There are no ads, please add some


‘Mazraoui in definitieve selectie van Marokko, Hakim Ziyech ook geselecteerd’

Journalist Anouar Amrani weet via Twitter te melden dat Noussair Mazraoui deel uit maakt van de definitieve selectie van Marokko. Hij is samen met Hakim Ziyech opgeroepen voor de kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup tegen Malawi en Comoren. Of dit ook al betekend dat Mazraoui al een beslissing heeft genomen voor welk land hij wil uitkomen is onduidelijk. Bondscoach Ronald Koeman ziet graag dat de rechtsback van Ajax voor het Nederlands elftal kiest.


Gerelateerde posts

21 reacties

 1. AFCA my World

  Koeman moet hem direct ook selecteren,dan kan hijzelf kiezen, 1 minuut voor Marokko is nooit meer voor Oranje ! ⚽️

 2. -buitenkantje rechts-

  Al gezegd dat ik Mazraoui een revelatie vind. Mooie ervaring voor hem voor welk nationaal team hij ook kiest.

  Hoop dat hij nog lang bij Ajax blijft.

 3. fjonkman

  De bondscoach van Marokko dwingt Mazza nu om een keuze te maken.. als ik Koeman was, zou ik nog ff een gesprekje gaan doen met hem… ik zou het mooi vinden als hij voor Oranje kiest, maar dan moet hij wel de kans krijgen in Oranje.. niet dat ie straks voor Oranje kiest, en vervolgens niet meer wordt opgeroepen. Maar ja… dat geld voor Marokko ook natuurlijk…

 4. Indojood

  Nous stond al op de reservelijst afgelopen WK en speelde al in diverse jeugdteams van Marokko. Volkomen logisch dat hij voor Marokko kiest.

 5. Ajax 1

  Hij moet ook lekker zelf kiezen en daar niet op veroordeeld worden. Het is logisch dat ze gevoel hebben voor twee landen en ook voor Marroko kunnen kiezen.

 6. Yor2002

  Hij wilt natuurlijk WK’s spelen begrijpelijk dat hij dan voor marokko kiest want Nederland zal het waarschijnlijk over 3,5 jaar weer niet halen

 7. Wenen 1995

  Lijkt mij vrij simpel: Voel je je Nederlander, dan kies je voor NL. Voel je je Marokaan, dan kies je voor Marokko.

 8. ajacied078

  die jongen lijkt me verstandig genoeg om de voor hem juiste keuze te maken. lijkt me ook gebeurd toen ze hem bij ajax zeiden je kan beter back worden dan middenvelder. geloof in iedergeval in een grote toekomst als hij zo door gaat.

 9. Prinsengracht

  Zo simpel is het eigenlijk wel. Daar doen de misplaatste opmerkingen van Johan Derksen niets aan af. Ik vind die populist niet passen in het CL programma van Veronica. Ook Gijp valt door de mand naast serieuze analisten.

 10. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Volgens mij hebben de meeste mensen hier gewoon de schurft in dat ze maar 1 nationaliteit hebben. Gewoon de kift.

 11. Vierde ster

  Ab, fan van Johan,Jonk en Ziyech
  Wat een ontzaggelijke stomme opmerking! Nederlanders zijn trots op hun nationaliteit “vriend” . Zij zijn èchte Nederlanders die met twee pasporten zijn voor mij slechts surrogaat Nederlanders die, waar mogelijk, van twee walletjes willen eten.Ik zeg: tweede pasport inleveren en anders uit dit mooie land oprotten!

 12. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Goh, Wilders op het forum. Beste vierde ster: jouw opmerking is van een zeer laag niveau en zeer denigrerend. Praten over “echte” Nederlanders is net zoiets als praten over “ubermenschen”. Zolang het blond haar heeft en blauwe ogen is het zuiver. Vierde ster, jij bent een heel eng mannetje met, sorry, heel weinig verstand. Mocht het ooit nodig zijn (het is niet te hopen voor je,hoop ik dat je mond op mond beademing krijgt van iemand met twee nationaliteiten die daarmee je leven red en dus niet heeft geluisterd naar jouw advies om op te rotten.

Reageren is niet mogelijk.