There are no ads, please add some


Naast Dolberg maakt ook Cerny rentree bij Jong Ajax

Vaclav Cerny staat voor een rentree op de velden en maakt vanavond deel uit van de selectie van Jong Ajax wat de thuiswedstrijd speelt tegen Helmond Sport. Cerny raakte bijna een jaar geleden zwaar geblesseerd in de bekerwedstrijd tegen De Dijk. Ook Kasper Dolberg maakt deel uit van de selectie. De Deen kwakkelde voor en na het WK met blessures.

Trainer Ten Hag is blij met de terugkeer van beide spelers. ‘Als jonge speler ben je ontzettend hongerig en als je dan heel lang moet toekijken en alleen maar kunt werken aan je herstel is dat vervelend, teleurstellend en frustrerend. Ik zie ook dat het iets met ze doet dat ze weer minuten kunnen gaan maken want uiteindelijk is hun doel om bij de eerste elf te zitten en in de Johan Cruijff Arena te spelen.’

Bron: VI


Gerelateerde posts

33 reacties

  1. JohnDoe77

   Er staat dat Dolberg voor en na de WK kwakkelde, maar ik kan mij niet echt herinneren dat we hem vorig seizoen veel gezien hebben? Alleen in het begin…

  1. Bakkie

   Ik heb die hoop inmiddels opgegeven. Het is een technisch spelertje met een hoge handelingssnelheid, maar komt fysiek tekort. Los van zijn vele langdurige blessures, denk ik ook dat hij qua lichaamsbouw te licht is.

    1. Ajax 1

     Inderdaad heb ik die hoop bij cerny ook niet meer; te veel blessures gehad. Maar ik hoop echt dat mijn gevoel niet klopt.

     Dolberg is anders, maar moet zich dit seizoen echt gaan bewijzen en dat wordt lastig met hunter in vorm.

    2. JohnDoe77

     Ik heb wel hetzelfde gevoel Bakkie! Hij is nu al zoveel seizoenen een belofte. Maar iets bepalends heeft hij nog niet kunnen doen.

   1. EvdB

    Sluit ik mijn ogen en denk ik aan Cerny krijg ik weer nachtmerries.
    Nachtmerries van die bal bij de Graafschap uit die hij op de doellijn nog de tribune in weet te schieten.

  1. Jimmy1971

   Goede zaak, als het een mooi lang seizoen wordt hebben we een grote gelijkwaardige selectie nodig!

 1. Prinsengracht

  Zin in! Ik ga ze allebei volgen vanavond. Zou toch wat zijn als Dolberg weer zijn EL vorm krijgt. En als Cerny alsnog zijn grote belofte inlost.

 2. Zlatan4ever

  Laten wij hopen dat zowel Dolberg als Cerny vanavond echt hun “ comeback “ kunnen maken !

 3. Dagrump

  Kijk! Dat lees ik graag. Nu nog in vorm raken en geen blessures meer krijgen zodat ze beiden aan hun vorm kunnen gaan werken en minuten maken!!

 4. Onze Johan forever

  Cerny back up voor Neres en Dolberg als vervanger Hunt ( wordt te oud en is te traag voor Europees avontuur)

 5. -buitenkantje rechts-

  Kasper Dolberg stelt zijn rentree noodgedwongen uit. De Deense spits zou maandagavond meespelen met Jong Ajax, maar laat vanwege een knieblessure verstek gaan.

  1. Yindi02

   Je zou zo maar eens kunnen gaan twijfelen aan de medische staf van onze club. Cerny, Sinkgraven, Dolberg, Bandé. Allemaal nogal langdurige kwesties. Vreemd.

   1. Vak 120

    Heeft niks met medische staf te maken! Zijn spelers van glas waar we gewoon afscheid van moeten nemen.met deze spelers kan je geen elftal bouwen.

    1. Yindi02

     Is medische staf deels ook niet verantwoordelijk voor de keuringen? Was Sinkgraven ook al van glas toen hij overkwam van Heerenveen? Gemakkelijk gezegd dat ze “van glas” zijn!!

     1. Yindi02

      Vreemde verklaring, jij zegt hiermee dat, als ze bij Pisvee en/of bij de kakkerlakken hadden gespeeld, ze niet geblesseerd zouden zijn geweest.

 6. FrankiC

  Wat een smerige bewuste aanslag van Cerny op Dean Koolhof!!! Kortsluiting?
  Dat bedenk je toch niet als je er zelf zo lang uitgeweest bent, bah bah.

 7. Bert Betondorp

  Cerny heeft een verkeerd visitekaartje afgegeven! Onbegrijpelijk zo’n nare overtreding, van een man die weet wat een blessure betekent. Minpuntje Cerny.

Reageren is niet mogelijk.