There are no ads, please add some


‘Ajax moet razendsnel met serieus signaal richting Ziyech komen’

Hakim Ziyech heeft van de clubleiding van Ajax de toezegging dat het zal meewerken aan een transfer tot het einde van deze week, als de transfertermijn gesloten is. Chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen vindt echter dat Ajax er alles aan moet doen om de international van Marokko in Amsterdam te houden. “Ajax moet razendsnel met een serieus signaal richting Ziyech komen. Laat hem financieel met het openbreken van zijn contract, een salarisverhoging of stevige bonus weten dat hij voor de club onmisbaar is om de gestelde doelen te halen,” aldus Driessen in zijn column in de ochtendkrant. “Zoals PSV deze zomer Luuk de Jong, Steven Bergwijn en Jeroen Zoet financieel beloonde voor hun loyaliteit.”

Driessen gaat verder: “Volgens Overmars is geld niet belangrijk. Dus waar wacht de technisch directeur nog op? Niemand zal er wakker van liggen als Ajax over de brug komt en Ziyechs financiële plaatje gelijk trekt met de grootverdieners Tadic en Blind. Loon naar prestatie.”

Ziyech heeft de afgelopen weken ook op Driessen veel indruk gemaakt. “Op bewonderenswaardige wijze heeft Ziyech de draad weer opgepakt. Zelfs de soap rond de rugnummerwissel en het aanvankelijk vergeven van het rugnummer 34 van zijn grote vriend Abdelhak Nouri voor Europees voetbal haalde Ziyech niet uit zijn evenwicht. Inmiddels heeft zelfs het zo kritische Ajax-publiek hem massaal omarmd,” aldus Driessen.


Gerelateerde posts

140 reacties

 1. De Ajacied

  Alles op alles zetten om Hakim bij Ajax te behouden, we hebben hem echt nodig,
  ❌❌❌

   1. Bakkie

    Zou kunnen, De Ajacied… Maar Lyon houdt zich wel erg rustig op de transfermarkt deze zomer en die Fekir (precies een type zoals Ziyech) kwam niet door de medische keuring van Liverpool en zegt nu te willen blijven.

  1. JohnDoe77

   Ten Hag is voor! ‘De hiërarchie moet eruit blijken. Wat mij betreft tekent hij bij, maar dat is niet aan mij. Ik ben de trainer en kan slechts adviseren. Ik zou als clubleiding proberen bij te tekenen en op te hogen. We moeten de bijdrage die hij aan Ajax levert waarderen’,

   Slimme woorden, nu Overmars en Ziyech laten tekenen!

   1. Guacamole

    Eerst champions legeau in. Hij speelt leuk de laatste tijd maar heeft nogsteeds niets gewonnen. Volgende week willen Frenkie en matthijs ook loonsverhoging.

  1. Mr Ajax

   Zeker te weten wie is wie, ben echt heel blij dat hij bij ajax voetbalt, en helemaal samen met tadic, daar ga ik voor na het stadion!

  2. Dagrump

   Meteen Opwaarderen dat Contract van Ziyech !! Zorgen dat Ziyech minimaal nog 1 jaar of langer blijft !! We kunnen ver komen met dit team zoals we nu hebben !! Dus Boys/ mannen blijf gewoon allemaal nog een jaar of vele jaren meer bij de mooiste club van Nederland!! Ik zeg doen !!

   1. Indojood

    Nee, dat is Litmanen. Als Ziyech het onderwerp is dan doet meneer Pavlov zijn werk bij hem.

    1. AB: nick is a four letter word.

     Hij kon niet eens wachten tot vannacht. Zo’n haast had hij om ook zijn stokpaardje van twee jaar er weer bij te halen.

 2. Amoebe

  Ik ben een zure….ik heb daar niets mee.

  Zoontjes die teren op het succes van hun vader.

  Hij wil weg dus laten gaan…,scoor nog maar wat euros ook al hebben we er daar genoeg van.

  Het zal rust in de selectie geven denk ik.

  1. Amoebe

   Hier gaat iets helemaal verkeerd 😂😂

   Maar dat zullen vele sowieso met mijn mening hebben

   1. JohnDoe77

    Jij bent bijna in iedere reactie niet te volgen. Wel een perfecte nick voor het niveau dat je haalt. En welkom hoor; altijd leuk een mafkees in de club!

