De Jong maakt indruk in Oranje bij afscheidswedstrijd Sneijder (Incl foto’s)

Frenkie de Jong heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt in het Nederlands Elftal tijdens de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder. In de Johan Cruijff Arena liet de Ajacied zich gelijk gelden nadat hij in de tweede helft in het veld was gekomen. De Jong gaf een assist op Depay die de 1-1 scoorde en later ook de winnende 2-1.

De wedstrijd tegen Peru stond natuurlijk in het teken van het afscheid van Wesley Sneijder en de voormalig Ajacied kreeg bij zijn wissel in de tweede helft een staande ovatie in de Johan Cruijff Arena. Sneijder speelde in totaal 134 interlands en heeft het boek als international nu definitief gesloten. De Jong genoot na afloop van de wedstrijd. ‘Ik speel om de week in de Johan Cruijff Arena. Dat maakt het wel makkelijker maar ik heb nog een kwartier met Wesley kunnen voetballen en dat was super. Maar dit was pas mijn eerste helft bij Oranje. Ik moet nog even wennen’.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s van het afscheid van Wesley op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

 

Related posts

148 Comments

 1. Zlatan4ever

  Op basis van een invalbeurt in Oranje in de 2e helft en in een vriendschappelijke wedstrijd zou je normaal gesproken geen conclusie kunnen trekken over Frenkie’s toekomst in het Nederlands 11-tal. Maar “what the fuck” met Frenkie ging Oranje veel beter/sneller spelen en hij strooide ook nog met een paar mooie passes en zelfs verdedigend kwam hij goed uit de verf….Frenkie voor President!

 2. De Nees

  Met Frenkie kwam eindelijk meer lijn en rust op het middenveld. Strootman en Wijnaldum…hoelang moeten we nog aangluren tegen dit duo, ongelooflijk, d’r is geen voetbal te bespeuren met hun op MV. Hebben geen diepgang en verprutsen zoveel ballen waardoor het elftal als los zand rondloopt, zij zijn al jaren de hoofdoorzaak waarom verdediging overlopen wordt en vooruit geen lijn te bespeuren valt in de aanval. Vormer kan toch echt niet in Oranje. Tete als RB kom je niet langs, maar aanvallend heb je niks aan ‘m. Promes heeft gemiddeld 1 goeie en 10 mislukte balcontacten. Babel is over. En Blind…zag er weer goed uit Daley, je kan nog net meekomen in een vrouwenelftal. Kluivert en Bergwijn maar gauw inpassen en Dumfries kans geven op RB.

  1. Yindi02

   100% met je eens De Nees. Het valt me tegen (en snap het ook niet) dat Koeman steeds die “Schrootman” op z,n lijstje houdt.
   Dat is toch verschrikkelijk man!!

 3. Indojood

  De meest Amsterdamse/Cruijffiaanse speler die we nu hebben. Altijd opstellen bij Ajax en Oranje.

 4. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Voor welke voetballer heeft Ajax ook alweer een slordige 16 miljoen moeten neerleggen?

  1. Wenen 1995

   Gelukkig speelt Blind de laatste wedstrijden bij Ajax beter dan gisteren in het NL-elftal, maar idd 16 miljoen voor hem betaald…. ongelofelijk….

   1. Litmanen

    Ach, voor Strootman is net nog 25 miljoen betaald.
    Dan mag Blind op linksback van mij wel eens een slechte pot spelen.
    Hij liet in elk geval nog een paar hele mooie dingen zien ook.
    Strootman heeft in Oranje nog geen goede vijf minuten gehad….

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Wel eens een slechte pot spelen? In geen enkele wedstrijd tot nu toe is gebleken dat Blind zijn transfersom en salaris waard is.

     1. Litmanen

      Goed opletten.
      Ik weet dat jij maar naar één speler kijkt bij Ajax, maar er doen er nog tien mee.
      Tegen Kiev uit was Blind een absolute heerser achterin.
      Dat zijn nou juist die wedstrijden waarvoor hij gehaald is.
      Met de plaatsing voor de groepsfase staat de winst/verlies rekening vwb de transfers wat mij betreft in de plus.
      Kluivert weg en komst van Blind en Tadic.
      Een normale fan wordt daar blij van.

