Nieuw supportershome krijgt steeds meer vorm (Incl foto’s)

Het heeft even geduurd maar het nieuwe supportershome krijgt steeds meer vorm. In de parkeergarage aan de zuidzijde van de Johan Cruijff Arena is men druk bezig om het home tijdens de winterstop op te leveren. Het nieuwe supportershome moet plaats bieden aan zo’n 900 supporters, komen onder andere drie barren, een flinke rookruimte en een kantoor.

Het supportershome gaat op wedstrijddagen vier uur voor het begin van de wedstrijd open en na de wedstrijd is het home gesloten. Ajax wordt eigenaar van het home en de stichting bestuur supportershome de uiteindelijke huurder.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

25 Comments

 1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Goh, bijzonder, een flinke rookruimte ……. niet echt van deze tijd maar ik denk dat het hier niet direct om caballero gaat ?.
  Aan de ene kant zeggen dat de Arena rookvrij isen vervolgensin de catacomben flink paffen. Bijzonder. Maar …….. goed dat er eindelijk weer een plek komt voor de supporters. Dat wel natuurlijk.

  1. Litmanen

   Je bedoelt dat er flink geblowd gaat worden?
   Wie zou daar nou aan willen verdienen? Hartstikke ongezond…

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Sufkutje, bekkie toe. Je hebt toch zo’n hekel aan afzeiken? Jij doet niet anders.

   2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Trouwens, de laatste stunt van je vriend gelezen? Heeft echt niets met voetbal te maken. Schande.

 2. BobbyHaarms

  Hier hebben we een eeuwigheid op moeten wachten, maar beter laat dan nooit. Alleen onder een parkeergarage komt een beetje over als een weggemoffeld home voor de trouwe supporters, of ben ik nou een zeikerd? Niks zo tof dan met mooi weer een biertje drinken in het zonnetje ipv in een donker kil hol wat meurt naar de uitlaatgassen..

  1. BobbyHaarms

   Ik vond het ouwe home prachtig. Als je bij Noord de trappen opliep zag je dat prachtige ouwe logo op het dak#weemoed

  2. De Nees

   Een nieuw honk buiten staat binnen korte tijd weer in de fik. Die fagots uit 010 en 070 gaan dan meteen met de pet rond om een aansteker te kopen.

 3. a.p.

  mooi straks weer een eigen supportershome, als 010 en of 040 of……. …het maar niet bezoeken

 4. JohnDoe77

  Die rookruimte hadden ze wel weg kunnen laten. Zonde van de ruimte en niet nodig in een supportershome!

 5. Zlatan4ever

  Supporters-home in een garage ? Zegt wel iets over hoe Ajax over de supporters denkt die er gebruik van gaan maken..? idiot-proof..???

 6. Janneman16

  Wel raar….. in de cafés mogen geen rook ruimtes meer geplaatst worden en daarin wel. staan de voetbal clubs boven de wet??? heel erg krom…. al gun ik het de rokers van harte.

 7. -buitenkantje rechts-

  Vreemd.. de rokersruimte..
  In een tijd waarin sportverenigingen geheel rookvrij worden.. In openbare en overheidsgebouwen mag niet gerookt worden. De overheid voert een anti-rookbeleid.. Meldt Ajax doodleuk dat er een grote rookruimte komt in het supportershome.. Verkeerd signaal.

  Volgens de tabakswet mag er een rokersruimte worden aangelegd..Alleen moet dit de kleinste ruimte zijn..en mag er niet bediend worden in de rokersruimte.

  Gr van een sigarenroker.

  1. De Nees

   Dat belerende gedoe ook over roken. Met een rookruimte val je de niet-rokers niet meer lastig. Als ik een half uur op m’n balkon zit in de Kinkerbuurt adem ik al voor 10 peuken aan uitlaatgassen in. Als die anti-rooklobby zo begaan is met gezondheid laat ze die hetze ook ’s opvoeren voor schone lucht dan.

Comments are closed.