There are no ads, please add some


Opstellingen Dynamo Kiev – Ajax

Ajax begint zal om 21:00 uur aan de wedstrijd tegen Dynamo Kiev beginnen en als de spelers er net zoveel zin in hebben als in de thuiswedstrijd dan spelen we Kiev helemaal weg. David Neres is weer hersteld maar start vanaf de bank. Maximiliaan Wöber neemt de plek in van de geschorste Nicolás Tagliafico.

Opstelling Dynamo Kiev: nnb

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Maximiliaan Wöber, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic

 


Gerelateerde posts

144 reacties

  1. hubert

    juist vak 411 nu zal hij wel een goede trainer zijn bij de negatievelingen. natuurlijk we hebben veel te veel.kansen gemist en er zijn zeker nog verbeterpunten wober deed het zeker niet slecht maar ze hebben een hele goede wedstrijd gespeeld en goede
    inzet dat kan toch niemand ontkennen . behalve de azijnzeikers natuurlijk hahaha

  2. Yindi02

    Nog niets van Litmanen hier. Denk dat hij de wedstrijd aan het terug kijken is of hij toch niet iets negatiefs kan vinden van Hakim. Succes jongen zou ik zeggen. Misschien heeft Hakim zijn schoenen verkeerd gestrikt of zo?

Reageren is niet mogelijk.