 3. Iedereen heeft een mening

  Als ik Ziyech was zou ik blijven. Zo’n last minute transfer is meestal niet echt een goede binnenkomer. Ik zou mij wel kunnen vinden in het verbeteren van zijn contract.

  1. Emilio4Ajax

   Als ik Ajax was, en dat heb ik eerder al meerdere keer geroepen, zou ik zn kontrakt openbreken, verbeteren en verlengen…❤️❌❌❌⚽️🍻😎

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ajax en Ziyech hebben een afspraak dat hij bij een mooie club weg mag. Er is dus geen enkele haast om zijn contract te verlengen en of te verbeteren. Dat gaat ook niks uithalen want dat zal Ziyech nu niet doen.

  Beter is te wachten tot na dit weekend. Dan Hakim benaderen en hem verbeteren in contract voorstellen. Met als voorwaarde geen vertrekwens in winterstop. Zo moet je het benaderen volgens mij 👍.

  1. Litmanen

   De Telegraaf wordt op deze app vaak vervloekt, dus ik ben benieuwd hoe deze boodschap binnen komt.

   Ziyech wilde weg. Dat was hij twee jaar geleden al van plan.
   Geen prijs gewonnen, dus Ajax is van hem niet beter geworden.
   We worden er ook niet zwakker van als hij alsnog gaat.

   Verder een heel aparte cijferreeks in de Telegraaf over sfeer, kwaliteit, vechtlust etc. samengesteld door De Ligt.
   Alles is nu een acht en een negen, in vergelijking met een jaar geleden.

   Vraag me af hoe die lijst er uit ziet als we er morgen uitliggen en zondag verliezen van Vitesse.
   Echt belachelijk dat je een team op deze wijze laat beoordelen door een negentienjarige.

   1. AB: nick is a four letter word.

    Vraag me af wanneer jij definitief optyft van de site. Simpele half cellige ziel met je leugens over het busverhaal. De chauffeur moest gas geven van je omdat de doorgesnoven idioten er niets van zouden voelen. Stokpaardje over de twee jaar is ook volkomen fout weergegeven zoals alles bij jou.

   2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Litmanen, eens dat De Ligt zich niet had moeten verleiden door dit soort cijfers te geven na zes duels……ik persoonlijk lees door de cijfers heen en kijk dan naar wat hij zegt en dan blijkt dat Ajax in zomer goed gehandeld heeft mbt aannkopen Blind en Tadic. Uit zijn woorden klinkt wel door zoals iig hij het nu beleefd en dat vind ik dus wel interessant om te lezen. Maar rapportcijfers nee foutje

    Mbt Ziyech. Ik vind hem geen kampioenenmaker, tevens vind ik hem geen leider van een elftal. Ik vind wel dat kwartet Tadic, Huntelaar, Neres en Ziyech van zeer goede kwaliteit zijn samen

    Daar gaat Ajax nog veel plezier aan beleven en successen door boeken. Even ervan uitgaande dat Ziyech zijn vorm en gedrag nu niet komt door zijn vertrekwens, maar omdat hij zich nu stuk prettiger bij Ajax voelt door kwaliteitsimpuls. Vandaar mijn voorstel hierboven en de timing

    1. Litmanen

     Eug. Eens, Ziyech doet vreselijk zijn best, maar ik erger me aan hem bij een makkelijke tegenstander zoals Emmen.
     Vroegere kroeg Ajax dan door maar 7 of 8-0.
     Nu wordt het bij 3-0 een one manshow.
     Als hij in dienst van het elftal speelt is het een heerlijke voetballer, maar hij kan dat zelden 90 minuten opbrengen.
     Gewoon mijn mening.
     Dat hij weg wil na twee jaar is niet mijn mening maar zijn wens.

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Litmanen klopt wel dat Hakim in zo een situatie wat nonchalanter gaat voetballen. Daar is hij echter niet de enige in. In zijn algemeen zie ik ook niet de jacht op dat soort uitslagen meer. In mijn optiek komt dat vnl door het veel te drukke voetbalprogramma tegenwoordig. Dan gaat al vrij snel voet van gaspedaal.

     2. AB: nick is a four letter word.

      Is niet nochalant, is mooi en heerlijk om te zien. Daar komt het publiek voor. Nonchalant is heel iets anders. Moet jij weten toch cum laude?