     2. ajacied078

      eens blind is al terug verdiend. nu is het aan de jeugdige toekomst te laten zien wat ze waard zijn en blind uit het elftal te spelen.

     3. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Sorry hoor maar we hebben de plaatsing echt niet aan Blind te danken. Blind absolute heerser? Wat jij wil.

     4. Finidi

      Blind speelde eerste deel van 1e helft als een oud wijf, werkelijk schande om zo voor lul te staan bij de 1-0!! Heb gelijk andere zender erop gezet haha wat een slecht begin überhaupt allemaal en heb jammer genoeg 2e helft niet gezien. Dacht dat met Wesleys afscheid net zo zou gaan als met JC toendertijd maar gelukkig kwam toen Frenkie erbij in 2e helft? Mooie voetballer , wordt een hele grote zeker als ie tzt naar Barca gaat.

     5. De Nees

      Litmanen ga toch iets doen met korfbal. Strootman begon meteen lekker na 8 seconden een ziekenhuisbal op Sneijder. Daley ‘waarheen waarvoor’ Blind liep vorig interland ook al zo ongelooflijk te schutteren. En daarom kocht Ajax hem maar vlug voor 17 mln.

  1. ajacied078

   zou mooi zijn. vergeet niet dat wes net 18 was op zn eerste interland en we zowat elk toernooi meegedaan hebben en een finale gehaald hebben. moet het nog zien met het huidige oranje.

 5. Charka53

  Frenkie laat het Nederlands elftal beter voetballen hij heeft volgens mij zichzelf in de basis gespeeld vanavond dus Koeman hoe makkelijk kun je het krijgen.

  1. Jimmy1971

   Sow, die Strootman, die moeten ze toch gewoon niet meer uitnodigen!! Zoveelste mega slechte interland. Pak lekker door met de toekomst Koeman!

    1. HDfan

     En Wijnaldum erachteraan, heeft ook nog nooit iets laten zien in Oranje. Dan liever Propper

 6. -buitenkantje rechts-

  Met Frenkie in de ploeg zag je veel meer versnelling.. direct spel en diepte ontstaan.
  Zoveel beter dan een Wijnaldum.. Strootman..Vormer. In dit Oranje een middenveld van waterdragers en anti-voetballers..Wat een houthakkers vergeleken met Frenkie.. Zet Beek er nog bij en je krijgt veel meer voetbal. Blind was echt dramatisch slecht. Er lopen in NL zeker 10 betere backs rond dan Blind..
  Gelukkig staat hij bij Ajax naast Matthijs…

 7. JohnDoe77

  De Jong maakt grote stappen. Eerste wedstrijd en was meteen bepalend, mogen wij trots op zijn en ook de mensen in Tilburg. Al geloof ik erin dat je talent hebt en de clubs alleen de omstandigheden kunnen bieden om dat talent te ontplooien, meer dan zij hem kunnen “opleiden”.

 8. Prinsengracht

  Daley Blind is Ajacied. Het geeft geen pas om hem zo af te zeiken. Er zijn er hier een paar (niet BR) die bereid zijn om elke speler af te zeiken als ze daarmee hun kritiek op het bestuur mee kwijt kunnen en hun teleurstelling over het verlaten van een visie. Vrees dat ze gefrustreerd genoeg zijn om daar nog jaren mee door te gaan. En helaas niet alleen op hun eigen app.

