There are no ads, please add some


Skomina fluit Dynamo Kiev – Ajax

Damir Skomina is door de UEFA aangesteld als arbiter bij de wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Ajax van aanstaande dinsdag. Skomina zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Jure Praprotnik en Robert Vukan. Vierde official is Tomaz Klancnik en Matej Jug en Slavko Vincic treden op als additional assistant referees. De Sloveen Skomina is geen onbekende voor Ajax want vorig jaar floot hij de Europa League-finale tussen Ajax en Manchester United.


Gerelateerde posts

13 reacties

 1. Jimmy1971

  Zorg ervoor dat de scheids er niet meer toe doet, komop mannen vol gas en dan dat mooie toernooi in de Champions Leage !
  Goed voor jullie ervaring, goed om alle spelers binnenboord te houden, en goed voor jullie eigen reputatie en transferwaarde als de prijzen wel eens binnen zijn!

  1. J18

   F De Jong zou er wel voor zorgen dat Vd Beek weer kan spelen, waar ik wel voor ben. Helaas is De Jong geen verdediger en wil hier ook niet spelen, dus zou hier, als hij het echt niet wil, met Wober spelen.

   1. Mr Ajax

    Lekkere opstelling ajaxpers, god alternatief de jong cntraal en blind links, we gaan het meemaken

 2. AFCA my World

  Lastige scheids,thuisfluiter van het oostblok. Ajax zal het zelf moeten doen ! ⚽️

 3. De Nees

  Geweldig al die voorrondes goeie test waar je staat, kom je er niet doorheen dan hoor je swz niet in de Cl thuis. Cl tijd onder FdB was pijnlijk voor de internationale status van Ajax, zijn selecties waren niet eens europa league waardig laat staan CL, afgang en zielige vertoningen waren het. Ik zie alleen maar pluspunten met deze voorrondes: nu je voetbalkunsten bewijzen plus druk en entourage is een goede leerschool voor de spelers. En voor de club absolute must om je selectie europees waardig te maken anders hoef je het al niet eens te proberen. Elk jaar voorrondes spelen, mag het ook vrijwillig? 😆

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Ik ben het helemaal eens met je De Nees, je weet meteen waar je staat en ik hoef minder nietszeggende oefenwedstrijdjes te kijken 😄👍

 4. Koning Haarms Wolfs

  Wat een toeval, een oostblokker die deze pot fluit. Daar hoeven we dus niets van te verwachten.

 5. Zlatan4ever

  Had liever geen oostblokker gehad als scheids, het is niet anders. Nog een schepje er boven op dan maar 👊🏻

 6. JohnDoe77

  Als hij maar een beetje het spel vrij laat, zoals in Amsterdam. Dat was top en Ajax kon prima mee in het fysieke spel!

Reageren is niet mogelijk.