   3. Bakkie

    Oke, Litmanen… ik probeer het nog een keer, en ik hoop dat je je een beetje redelijk opstelt (en met redelijk bedoel ik niet zo gigantisch eigenwijs, koppig en betweterig… het lijkt me namelijk heel bijzonder als in heel Nederland ongeveer 10 mensen vinden dat Ziyech niet zo goed is, en dat de andere 17 miljoen het verkeerd hebben gezien).
    Dus, ik citeer: “Geen prijs gewonnen, dus Ajax is van hem niet beter geworden”, serieus? Vind je dat niet een beetje kort door de bocht? Om maar een voorbeeld te noemen, Huntelaar is met Ajax nooit kampioen geworden, dus hebben we niks aan?
    Volgende citaat: “We worden er ook niet zwakker van als hij alsnog gaat” Tuurlijk, dat mag jij vinden, iedereen heeft een eigen mening. Zet er dan wel even bij dat JIJ denkt dat we niet zwakker worden, want de rest van Nederland ziet namelijk dat ELK doelpunt op zijn conto geschreven kan worden. Maakt ie ‘m niet zelf, dan is ie de aangever.
    Ik snap heus wel waarom je dit soort berichten plaatst. Je mag Ziyech niet, hij is niet jouw type, met zijn maniertjes en zijn arrogante uitstraling. Jij houdt meer van rustige, onopvallende spelers zoals Veltman en Schone. En dat is prima! Geen probleem, we hebben allemaal andere voorkeuren. Maar wees nou eens een volwassen vent en geeft toe dat Ziyech dit seizoen fantastisch begonnen is, dat hij heel belangrijk is en misschien kun je er dan zelf ook eens een keer van van genieten! Net zoals Tadic bijvoorbeeld!

    1. Indojood

     Succes Bakkie, ik geef je weinig kans. Ik kan nog wel een aantal kampioenenmakers opnoemen waar ie gek op is: Zivkovic, Van Rhijn, Fischer, Andersen, Sinkgraven….

     1. AB: nick is a four letter word.

      Bijna een elftal aan heel bijzondere kampioenenmakers. V.d. vaart ook volgens mij.

    2. Litmanen

     Bakkie, je hebt gelijk. Het is mijn mening.
     Zoals ik ook denk dat we veel meer aan Frenkie hebben als hij de positie van Hakim inneemt.
     Op dit moment is Frenkie overbodig op het middenveld en zie ik daar liever Donny naast Schone en Ziyech.
     Tadic op links, Neres op rechts.
     Op het gescheld en gevloek van die Neanderthalers om je heen ga ik niet in. Lijkt me ook logisch zolang ze niet normaal kunnen discussiëren.

     1. AB: nick is a four letter word.

      Jij lult normaal met je busje komt zo etc etc. Man laat je opnemen en nakijken. Mag je gelijk permanent blijven.

   4. JohnDoe77

    Dat er ook echt nog mensen zijn die denken dat Ziyech niets heeft toegevoegd en je hem niet zult missen, hahahaha. Die neem ik niet meer serieus! Verder niets met jullie onderlinge vetes van doen, maar dit is een niveau…

  2. JohnDoe77

   Ik zie dat anders; als Ajax graag wil, waarom zouden wij ons dan afhankelijk maken van het feit of er nog een andere club voor hem komt? Laat gewoon zien dat je super tevreden met hem bent en ver wilt gaan om dat te laten blijken. Bied hem een salaris dat € 1 boven dat va Tadic ligt en hij is weer het mannetje!

 5. D de J

  Openbreken en verlengen is alleen maar in het voordeel van Ajax. Transferwaarde stijgt. En laten we eerlijk zijn, hij verdient het ook gewoon. Geef dat signaal af!

 6. AB: nick is a four letter word.

  Driessen heeft 100% gelijk. Ik verbaas mij erover dat dit niets al lang is gedaan. Afwachten is ronduit belachelijk en daarmee neemt Ajax de kwaliteiten van Ziyech voor Ajax niet serieus. Dat Tadic en Blind hoger zitten in salaris is onverkoopbaar, zelfs als het maar voor een maand is. Hij heeft simpelweg recht op minimaal gelijk salaris en eigenlijk zelfs hoger. Ajax mag haar ogen weer uit de kop schamen voor hun gedrag maar ja ……. wanneer niet.