  1. KBouter

   PG jij bent de nieuwe Litmanen hier op het forum om zo sterk voor Blind op te komen. Als echte Ajacied hoor je tegen dit soort aankopen te zijn van middelmatige spelers die geen ene reet toevoegen.ik heb werkelijk nog nix geen goeds van Blind gezien! Ja dat hij er keer op keer uitgelopen word door zijn traagheid ziet iedereen. Dat hij een echte Ajacied is houden we hem een handje boven het hoofd? Puur emetioneel hoe jij reageert…Blind is niet meer dan een Veltman, jij brand litmanen af voor Veltman terwijl jij een stijve hebt van Blind! Kijk eens in de spiegel man

   1. Melles19

    Blind speelde tegen Kiev uit verdedigend een top wedstrijd. Heeft denk ik wel 12 schoten uit gevaarlijke positie geblokt. Daarnaast is er enorm veel rust voorin en op het middenveld ontstaan. Blind is geen geweldige speler maar weet wel vaak op de juiste plek te staan. Uitstekende aanvulling naast Mathijs die op de CV natuurlijk wel cruciaal is

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Let eens goed op Blind als je op de tribune zit. Loopt toch regelmatig zoekend rond. Dat hij schoten blokt …… dat hoort gewoon tot zijn taak en is niet bijzonder, dat doen verdedigers van PEC Zwolle ook. Hij gewft geen aanwijzingen, niet in woord en niet in gebaar. Vaak staat hij zonder tegenstander als er een aanval op hem afkomt. Kortom, als hij aan de Zuid kant staat te verdedigen in het JC stadion verbaas ik me over de middelmaat die deze dure jongen heeft.

   2. Litmanen

    KBouter, jij begint het niveau van AB te benaderen. Best knap, want jij had al dezelfde mening over Blind toen hij nog geen minuut gespeeld had.
    Over spiegel gesproken!
    Aan de andere kant, een blinde ziet ook niets in de spiegel…..

    1. KBouter

     Klopt, voordat Blind 1 minuut gespeeld had wist ik al dat het 4 x nx met hem werd. Omdat ik kennis van zaken heb en al jaren zie dat het een beperkte speler is.

     1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Speelde alleen bij MU vanwege van Gal. Als je het tegenwoordig bij MU niet kan redden in de basis, dan zegt dat meer dan genoeg.

    2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Goh Litmanen, mag ik zo vrij zijn jou er op te wijzen dat jouw nievau erg laag is? Bij jou gaat constant het spreekwoord van de pot en de ketel op. Maar goed, je hebt een nieuwe lieveling nadat Veltman er voorlopig uit is, Sinkgraven nog steeds niet terug, van Rhijn aan het verpieteren is bij AZ. Gelukkig heb jij er een duidelijke kijk op ?????. Je ziet, ik zie de humor van jouw meningen nog steeds. Daarom alleen al is het gewoon zo gaaf dat je op het forum bent. Je bent een heerlijke domme boksbal. Je kan zo heerlijk virtueel tegen jou aan rammen en je komt steeds weer terug. Kortom, je hebt hetzelfde aantal hersencellen als een boksbal. Vooral ook blijven wijzen op het feit hoe goed spelers geweest zijn ( verleden tijd) volgens jou. Daar heeft een team nu echt zoveel aan. Zullen we vd Vaart ook nog terughalen?

   3. Prinsengracht

    KBouter……..ik zeg dat we Blind niet moeten afmaken. En dan ben ik de nieuwe Limanen, heb ik een stijve, ben ik emetioneel….draaf jij niet een beetje door?

    1. KBouter

     Nee hoor,maar het valt me wel op dat je de laatste tijd commentaar op iedereen hebt die aan Blind komt. Ook al is dat een echte ajacied.. net als jij Veltman, overigens ook een Ajacied afbrand en Litmanen zijn oren wast over hem zeiken hier.. en terecht over de duurste aankoop en grootverdiener die nog niets heeft laten zien. Dat mogen we, daar verander jij niets aan. Omdat het een echte Ajacied is.. haha

  2. Litmanen

   Eens Prinsengracht. Iedereen keek tegen Kiev de verkeerde kant op (tien gemiste kansen)
   Blind en De Ligt speelden foutloos.

   1. -buitenkantje rechts-

    Je haalt er weer van alles bij.. gaat hier over Blind in Oranje. Dat was gewoon erg slecht. Op de backpositie kan het echt niet meer.. Genoemde traagheid en loopsnelheid zowel als handelingssnelheid.
    Als CV kan het nog goed gaan..heeft hij een positieve bijdrage dankzij de Ligt. Matthijs is zo ontzettend goed… 19 jaar hè..

