Opstellingen Dynamo Kiev – Ajax

Ajax begint zal om 21:00 uur aan de wedstrijd tegen Dynamo Kiev beginnen en als de spelers er net zoveel zin in hebben als in de thuiswedstrijd dan spelen we Kiev helemaal weg. David Neres is weer hersteld maar start vanaf de bank. Maximiliaan Wöber neemt de plek in van de geschorste Nicolás Tagliafico.

Opstelling Dynamo Kiev: nnb

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Maximiliaan Wöber, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic

 

Related posts

144 Comments

    1. Prinsengracht

     Heel apart dat Peter twee keer 8 likes krijgt voor dezelfde opmerking die ik maak…….

 1. Iamsterdam2015

  Begrijp je hoor maar dat is ook een risico. Bakker is nog minder ervaren dan Wöber. We gaan het zien.

  1. Ajax 1

   Ervaring belangrijk in zo’n wedstrijd. Je kunt niet met bakker beginnen die nog nooit op dit niveau gespeeld heeft.

   1. Prinsengracht

    Johan zette juist in dit soort wedstrijden jonge spelers zondef enige ervaring erin. Zo vaak. Gewoon durven. Ik heb daarom voor Bakker gepleit, maar ik vind dat Wöber het vrij goed doet hoor.

 2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Neres op de bank en Wöber voor Fico. vd Beek op het middenveld en Ziyech op de vleugels. Succes mannen, ik ga nu de deur uit. ??

 3. hubert

  heb er eens vertrouwen in taf. Is er helaas niet bij dus moet een ander spelen. Dat zal dit jaar vaker voorkomen dat iemand geschorst is laten we de wisselspelers ook steunen zoals we dat ook bij de basis spelers doen. Dat geeft hun ook een fijner gevoel

 4. Jimmy1971

  De meest logische invulling, succes, laten we er met zijn allen een prachtige avond van maken !!

 5. fjonkman

  Het gaat een heel lastige avond worden, ik hoop echt dat het gaat lukken!!! Zit er al klaar voor!!

 6. JohnDoe77

  Spannend! Als Wöber zich een keer positief wil laten zien is dit wel de wedstrijd om te overtuigen. Maar spannend is het, persoonlijk zou ik voor Blind kiezen!

 7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Kom op mannen maak ons weer trots om bij de beste clubs van Europa te horen! Daar waar we thuis horen!
  Ajax is coming home ??⚽️

 8. Iamsterdam2015

  Man man man. Nu zal je zien dat je dat doelpunt straks te kort komt…… on ge loof e lijk. Het niet niet voor niets PENALTY!!!!!

 9. -buitenkantje rechts-

  Tadic moet simpeler en functioneler gaan spelen..
  en gaan trainen op pingels!

 10. Yor2002

  Wöber speelt tot nu toe een prima wedstrijd ik zou in de rust maar lekker alle 3 de aanvallers er uit halen want dit is echt bagger wat ze allemaal in de voorhoede aan het doen zijn

  1. Yindi02

   Ziyech is echt goed. Op afstand de beste vd 22 die er op het veld staan. Marc moet echt haast maken!!

 11. Iamsterdam2015

  Voorin wil het niet lopen, Tadic lijkt wel aangeslagen en speelt erg nonchalant, huntelaar komt ook niet echt in zijn spel

 12. Ajax 1

  Kom op huntelaar. Wat een kansen hebben we al gehad. Had al lang 0-1 moeten staan…..come on boys

 13. Iamsterdam2015

  Tja. Als je een penalty mist en huntelaar deze 10000% kans….. dan maak je het jezelf lastig. Ongelofelijk wat bezielt die huntelaar. Had je nu 2-0 voorgestaan en in de 2e helft 11 D1’tjes kunnen opstellen. Man man man

 14. Joeguh9

  Wat een negatief gedoe hier zeg. Kansen zijn er, er wordt hard gewerkt, weinig weggegeven. Gaat helemaal niet slecht. Wober presteert naar behoren!

  1. Iamsterdam2015

   Als je zoveel kansen mist is dat logisch!! Ze spelen zeker goed en zijn zeker beter, des te frustrerender is het dat hij er maar niet in wilt.

 15. Forever nr14

  Is niet negatief vriend, zijn gewoon feiten, zodra valt heel ongelukkig de 1-0 nou dan ben je nog niet klaar hoor. En een spits van zijn kaliber pfff kom op, het is allemaal wat fletch wat ie laat zien. Tevens ook Tadic. Ziyech briljant weer met De Jong en Blind/ van der ligt

  1. Ajax 1

   Wat is nou mis met wober? Speelt gewoon een goede wedstrijd hoor. Geen veltmannetje, ze spelen heel rustig en professioneel. Prima!