  1. De Nees

   D’r is nog een oplossing zonder dat het Ajax een rooie rotcent extra kost… 2 mln van Blind’s salaris overhevelen naar Ziyech. Job done.

   1. AB: nick is a four letter word.

    Gewoon complete uitbetaling omdraaien. Volgens mij nog gunstiger en beter.

   2. De Nees

    Volgens mij zal iedereen ermee eens zijn, behalve Blind natuurlijk, maar dan geven ze hem een goed argument: meeste stemmen geldt…of zo iets. 😆

     1. De Nees

      Bedoelde het spottend. Een dommer argument als ‘Sorry Blind, maar meeste stemmen geldt…doeg’ 🤓 zonder verdere uitleg, past nml bij het niveau van Daley.

   3. KBouter

    Inderdaad Nees, maar ik dacht ff op een andere topic te lezen waar ik korte metten maakte met deze overgetaalde speler dat jij het voor hem opnam. Maar ik zal dat vast verkeerd begrepen te hebben

     1. De Nees

      Niet echt he Indo? 🤣 Pappa Blind die overal een puinhoop achterlaat maar altijd weet ie elke sukkel weer in te palmen voor nog een kans. Daley schijnt die gouden pik ook te hebben, 20 mln plus een miljoenen salaris en dat voor een waterdragertje. Hoe da f*ck krijgt die familie dit soort dingen toch telkens weer voor elkaar?

     2. Indojood

      Tsja, de bijnaam scholletje krijg je niet zomaar. Kan ook alleen bij Ajax, iemand die overal mislukt is, in de RvC vragen.

    1. De Nees

     KB dan heb je dit gelezen van mijn trol ‘Nees’! Die flapdrol nam het idd op voor Blind dat las ik ook. Ik heb Blind nooit wat gevonden en dat zal ook nooit veranderen. Had Fred al eerder gevraagd wat te doen aan deze trol maar dat bleef achterwege. Deze verwarring gaf ik dus al aan aan Fred en zie hier…Laatst weer een herinnering gestuurd en gister antwoorde hij dat flappie drol verwijderd zal worden. Ben benieuwd.

 7. ajaxpers

  Ziyech is goud waard en moet absoluut de waardering krijgen. Hij is geniaal en onmisbaar.

  1. Peter kopsterk

   Dat komt mede door Tadic dat hij nu veel beter speelt dan vorig seizoen. Die 2 vinden elkaar blindelings. Hij weet nu ook dat er van hem veel meer arbeid wordt verwacht.

   1. AB: nick is a four letter word.

    Ziyech werkte zich altijd al een slag in de rondte. Maar ja, Litmanen valt dat sowieso niet op, die weet niet wat werken is.

    1. JohnDoe77

     AB, je hoeft niet op iedere post van Litmanen te reageren hoor. Je punt is duidelijk, hij reageerde hier behoorlijk normaal.

     1. AB: nick is a four letter word.

      Litmanen is alles behalve mormaal. Zolang hij hier is doe ik wat ik wil en wanneer ik wil

     2. vak411

      AB.. er zijn hier veel heel veel mensen die geen zin. hebben. in dit gezeik. anders ga je naar fr12 daar zeikt iedereen…

 8. Ajax 1

  Niet eens Eug. Ziyech is onze beste speler, dus die moet een verbeterd contract krijgen en nog een jaar blijven.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Dat kan Ajax 1, en als je goed leest vind ik ook een verbeterd contract maar NA 1sep en met eis dat hij tot einde seizoen blijft. Overigens vind ik hem niet de beste speler van Ajax. Dat is Tadic in mijn beleving. Verder heeft Neres veel rendement plus mooie voetballer. Ik vind wel groot verschil tussen vorm Hakim nu en vorig jaar. Ik kan dat niet los zien van kwaliteitsimpuls

   1. AB: nick is a four letter word.

    Ziyech is voorlopig nog steeds veruit de beste speler van Ajax op dit moment. Voor die conclusie hoef je niet eens slim te zijn.