  3. De Nees

   Leuk sociale werkplaats sentiment PG. Blind is een grootverdiener dan gelden ook heel andere normen, hij wilde toch zelf een mln salaris anders kwam hij niet, nou dan ook die grote waffel waarmaken.

 9. AJAXForever61

  Frenkie gaat dit jaar nog veel meer laten zien. Schitteren in de Cl en zorgen dat wij doorgaan! Ik vrees dat Donny minder speeltijd krijgt. Ook bij Oranje

  1. Yindi02

   En ik hoop dat vd Beek er bijkomt!! Zoveel beter dan Strootman, Wijnaldum, Vormer. Verder ben ik het met PG eens dat het geen pas is om Daley af te zeiken, hij is een Ajacied en dat doe je dus niet. Als hij een mindere wedstrijd speelt (zoals gisteren) dan mag je best kritiek hebben, (let wel, is beter dan afzeiken) en zal hij daar zelf stevig van balen. Hij heeft echter in het verleden laten zien Oranje waardig te zijn. In tegenstelling tot Strootman bv, die al een paar jaar 0,0 positieve inbreng heeft. Hoop dat Koeman dat eindelijk ook eens inziet.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Het gaat niet om het verleden Yindi, daar win je geen wedstrijden mee. Blind kan het niet helpen dat hij gewoon middelmaat is. Er zijn helaas idioten binnen Ajax die dat en een transfer van 16 miljoen waard vinden en een top salaris binnen Ajax. Dan wordt er als speler flink op je gelet, dat weet je en daar heeft Blind gewoon mee te dealen. Hij kent het Ajax publiek als geen ander. Dat Koeman hem selecteert zegt ook iets over Koeman of …… over het Nederlandse voetbal in het algemeen. Of iemand nu Ajacied is of niet, als hij kut presteert dan moet dat gewoon gezegd kunnen worden. Dus ook aan PG: niet zeuren jongen.

    1. Litmanen

     Ik heb jou niet gehoord bij alle middelmatige partijtjes van Ziyech.
     Dat één van de beste Ajacieden ooit, vBasten, hem niet selecteerde voor Oranje bleek een hele goede beslissing.
     Daardoor zal Frenkie nu straks de grote leider van Oranje zijn. Bovendien vijf jaar jonger dan Hakim.
     Dus nu niet meer zeuren jochie.
     De toekomst zal uitwijzen dat Oranje met een jaar of twee weer in de top tien staat. Talent genoeg.

     1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Moet je beter opletten denk ik. V.w.b. Van Basten, is ook weer jouw vriend zo te lezen. Je hebt inmiddels al een hele verzameling mislukte persoonlijkheden en matige voetballers.maar fijn dat je wederom een sneer richting Ziyech doet. Geeft aan hoe bekrompen je bent. Vluchtelingenwerk ??jeugdtrainer ?? jurist ??.

     2. Litmanen

      Hahahahaha vBasten een matige voetballer!
      Hoe meer belachelijk dan dit kun je zelf nog maken?

      Onze Ziyech fan die vBasten een matige voetballer vindt.

      AB, je bewijst hiermee iedereen op de app een dienst.
      Volkomen gestoord!

     3. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Sufmanen, van Basten valt ondermislukte persoonlijkheid droplul. Dat jij het niet snapt sufkut had ik wel verwacht.

     4. Litmanen

      Moosie, je kent de uitdrukking wel “je mag zijn veters nog niet strikken”.
      In jouw geval ” je mag de onderkant van zijn schoenen nog niet bekijken”

      Van Basten afbranden is het zelfde te zeggen dat Cruijff niet kon voetballen.
      Hoe zielig gaan jullie nog worden?

     5. Moosie

      als persoon vind ik v Basten een enorme egocentrische lul die Ajax na zijn actieve carrière als voetballer geen goed heeft gedaan net als Bergkamp daar is niets vreemds aan dat vinden namelijk een heleboel Ajacieden.
      Maar begrijpend lezen is niet jouw sterkste punt.

