Ten Hag vreest voor Neres: ‘Het ziet er niet goed uit’

David Neres moest de wedstrijd tegen VVV al na een klein half uur verlaten met een hamstringblessure en volgens trainer Erik ten Hag ziet het er niet goed uit bij de Braziliaan, waardoor de kans klein is dat Neres op tijd fit is voor het duel van woensdag tegen Dynamo Kiev in de play-offs van de Champions League.

‘Het is nog moeilijk in te schatten hoe ernstig de blessure is maar in eerste instantie ziet het er niet goed uit. Het is afwachten wat de exacte diagnose is’. Ten Hag bracht Labyad als vervanger in het veld maar was nog niet tevreden over dat optreden. ‘Zakaria is nog maar net bij de club en moet nog aan een aantal dingen wennen, al ben ik wel van mening dat hij wat overtuigender kan spelen’.

Bron: Fox Sports

Related posts

53 Comments

    1. Melvis

      Ik heb in allebei wel vertrouwen, we moeten ze alleen wat meer tijd en vertrouwen geven. Typisch Ajax om spelers en trainers zonder ajax verleden geen eerlijke kans te geven. Labyad maakte bij Utrecht wekelijks het verschil, helaas vaak ook tegen Ajax. Dus die jongen kan echt wel iets! Supporter zijn betekent steunen!

      1. Zlatan4ever

        Melvis,
        We kunnen Labyad vertrouwen geven, hem steunen, toezingen of wat dan ook maar dan word je van een middelmatige speler nog geen topspeler…..
        Labyad komt gewoon te kort voor Ajax daar hoef je geen specialist voor te zijn omdat te zien. Voor de rest vast een goed jochie maar wat moeten wij er mee ?

      1. AjaxKat

        Probleem is dat Labyad tijd nodig heeft om te wennen. Zei Hag gisteren ook las ik. Helaas heeft Ajax de tijd niet om hem te laten wennen. Ik wil m best wat gunnen maar dit is een belangrijke periode voor Ajax en ik zie toch echt liever Neres voorin. Maar Labyad heeft, vind ik, nog te weinig tijd gehad om hem nu al de grond in te boren. Zo makkelijk om hem nu al af te branden, of denken jullie dat KJH vanaf de eerste wedstrijd bij Ajax meteen goals maakte? Niet dus! Daar ging ook een aantal wedstrijden overheen. Of Zlatan knalde ook niet vanaf minuut 1.

        1. AjaxKat

          Maar dit artikel ging over Neres… beterschap jongen! Hopelijk ben je er woensdag weer bij!

  1. ajaxpers

    Labyad heeft niet het niveau net zoals zijn trainer. Beterschap Neres, we hebben je hard nodig

  2. Wenen 1995

    Eerst Bande, nu Neres…. Als het zo doorgaat houden we geen buitenspeler meer over. Hopelijk valt de blessure van Neres mee en kunnen we snel weer van hem genieten.

    1. AjaxKat

      Als Neres uitvalt, hebben we zeker een probleem in de aanval. Hoe ver is Cerny eigenlijk met zn revalidatie?

      1. Bakkie

        Als er iemand van glas is, dan is het Cerny wel. Niet normaal hoe vaak die geblesseerd is. Ik zou wel graag Johnsen of Noa Lang bij de selectie zien woensdag!

  3. Charka53

    Komt dit door dat verschrikkelijke veld van vvv ? Het zal me niet verbazen en wel rot voor Neres dus nu maar verder mer Labayad dit is wel een speler die de achterlijn wel haalt en er over maar misschien komt het nog goed met hem .

  4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Dit is heel vervelend. Allereerst voor Neres zelf, maar ook voor Ajax. Neres is een van de betere. Iig de meest effectieve in laatste periode. Zware aderlating dus e hopelijk niet te lang uit roulatie. Hamstring kan langdurig zijn.

      1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

        Precies Peter, vaak gaat hier weken over heen. 2-3 zou zelfs snelle terugkeer zijn dus daar hopen we op

  5. Iedereen heeft een mening

    Mooi kut, daar gaat de enige speler met diepgang. Met dank aan dat klote kunstgras. Maar…..elk nadeel heeft een voordeel, hij zal waarschijnlijk dus geen transfer maken in augustus. Sterkte!!

    1. JohnDoe77

      Nee, dat niet maar ik roep al een tijdje dat we nog wat versterking op de vleugel nodig hebben. Naast Neres hebben we Bandé (niet fit) en Cerny (nauwelijks fit) als pure vleugelspelers. Dat is te weinig voor hetgeen wij willen als Ajax!

  6. -buitenkantje rechts-

    Hoop echt dat het meevalt met de blessure van Neres..
    Van twijfelgeval tot beslissend in veel wedstrijden. We hebben hem echt nodig! Hoop eigenlijk dat Cerny weer op niveau is (komt) en anders Lang proberen? Labyad is geen Ajaxaanvaller.. Heeft niet de flair en technische bagage.

    (Zo jammer dat Vince Dekker naar AZ is vertrokken)

  7. Nelis11

    Ik vind het echt een schande dat een professionele voetbal club geen echte grasmat heeft. Zeker met de technieken van tegenwoordig moet iedereen een goede mat neer kunnen leggen. Heeft volgens mij alles te maken met de besparing van geld. En wij de geblesseerde spelers! Misschien een keer een boycot bij een uitwedstrijd op kunstgras?!

    1. Finidi

      Ik vind dat ook maar als tegenstander weet je wat er komt op zon kutveld dus train of speel wat ter voorbereiding op zon veld, niet zo moeilijk toch voor profclub met zon begroting en zolang zon veld mag heb je er gewoon mee te dealen!

  8. Zlatan4ever

    Waardeloos voor Neres en Ajax
    Laten wij hopen dat het niet te lang duurt. Sterkte Neres !!

  9. JohnDoe77

    Denk dat Labyad voor de competitie wel goed is, maar voor CL zeker niet. Ik roep al een tijdje dat we echte vleugelspelers nodig hebben, want met alleen Neres redden we het niet. En zo zie je maar….

    1. Finidi

      Loopt er in het 2e dan niks of jeugd? Waar heb je die elftallen anders voor! Voor de handel, eerder kwam toch gewoon een jeugdspeler ?

  10. ajaxhoger

    Daaag kampioenschap , zonder fansoenlijke buitenspelers pfffffffffff , na verkoop kluivert hadden ze er een moeten halen .

    1. Prinsengracht

      Het woord faNsoenlijk komt ook weer eens voorbij? Weet jij echt niet hoe je het wel schrijft?

    2. Prinsengracht

      En er was er al 1 gehaald voordat Kluivert vertrok: Bandé. Volg jij Ajax eigenlijk wel echt? Of huil je alleen een beetje mee met de wolven in het bos? En altijd achteraf. Zonder kennis van zaken. Sufferd.

  11. Jari10

    Zware aderlating. Ook al denkt deze trainer Neres als veredede linkshalf te moeten opstellen.

    1. JohnDoe77

      Komt omdat hij indraaiende voorzetten van Kluivert wil en Mazraoui in zijn eentje de hele rechterkant wil doen! ?

  12. AFCA my World

    Ødegard halen, vincent janssen is helaas geblesseerd, er moet nog een aanvaller bij ! ⚽️

Comments are closed.