   2. Ajax 1

    Goede spelers wil je vasthouden dus niet wachten tot 1 sept maar nu regelen dat hij blijft.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Ajax dat heeft toch geen zin. Stel je voor. Overmars gaat naar Ziyech nu en zegt ik wil je contract opwaarderen (niemand weet of Marc zoiets niet allang gepolst heeft gedurende de zomer) wat zal Hakim dan zeggen volgens jou
     In mijn optiek kunnen dat twee dingen zijn.
     – kom na 1 sep maar terug want je weet ik heb vertrekwens
     – dank je wel een verhoging voor die paar dagen………

     In mijn optiek is blijven of niet blijven deze week geen financiele achtergrond. Je kan hem wel overhalen met mooi voorstel na 1 sep

     We gaan het zien

     1. AB: nick is a four letter word.

      Het gaat om de waardering die je daarmee uitspreekt sukkel. Heel belangrijk voor mensen. Zelf nooit meegenaakt of uitgedeeld zeker.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ajax1, Ajax gaat inderdaad volgende week met Hakim om de tafel als hij blijft eea te bespreken.
      Bron Telegraaf

     3. Litmanen

      Eug. Ziyech is als grootverdiener binnengehaald. Heeft dus een prima inkomen.
      Een mislukt WK heeft hem minder gewild gemaakt in Europa. Waarom zou Ajax daarvoor moeten bloeden?
      Laat hij lekker zijn contract uitdienen als niemand 25 miljoen voor hem over heeft.

      En laat hij vooral veel bellen, dan blijft hij scoren.

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Klopt Litmanen. Maar Ajax moet oppassen dat er in zijn algemeenheid niet te grote verschillen gaan ontstaan. Dat is in jaren 90 volledig verkeerd gegaan, daar moet je voor uitkijken. Ik weet niet of verschil erg groot is, maar de indruk bij mij is van wel.

      Overigens als je Ziyech nieuwe aanbieding doet na sep 1 dan zeker niet in de hoogste klasse. Dat is voor de PL ervaren jongens maar ook Huntelaar bijv.

      En als je Ziyech nieuwe aanbieding doet moet je de hele selectie opnieuw evalueren en salarishuis opnieuw indelen en niet alleen Ziyech dan maak je de situatie instabieler als nu. Maar ik vind dus wel als verschillen te groot zijn geworden moet er wat aan gedaan worden. Selectiewijd dus 👍⚽️

     5. AB: nick is a four letter word.

      Klopt Litmanen, eens Litmanen. Weet je wat ze vroeger deden met mensen die pro NSB waren Eug. Spreek je vriend eens aan als een dappere kerel vuile huichelaar dat je bent. Jullie verzieken het forum samen en doen vervolgens schijnheilig en verontwaardigd. Helaas ziet niet iedereen dit omdat ze oppervlakkig lezen jammer genoeg. Ga lekker samen op facebook en laat de liefhebbersvan Ajax en Ziyech hier lekker met rust. Kortom, opzouten.

     6. AB: nick is a four letter word.

      En woe start er teljens met uitlokken? Juist, wel scherp blijven Johnboy

     7. vak411

      AB stomme jank trut, werkelijk ieder berichtje probeer je ruzie mee te zoeken.. gatver wat een narcistische jankert ben je… kap eens met dat zeiken

 9. Lingeling

  Niet gierig afwachten totdat er niemand komt maar meteen waardering uitspreken en laten zien dat je als cluc respect hebt. Er zijn maar vier echt goede spelers op dit moment en hij hoort daarbij. Als je als supprter niet tegen gebaartjes kan moet je maar lekker live dammen kijken.

  1. Litmanen

   Vier? Wie vallen er dan buiten de boot?
   Respect moet je verdienen, niet alleen voetballend, ook als persoonlijkheid.

    1. AB: nick is a four letter word.

     Op 1, al geruime tijd: Ziyech ( zeker ook qua persoonlijkheid, vraag eens aan de fam. van Appie).
     Op 2: de Ligt
     Op 3: Tadic.
     Op 4: Tagliafico
     Op 5: Neres
     Op 6:Mazraoui
     Op 7: Huntelaar
     Op 8: vd Beek
     Op 9: de Jong
     Op 10: Onana
     Op 11: Blind

     1. Litmanen

      Oeps, VdBeek komt bij de familie over de vloer. Van jongs af aan. Hakim kende Nouri nauwelijks toen hij instortte.
      Je kunt wel een God van Ziyech maken. Wil nog niet zeggen dat hij het ook is.
      En verder, Schone ligt niet wakker van jouw lijstje.
      Is een echte Ajacied.
      Enig idee wat dat inhoud?