    2. Yindi02

     AB, geen idee wat je doet maar, ben jij elke dag top? Niet negatief bedoelt maar zeg nou eens eerlijk. Jij hebt ook “mindere dagen”, toch? Is menselijk namelijk. Voetballers zijn ook nog mensen.

 10. Yindi02

  En KBouter, jouw reactie op PG zegt mij dat je jouw nick eer aan doet. Je bent idd. een kabouter. PG zit nu overigens de van Dalen te raadplegen wat “emetioneel” eigenlijk betekent.

  1. KBouter

   Yinixni,niet zo bijdehand lullen gast, zoals je ziet heeft KBouter niets met kabouter te maken, maar toevallig heet ik Kees Bouter wijsneus

   1. Yindi02

    Lekker voor je. Wordt ik echt niet “ em(e)tioneel van hoor om te weten dat jij Kees heet. Lekker belangrijk. Rare achternaam trouwens: “Kees Bouter Wijsneus”!

     1. Moosie

      ik ben het oneens met het eens zijn met litmanen.
      Dus een met De Nees kbouter Indo AB Dickst en iedereen die het eens is met het oneens zijn met litmanen.
      litmanen denkt dat als hij 2018 jaar geleden geboren was we nu het litmanendom hadden met Rooms Litmanens en Orthodox Litmanens enz enz
      Maar ik kan er tegenwoordig weer hartelijk om lachen ik raad iedereen aan dat ook te doen.

     2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Ik vermaak me gek met die onbenul. Zoals ik ergens anders aangaf: een heerlijke boksbal die elke keer terugkomt met de vraag: geef me nog een dreun.

     3. Moosie

      ik had trouwens bij hanshit meer het idee dat het weer 1 van de persoonlijkheden van Eug was

     4. Moosie

      Ja lees net op de app dat eug van ons heen is gegaan , hij is ons ontvallen.Hij is naar zijn schepper.Kassie wijlen . Hij heeft een tuin op zijn buik gewonnen. zeg maar niets meer.
      Het schijnt dat zijn weduwe al 4 dagen bij de notaris zit om zijn testament te lezen ze is nu op de helft.

     5. KBouter

      Ze was klaar met lezen en er komt ineens een andere draai in het testament… komen weer 37 nieuwe paginas

 11. AJAXForever61

  Laten we met zijn allen Daley niet afbranden, Marc en Sar hebben hun nek uitgestoken om te investeren in dure spelers.wij zijn in de Cl en samen met Pisvee in de race voor de titel. Daley straalde in Kiev uit, ik zelf heb ook wel eens een mindere dag??

 12. Iamsterdam2015

  Hij liep er alsof hij al 23 wedstrijden in Oranje heeft gespeeld. Lekker, de Toekoemst van Oranje!!

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Jongens, humor viert hoogtij vanavond. Zelden zoveel gein gehad hier.

 13. De Nees

  Benieuwd waar Koeman mee komt zondag. Zou 4-4-2 doen, 5-mans kan Oranje niet goed uitvoeren zit niet in ons DNA, lopen vaak in mekaars looplijnen vooral bij veel druk van tegenstander. Keuze middenveld met 3 man dan overloopt Frankrijk je 90 min en ben je dogmeat. De Vrij naast de Ligt, backs Tete en v Aanholt. Op middenveld van Dijk doorschuiven als controleur naast Propper, volgens mij moet v Dijk dit kunnen als een soort Rijkaard. Daarvoor 2 aanvallende MV’s. Frankrijk ook proberen in de verdediging te drukken, ze zijn goed maar ik vind het geen wonderploeg.

 14. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  OFF TOPIC
  Beste forum leden/vrienden.
  Als dit bericht geplaatst wordt betekent het dat ik de openhart operatie niet heb overleefd. Ik heb mijn beste vriend, geen lid van forum, gevraagd dit te plaatsen bij mis gaan operatie.
  Ik wil jullie allemaal bedanken voor een over het algemeen top 4 jaar!
  Ajax is ons lust en ons leven. Voor laatste keer
  JOHAN CRUIJFF
  MARCO VAN BASTEN
  FRANK RIJKAARD
  DENNIS BERGKAMP
  belichamen wat mij betreft alles waar Ajax voor staat. Ik hoop dat jullie vanaf dit seizoen weer ouderwetse tijden gaan beleven. Start is veelbelovend. Zou wat zijn hey Erik ten Hag met cup met grote oren in handen ????.

