kan een topper worden!

 9. rickert

  Zijn… Knieholte.. doet pijn.

  De meest bijzondere blessures.. Een voet die niet te diagnosticeren is. Een buikwand blessure… Het is bijna lastig om niet te denken dat er ook een vorm van kleinzerigheid is..

 10. Bert Betondorp

  Wat moet je nou hiervan denken en zeggen? Triest? Ja dat is het. Ongelukkig?
  Ja, ook. Maar Ajax moet verder. En Dolberg?

Reageren is niet mogelijk.