     2. AB: nick is a four letter word.

      Dank voor de bevestiging dat je niets van Ziyech weet. Maar is niet verrassend, je haat Marrokanen tenslotte, met name Ziyech. Heerlijk je domme gelul.

     3. AB: nick is a four letter word.

      Oh ja, ik weet meer van Ziyech dan jij denkt, dus kom maar op met je stupiditeiten.

 10. Ajax 84

  Ik ben bang nu as roma strootman heeft verkocht voor 30 miljoen dat ze alsnog hakim op willen halen ben blij als het zondag is ! 😳

 11. a.p.

  Dit seizoen geniet ik echt van Ziyech, wat een klasse, wat een inzet, wat een voorbeeld. Ik hoop dat het Bestuur hem een goede aanbieding doet en dat hij bij ons Aller Ajax blijft.

 12. Indojood

  Overmars heeft gezegd dat ie Ziyech het liefst houdt ondanks de afspraak. Zou een mooi gebaar zijn om dit nu te doen. Met afstand de beste speler bij ons.

 13. JohnDoe77

  Helemaal gelijk onze Valentijn! Hij is zijn nummer kwijt aan Tadic, maar geef hem een salaris dat € 1 boven dat van Dusan ligt en hij is weer blij. Verdient hij ook echt en is dan toch maar voor een jaar. Hij was voor Ajax in de voorrondes één van de belangrijkste spelers; paaien dus!

 14. M800M

  Kunnen jullie niet een groeps-app aanmaken speciaal voor jullie oneindig dooretterende fittie? Dan kunnen jullie daar je enorme frustratie over elkaar kwijt en hoeven wij hier niet de helft van de reacties door te scrollen omdat ze vol staan met rancuneuze haat✌️

  1. AB: nick is a four letter word.

   Ik heb Litmanen en Eug al voorgesteld samen elders verder te gaan. Komt het forum ten goede maar ja, ze willen niet.

   1. AB: nick is a four letter word.

    Ik heb een hekel aan mensen die supporters dood willen rijden met een bus en aan mensen die het daar mee eens zijn.

    1. M800M

     Ik weet niet zeker waar je op doelt maar aangezien je heb hebt over bussen en doorgesnoven supporters neem ik aan dat het gaat over een uitspraak van maanden geleden toen die bus werd tegengehouden door volgesnoven supporters? Als dat het geval is, Waar maak je je druk om man? Een onbekende die anoniem op internet zich heeft laten opfokken en toen een behoorlijk onbeschofte uitspraak heeft gedaan die hij waarschijnlijk niet eens meent. Hoe kan je daar nu maanden later nog zo ontzettend boos om zijn dat je onder elke reactie die hij plaatst hier weer over begint? Ik snap dat niet.

     1. AB: nick is a four letter word.

      Hij meent het wel. 100% dat is nu net het probleem. Ik mag van de tweede ring lazeren, een ander mag dood vanwege drugs en hij betrekt vrouw en kinderen van forumleden erbij. Daarom blijven we hem aanspreken en dat blijft tot hij weg is.

     2. M800M

      Ik hoef geen antwoord want boeit me verder niet, maar vraag jezelf eens af; Hoe ben je daar 100% zeker van dan? Welkom in de smerige put die het internet heet. Waar mensen anoniem dingen roepen die ze in real life nooit zouden zeggen. Jij kent hem niet en hij jou niet dus eventuele verwensingen hebben volgens mij nul waarde. Maar als jij dat anders voelt is dat je goed recht en totaal jouw zaak, denk alleen wel dat jij er op deze manier, door er zo mee bezig te zijn en het zelfs na zo veel tijd nog niet hebt kunnen loslaten, meer last van hebt dan hij. Dus mijn advies: let it go ✌️

     3. AB: nick is a four letter word.

      Voor mij is gewoon lol en aanpakken van een racist en iemand die anoniem mensen wil doodrijden. Ik slaap er niet minder om, hij wel.

 15. M800M

  Driessen moet zn mond houden. Lekker makkelijk roepen vanaf de zijlijn. Laat overmars dit maar uitzoeken, die weet meer dan wij en de media over wat ziyech zelf wil en of een hoger salaris daar iets aan zou veranderen. Nu een hoger salaris geven en hem dan alsnog gedwongen moeten laten gaan in de winter of volgende zomer (stel ziyech heeft dan nog steeds een vertrekwens) heb je er dus niets mee gewonnen en wel meer geld uitgegeven

  1. AB: nick is a four letter word.

   De beste speler hoort het beste salaris te hebben. Heel simpel. Ongeacht de looptijd.

