‘Barcelona akkoord met Ajax over transfer Frenkie de Jong voor volgend seizoen’

Volgens de Spaanse journalist Adrián Sanchez heeft Barcelona een mondeling akkoord bereikt met Ajax voor het eerste recht op koop van Frenkie de Jong voor volgend seizoen. Dat meldt Sanchez via Twitter. De Jong wordt al maanden bijna dagelijks gelinkt aan een transfer naar de kampioen van Spanje en Barcelona hoopt hem nu voor volgend seizoen vast te kunnen leggen. De Jong gaf vlak na de wedstrijd in en tegen Kiev tegenover de NOS aan dat hij dit seizoen gewoon bij Ajax zal blijven.

Related posts

41 Comments

   1. beni

    Wat was er zo bijzonder aan gisteren?? Ik vond hem zwak, bang voor zijn tegenstander, fysiek zeer zwak en

  1. BobbyHaarms

   Gewoon doen (100 miljoen vragen). Je wordt toch doodmoe van dat maandenlange getrek aan ‘onze’ Frenkie? Nu lekker op Ajax concentreren en pas na het lopend seizoen met een grote glimlach aanschuiven aan de onderhandelingstafel, eerder niet.

   1. HURBIE

    Zijn niet bij machte om zelf dit soort spelers op te lijden Zwak
    Laat Barcelona alvast maar gaan sparen

    1. Dagrump

     Zou toch wat zijn als Frenkie zegt ik ga niet maar Barca en wil dit jaar en volgend jaar bij Ajax blijven !! Ik ben aan het dromen?

    2. De Nees

     Barca is een ordinaire koopclub geworden, stroomt daar nog wel wat door uit de jeugdopleiding? Cruijff’s visie bestaat daar over een paar jaar niet meer lijkt het.

 1. Prinsengracht

  Redactie, stop eens met het citeren van Spaanse kabaalkrantjes!! We zien het wel als het zover is.

  1. AjaxKat

   Volgens dit artikel is het een nog raarder verhaal. Onbekende Spaanse journalist van nog onbekender medium plaatste een post op twitter…

   1. Litmanen

    Er is een wens van Barça om Frenkie aan te trekken.
    Het is zinloos daar verder over te berichten want dit seizoen gaat hij niet weg en wat hij volgend seizoen waard is zal blijken.
    Een seizoentje Dolberg en die 50 miljoen verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 2. Charka53

  Als het waar is kunnen we nog een jaartje van hem genieten en wel jammer dat hij dan echt weg gaat.

 3. AFCA my World

  Behouden kan je hem toch niet, gelukkig nog 1 seizoen genieten van hem en als hij goed speelt krijg je een mooie prijs ! ⚽️

 4. Jimmy1971

  Hij heeft gisteren op camera gezegd dat hij sowieso dit jaar bij ons blijft! En als er idd na dit seizoen een club komt dan echt de absolute hoofdprijs vragen, maar dat zal Overmars ook heus wel begrijpen!!
  Laat dit wekelijks geneuzel dus en geniet van wat een prachtig seizoen kan/gaat worden!

 5. Ajax 1

  Laten we wel ff aan alle twijfel een einde maken: hier is veel gezegd dat er nog veel spelers weg zouden gaan, maar voor het eerst houdt ajax en de directie woord, dus klasse! Kunnen wij dit jaar lekker gaan genieten v toptalenten en volgend jaar veel geld vangen.

  1. BobbyHaarms

   Dat geld kan me nu echt gestolen worden. Nog even en we kunnen straks Real Madrid kopen. Nee laten ze zich nu maar eens concentreren op het behouden van de pareltjes (Zyech, de Ligt etc). Tot nu toe doet Ajax dit echt uitstekend.

  2. De Nees

   Kijk niet op van dit bericht omdat Frenkie zelf ook graag naar Barca wil, Marc geeft hun dan het eerste recht op een bod volgend jaar. Nou prima dan, als Marc maar geen indicatiebedrag heeft genoemd en snel weer doorschakelt naar een andere club als het bod niet aanspreekt.

 6. VanDattem

  Zou wel lekker zijn als we gewoon de CL winnen. Misschien blijven ze allemaal dan wel…hahaha

 7. Prinsengracht

  Off topic: waarom lullen al die voetballers elkaar zo na?? Ook pisvee spelers “hebben hier van gedroomd als kleine jongen”.

   1. VanDattem

    Gewoon standaard antwoorden. Kun je niks doms zeggen/uit de bocht vliegen. Heb ook echt heimwee naar de interviews van clarence en edje

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Zitech is een voetballer die zegt wat hij denkt en krijgt vervolgens van velen het deksel op zijn neus.

 8. Dagrump

  Hoop echt dat we nog lang van Frenkie kunnen genieten. Geweldige speler!! Maar zo zijn er meer!! En ik hoop dat die andere ook allemaal blijven !!

 9. Valentino

  Flauwekul, dit is al heet zoveelste wat deze journalist naar buiten brengt en tot op heden heeft hij nog niet een keer in de buurt van de waarheid gezeten.

 10. Zlatan4ever

  Frenkie zou voor zijn voetbal-carriere er goed aan doen om nog een paar seizoenen te blijven bij Ajax. Maar alle begrip als hij voor het “grote geld” gaat
  Dan ben je in 1 klap binnen voor de rest van je leven.

  P.S

  Ik vind het wel bizar dat spelers die nog nooit een prijs gewonnen hebben voor zulke giga bedragen weg kunnen ?

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Je hoeft geen prijs te winnen om heel goed te zijn. Vooral in voetbal niet, je doet het niet alleen.

 11. Melvis

  Off topic; ik lees dat ten Hag nog een extra spits erbij wil voor sluiten transferwindow…. goede zaak denk ik met huntelaar op leeftijd, kwetsbare dolberg en sierhuis die nog niet kan overtuigen. Wat denken jullie? En welke spits zou een goede aanvulling zijn?

  1. -buitenkantje rechts-

   Volgens mij hebben we Cassierra..Dolberg..Sierhuis..Bandé en ook Neres zou ik graag in de spits zien..

 12. Iamsterdam2015

  Zoals ik al eerder zei. Is het niet links om dan wel rechtsom. IEDEREEN is te koop, de prijzen verschillen, de interesse maar aan het eind van het liedje gaat hij toch. Nou prima, maar wel voor de volle prijs!!

 13. -buitenkantje rechts-

  Zou een vreemd akkoord zijn… Waarom je eigen onderhandelingspositie verzwakken door 1 partij het recht op eeste koopte geven.

 14. Jellepang

  Alweer rond … om de 3 dagen is frenkie speler van barcelona .. jongens kom op nou ff kom eens met echt serieus nieuws

Comments are closed.