  Ga jullie allemaal goed. Wees beetje aardig voor elkaar, leven is echt tekort, waarvan akte.

  Groet
  Eug

  PS, redactie graag mijn account afsluiten !

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Nu 5 uur later na het”bericht” van Eug. Voor mij duidelijk. Samenspel tussen Eug en Litmanen. Reacties op het fake beticht waren voorspelbaar. Hierdoor jan Sufmanen onder grote verontwaardiging ook van het forum af zonder, volgens hem, gezichtsverlies. Wat een wauwsen.

  1. KBouter

   Ik ga echt geen RIP zeggen.. wat een mongool die Eug om dit op een forum te plaatsen. Fuck dat forum. triest figuur. Gelukkig brn je gehemeld samen met je onthoofde pop. Wat edn lul.. en uedereen die hier in meegaat us sneu, triest en zielig. Wat edn gek… het internet mag wat mij betreft uit voor vandaag

  1. Prinsengracht

   Ik snap wat je bedoelt. Door zijn “streken” hier kun je er niet zeker van zijn. Als het waar is: RIP Eug.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Laat ik zeggen: Bijzonder en heel apart en daarom ……. nee, zoiets doe je niet en dus geloof ik het niet. Daarnaast is een anoniem forum totaal geen plek voor anonieme overlijdens mededelingen. R.I.P. zeggen tegen anonimiteit?

  2. Indojood

   Geloof er niks van. Als je leven aan een draadje hangt dan denk je natuurlijk aan een afscheidsbericht op een of ander dom forum waar vrijwel iedereen anoniem is.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    En dan blijf je berichten sturen tot 23.00 uur op de dag voor de operatie.

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Nou ja, Litmanen kan dit sowieso niet waarderen. Die is wars van alles op het forum wat niets met voetbal te maken heeft.

  3. De Nees

   Zo laag zinken om zoiets in scene te zetten…kan niet zo denken, zo’n laag zelfbeeld, gaat mijn pet te boven. Maar goed speculeren wel/ niet helpt ook niet veel. Indien waar: mijn respect en RIP. Niet waar? spotten met de dood vertaalt zich in meerdere wegen naar je toe, bij jouw of je omgeving.

    1. AB

     Ach de grappen over dood, ook vaak over recent (niet anonieme) overleden personen, gemaakt door cabaretiers en bijv “de Kwis” etc. zijn vele malen harder en dan ligt heel Nederland in een deuk. Hier kent vrijwel niemand elkaar, dus je eigenlijk grappen over een krentenbol of zacht ei of zoiets. Niets om ook maar even serieus te nemen.

     1. De Nees

      Zo bedoel ik het niet AB, doel niet op de reacties hier, maar algemeen gesteld spotten met de dood door zo iets in scene te zetten. Als het zo wordt gebracht dan neem ik het als waarheid aan, niet aan mij om dat te beoordelen.

     2. AB

      De Nees, ook al is het echt, dan heb je geen gezonde geest. Sorry hoor. Wie gaat hier nu postuum zijn laatste bericht schrijven, dan heb je gewoon last (gehad?) van grootheidswaanzin. Ik kan er in ieder geval geen respect voor opbrengen. Ik loop hier regelmatig te dollen en trek rookgordijntjes op en doe ook aan fictie. Maar je eigen grafredeplaatsen op een anoniem voetbalforum …….. dan heb je echt aandacht te kort. Maar goed, zo denk ik er over ?