 16. Iamsterdam2015

  Oan Tadic aub er uit. Hij is top en ben echt heel heel blij met zijn komst echt………maar vandaag niet

 17. Forever nr14

  Pffff idd wat een klasbak. Stel je toch eens voor dat ze bij elkaar blijven, man man zou een droom zijn! Hopelijk blijft het nog een paar dagen rustig en hoop dat Bercelons Failliet word verklaart?

 18. Forever nr14

  Werkelijk wat een slapstick met die Huntelaar vanavond zeg! Zet Sierhuis erin Hag!!! Hunter heeft het niet vanavond

 19. Iamsterdam2015

  Dan wil je toch niet winnen??? En een intikker en notabene OP DE LIJN mist die prutser hem. Sorry hoor maar MAG ik negatief zijn!!!!?!!! Jeeezus huntelaar wtf os er met je aan de hand man?!?!!!????!

 20. Koning Haarms Wolfs

  2 minuten nog, gefeliciteerd, Ajacieden! Back in the CL!! Pak er maar een biertje of wat op!

 21. Ajax 1

  Gefeliciteerd allemaal, zes wedstrijden de tegenstanders helemaal weggespeeld in de voorronde CL, super goed!

 22. Ajaxbest

  Yes boys het is geluk de CL gefeliciteerd biertje ga ik nu zekker drinken ??? op naar zondag

 23. Prinsengracht

  Iedereen gefeliciteerd!! Ook de negatievelingen die waarschijnlijk gewoon heel zenuwachtig waren.

 24. Prinsengracht

  Johan Derksen valt wel erg door de mand als hij naast een echte voetbalkenner zit. Frank de Boer analyseert foutloos. Derksen als een populist.

 25. AjaxKat

  Vanuit Griekenland; gefeliciteerd allemaal! Verdiend in de CL, nu de selectie bij elkaar houden en dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren.

 26. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaa Champions League prachtig. Klassespiel ??. Tadic en Huntelaar beneden nivo rest geweldig. Vooral Frenky en Hakim (vnl eerste helft). Maz kanjer, verdedigingscentrum heer en meester, wober deed gped mee.

  Top hoor Ajax

  Gefeliciteerd mannen, zoals in mei al beloofd we gaan ons met nieuwe regels plaatsen voor CL. Ajax heeft me niet teleurgesteld

  Gefeliciteerd supporters vrienden.

  Dan ga ik nu slapen morgen open hart operatie. Bijna dankzij Tadic en Hunt niet meer nodig??

  Tot laters ??⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️?tot bij Anfield, Camp Nou of Allianz Arena

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Sorry Eug, totaal verkeerd moment voor zoiets, totaal misplaatst zo even tussendoor. Zeg nooit meer dat ik niet spoor. Je bent gewoon niet wijs. Oh ja Litmanen, graag je vernietigende commentaar op dit privé nieuws.

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     tering wat zijn er veel kansen om zeep geholpen. Als je zo goed speelt moeten ze er gewoon in. Dit heeft heel veel onnodige extra energie gekost.

  2. Prinsengracht

   Gisteravond wist ik niet goed wat ik op jouw bericht moest antwoorden. Enerzijds vond ik het exhibitionistisch. Anderzijds schrok ik er behoorlijk van. Daarom: sterkte en ik hoop dat het goed verloopt.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    PG als het al waar is, is het een hele bizarre manier van aandacht vragen. Verder geloof ik het niet omdat je de nacht voor zo’n operatie echt niet meer wakker bent om 23.00 uur. Je krijgt een slaaptablet omdat je op zeker een goede nachtrust moet hebben. Voor Eug hebben ze vast weer een uitzondering gemaakt. Een normaal mens zit sowieso dan niet op een forum en helemaal niet met zoveel tekst.

    1. Ajax1958

     Het is een fantast, met z’n seizoenskaart incl europese wedstrijden. Maar hij heeft em gelukkig weer ingeleverd???

 27. hubert

  juist vak 411 nu zal hij wel een goede trainer zijn bij de negatievelingen. natuurlijk we hebben veel te veel.kansen gemist en er zijn zeker nog verbeterpunten wober deed het zeker niet slecht maar ze hebben een hele goede wedstrijd gespeeld en goede
  inzet dat kan toch niemand ontkennen . behalve de azijnzeikers natuurlijk hahaha

 28. Yindi02

  Nog niets van Litmanen hier. Denk dat hij de wedstrijd aan het terug kijken is of hij toch niet iets negatiefs kan vinden van Hakim. Succes jongen zou ik zeggen. Misschien heeft Hakim zijn schoenen verkeerd gestrikt of zo?

Comments are closed.