   1. M800M

    Als hij wil blijven wel maar mn punt is dat alleen ziyech en overmars weten of dat zo is dus wij en ook de media kunnen slechts speculeren

    1. Litmanen

     M800M, dank voor je poging een nuance in de discussie aan te brengen, maar ik ben bang dat het geen zin heeft.
     Zelfs als ik vanaf vandaag elke dag schrijf hoe lief Ziyech voor zijn familie is zal AB mij blijven uitmaken voor debiel, Marokkanenhater, moordenaar en rascist. En dat is nog maar een kleine collectie van zijn troetelnaampjes voor mij.
     Het maakt mij niet uit, soms rol ik van de bank als hij weer los gaat, ergeren doe ik me al lang niet meer.
     Op deze app mag je je mening geven en dat doe ik. Zo fatsoenlijk mogelijk. Hoe moeilijk dat soms ook is.

     Ik blijf bij mijn standpunt dat Ziyech live voor televisie heeft gezegd dat hij een treetje hoger dan Ajax wil gaan voetballen. Nou, daar wens ik hem alle succes mee. Niemand is groter dan de club, ook Ziyech niet.

     1. AB: nick is a four letter word.

      Jij en fatsoenlijk? 😂😂😂😂😂 je bent nog serieus ook he. 😂😂😂😂

 16. Voorland

  Heel goed als ze dit zouden doen, gewoon in de hoogste salarisklasse. Hij is een sterkhouder.

 17. -buitenkantje rechts-

  Goh..is Ziyech weer het onderwerp? Betekent op zeker dat Peppi en Kokki het halve forum volgetikt hebben..
  Zichzelf en elkaar overtuigend dat de hele voetbalwereld er toch echt naast zit..
  Even een paar scheve gedachtekronkels van de “heren’ ..
  – Ajax is de afgelopen 2 seizoenen geen kampioen geworden..DUS is het geen kampioenenmaker.. Misschien hebben 10 andere spelers, de afgelopen coaches en transferbeleid daar ook een heel klein beetje invloed op???!
  – De *Wat als…^ redenering.. Wat als Ajax van Vitesse verliest.. ZOU men dan ook nog zo enz enz blabla..
  Vervolgens aan een hypothetische gebeurtenis je gelijk denken te halen.. BELACHELIJK!
  – Ajax moet Ziyech geen contractverlenging aanbieden, maar wachten tot na de transferperiode.. Zelden grotere nonsens gehoord!! Zo’n belangrijke speler moet je natuurlijk laten weten dat hij zeer belangrijk is voor de club en hem onmiddellijk een nieuwe aanbieding doen.. Je wilt hem toch behouden?? Dan moet je er werk van maken..

  Er wordt bij het topic van Kale en Kokkie regelmatig om een van gevraagd. Ze zouden open deuren intrappen en te weinig inhoud hebben..
  Deze 2 heren kalken topic na topic schaamteloos hun onwetende laster op deze site.. Als er 2 een van verdienen zijn het deze twee!!

  1. Litmanen

   Je hebt het over AB? Verreweg de meeste bijdragen. En allemaal van een zeer hoog niveau……..

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Een ban vragen voor mij op basis van een voetbalmening en keurig onderbouwd en mbt Ziyech evt contractverlenging keurig in lijn met hoe Ajax gaat handelen. Mbt geen kampioenenmaker en of dat ligt aan coaches en aankopen? Nou Bosz was de beste coach in jaren volgens velen hier. En had in mijn optiek beste spelers sinds revolutie tot dit seizoen!

   Maar goed ik hoop voor jou persoonlijk dat Henk e Fred op basis hiervan je wens in vervulling laten gaan. Zo niet heb je pech en blijf je mening van anders denkenden op dit forum tegenkomen vrees ik!