   1. Moosie

    Nees ik ben het helemaal met je eens.
    Het vervelende van deze situatie is dat hij al op veel verschillende manieren door middel van leugens de aandacht op zichzelf heeft gevraagd.
    Dus enig scepsis heb ik in deze idd.
    Het stukje was een verbastering van de Dead Parrot sketch van Monty Python.
    Persoonlijk zou ik mijn laatste eer graag door John Cleese laten uitspreken maar hopelijk gaat die eerder dan ik

    1. De Nees

     Weet het ook niet Moos. Heb ook enige scepsis maar tegelijkertijd kan er niet over oordelen. Ik ga er niet vanuit dat mensen spotten met hun dood en als Eug het zo brengt dan betuig ik mijn respect. Is het een grap dan voor rekening van zijn karma. Ik ga gewoon uit van eer en geweten. Ieder reageert maar zoals het hem betaamt.

 15. Emous1978

  Waarom account afsluiten?? Bang dat er een familielid hier gaat posten onder zijn naam?? En heb mijn beste vriend gevraagd? Waarom moeten wij dat weten, had die vriend ook wel weg kunnen laten net zoals dat geen lid van forum! Dus allee opgeteld geloof ik er helemaal niks van.

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Een ding is een feit: het afscheid van het forum is in ieder geval definitief.

  2. Prinsengracht

   Ik vind het apart dat die vriend die geen lid is, wel weet dat hij op het tweede topic moet posten om het zichtbaar te maken.

 16. Ajax1958

  Hahaha, die Eugelien, wat een commedie weer. Allereertst even dat je “even” om 23:00 moest melden dat je de volgende dag een open hart operatie moest ondergaan. Of je nog even een pakje sigaretten moest halen. En dan nu op deze manier je afscheid aankondigen???? Dan moet je wel heel erg eenzaam geweest zijn, maar ik geloof er geen ene flikker van. De tijd zal het leren, wanneer iemand hele boekwerken plaatst val je door de mand. Wel lullig, eerst “de pop affaire”, nu ben je ineens dood en dat ga je hier op een annoniem forum meedelen.???Je bent nog zieliger dan ik dacht.

 17. -buitenkantje rechts-

  Beste Eug..ik weet niet of je dit leest, maar denk na over je (overlijdens) bericht.
  Er zijn een aantal zaken vreemd aan dit bericht.
  * De eerste keer dat je je operatie noemde was de avond voor de operatie.. wie zit er tot na 23.00 op een forum de avond voor een open hart operatie en noemt dat even luchtig, en passant met allerlei smileys erbij?
  * Als je de operatie niet overleefd hebt..waarom de moeite nemen om een overlijdensbericht te laten plaatsen op een anoniem forum waar je elkaar alleen “kent” onder een verzonnen nick.
  * Waarom onder aan je bericht het verzoek aan de redactie je account te verwijderen. De kans is groot dat dit niet gelezen wordt. Waarom niet gewoon een mail naar de redactie laten sturen?

  Al met al schat ik de kans groot in dat dit een poging is om het forum met een “aandachtsknal” te verlaten..
  Ik hoop dat ik gelijk heb..dat zou betekenen dat je nog leeft.

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   BR …. eerlijk gezegd: who cares. Ze zeggen dat ik niet altijd spoor maar hij wint met ruime afstand.

 18. dickst14

  ik denk dat we even moeten checken wanneer de uitvaart is en dan met ons allen naar Koudekerke.
  En dat we Litmanen, die vooraan zal staan , uit respect met rust moeten laten.
  Op de parkeerplaats na afloop , ga je gang

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Sufmanen gaat vanavond/vannacht nog helemaal uit zijn urruntje ehh pannetje.

  2. dickst14

   Nee dit klopt niet. Niet iedereen kan deze eer krijgen. We moeten echt gaan loten wie Litmanen mag ontmoeten en met de glorie gaat strijken.

 19. Rory

  Dat Blind slecht begon had volgens mij alles te maken met 3-4-3 systeem en gebrek aan aanspeelpunten. Na rust stond het met Frenky meteen veel beter. Je zag het ook aan De Ligt. Had ook moeite met het systeem.
  Verder is een goede voorzet moeilijk te verdedigen. Zie doelpunt Huntelaar bij Vitesse. Je moet als verdediger twee dingen tegelijk doen. Je tegenstander volgen en de bal in de gaten houden. Lastig.

Comments are closed.