  3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Verder schrijf ik louter positief over hem en zijn bijdrage in superkwartet. Ok ik vind hem niet de leider van dit Ajax. Dat is voor mij overduidelijk Tadic. Waarom? Laat ik het kort houden. Lees verhaal op NOS app. Dat verhaal geeft wat mij betreft precies aan waarom ik dat vind. Ik had dat niet beter kunnen verwoorden

 18. Zlatan4ever

  Ziyech is een technische speler met een waanzinnig goede pass
  Kan een mannetje (of 3)passeren. Heeft een goed schot , verdedigd mee, scoort redelijk veel , super veel assists per wedstrijd, en gaat wekelijks naar een “goede” kapper………..
  Maar ondanks alles kan ik niet wachten op zijn vertrek. Nog nooit zo’n zelfingenomen speler met gebaartjes gezien bij lucky goals in een Ajax-shirt

  Voor de heren die nu met bijdehande reactie’s komen , dhr. Ziyech was “uitgeleerd” bij Ajax en wilde een “treetje hoger”…? Als hij zo goed is waarom is er dan geen 1 topclub in Europa die van zijn kwaliteiten gebruik wil maken ?? 🤔🤔🤔

  1. Litmanen

   Allemaal feiten Zlatan. Geen speld tussen te krijgen.
   Dus moet je volgens sommige figuren hier een ban krijgen…..

   Het is niet de bedoeling dat we het hier oneens zijn! Dus schelden, vloeken, dreigen, liegen, alles mag, als je het niet met AB and friends oneens bent.

   1. AB: nick is a four letter word.

    Geef je eigen uitspraken gewoon toe. Dan ben je nog iets wat op een vent lijkt.

 19. Zlatan4ever

  Geen enkele interesse geweest
  Driessen (om met Derksen te spreken) weet niet eens of er lucht of zand in een bal zit.
  Voor welke topclub is Driessen ooit uitgekomen? Telegraaf-terreur

 20. JohnDoe77

  Zlatan, je bent duidelijk geen fan. Maar ik neem toch aan dat ook jij ziet dat hij voor Ajax van enorme waarde is? Dat er nog niets concreets is gebeurt is alleen maar geluk en heeft vooral te maken met dat Ajax vorig jaar alleen in Nederland gespeeld heeft en zijn WK niet briljant was. Dan is het moeilijk jezelf te bewijzen op een groot podium, zoals hij dat de laatste maand in de voorrondes wel doet. Maar laten we hopen dat er meer de visie hebben zoals jij en dat hij lekker blijft! Ja, hij was uitgeleerd en dat was hij ook bij het Ajax van vorig jaar. Hij stak er met kop en schouders bovenuit en werd beste speler van Ajax en de Eredivisie. Wat moet hij dan nog meer? Als je dan ook nog uitgefloten wordt door “fans” die zijn gebaartjes niet begrijpen omdat ze een generatie of wat ouder zijn, zou ik er ook klaar mee zijn. Hij heeft Ajax niet nodig, maar wij Ziyech wel! Die gebaartjes hebben een bedoeling, zie andere discussies daar over. En het maakt mij niet uit welk hoofd hij trekt, als hij maar speelt zoals hij de laatste tijd doet vind ik het prima. De Boertjes liepen altijd met een onweershoofd over het veld, ik vond ze top!

  1. Indojood

   Gaat allang niet meer over de voetbalkwaliteiten van Hakim maar over gebaartjes. Andere argumenten zijn er niet meer.

  2. Zlatan4ever

   JD, bedankt voor je commentaar
   Het is jouw mening en die respecteer ik van harte. Waar voor dank. Maar kan jij mij uitleggen waarom Kluivert Jr. wel verkettert mocht worden ?
   Die zit nu bij een grote club en werd met de grond gelijk gemaakt (terecht overigens want veel te veel praatjes) en dhr. Ziyech vind zich boven de club staan want hij is uitgeleerd bij Ajax en wil “hoger op” !?
   En als hij dan deze praatjes niet kan waar maken moeten wij hebben belonen met een salaris van 4 miljoen per jaar ? In het “ gewone leven “ sta je dan op straat.

  3. Zlatan4ever

   JD , je vergeet 1 klein dingetje of misschien wel 2 . De Boertjes hebben allereerst veel prijzen gewonnen in NL en daar buiten en daarnaast bij topclubs gespeeld in het buitenland !
   Dus die mochten wat mij betreft altijd chagrijnig kijken…..👍🏻

  1. Zlatan4ever

   Yindi , wat een fantastische bijdrage van jou kant 👍🏻 ga nu maar weer verder met je lego spelen

Reageren is niet mogelijk.