There are no ads, please add some


Gametalk VVV – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen VVV in Venlo.Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. VVV – Ajax begint zaterdag om 18:30 uur.Gerelateerde posts

56 reacties

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Revanche nemen voor die 1-1 vorige week. TH heeft laten blijken niet (veel) te wisselen dat is mooi.
  Tevens Italiaanse markt ook dicht. Ziyech gewoon Ajacied dit seizoen? Iig twee meest uitgevende landen zijn dicht op naar de dubbel😄👍

 2. Emous1978

  Hoop op een goaltje voor vd Beek, en dat hij eindelijk weer eens een lekkere wedstrijd speelt! ❌❌❌

 3. Ajax 1

  Dat veld vorig jaar was zo slecht; nooit zo’n slecht veld gezien. Hopelijk is daar wat aan gedaan, want daar viel echt niet op te voetballen.

 4. Wenen 1995

  Inderdaad, als ze nu weer punten morsen en de lampjes winnen weer, dan lopen we weer achter de feiten aan. 100% strijdlust en dezelfde instelling als dinsdag jl is dus een must!

 5. Charka53

  Dus als we punten morsen ligt het aan het veld , mooi niet er moet strijd geleverd worden met of zonder goed voetbal en drie punten mee naar huis en verder geen excuses verzinnen.

 6. Ajax 1

  Dat snap ik; is ook niet wat ik wil zeggen, want eens met jou. Maar het is gewoon een k u t veld

 7. Finidi

  Geen smoesjes meer en gewoon winnen! Kut hoor net dat we uit eten gaan godver! Afgelopen dinsdag visite boehoehoe ook weinig van gezien. Help! Is er een instantie voor getrouwde ajacieden met strenge vrouwen 😂?!

 8. Emilio4Ajax

  Sierhuis op de bank… Gisteren gespeeld in JA… Hoe zit dat met die nieuwe regels…?

 9. Moosie

  als mijn vrouw alleen van figuurschaatsen hield ging ik nog niet scheiden dus snap je helemaal 😁

 10. Bakkie

  Primera Division zou hij ook wel goed passen… Maar laten we hopen dat hij inderdaad gewoon in Amsterdam blijft!

 11. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Beter idd als bijv in Italie denk ik. Mooie clubs als Valencia, maar ook bijv Levante. In naam niet zo een grote club, aar ik heb ze paar keer zien spelen vorig jaar en hun speelstijl bevalt me wel.
  Vooral in die spectaculaire 5-4 tegen FC Barca. Daar zou Hakim een mooie rol kunnen vervullen

 12. Gido

  In tegenstelling tot sommige anderen hier zou ik proberen snel afstand te nemen en daarna uit te spelen. Vol gas. En daarna vroeg wisselen, want herstel van enkels en knieen van dit KUTveld gaat langer duren. Woensdag hebben wij een hele belangrijke wedstrijd.

 13. Ziyech aka AB

  Ben heel nieuwsgierig hoe ze starten. Al zo vaak gehoord dat dat beter moest maar niet werd gedaan als het om de competitie ging. Ik hoor de eind uitslag pas rond 23.00 uur maar kan de eerste helft wel beetje volgen via radio en tel. hoop ik. We zullen zien.

 14. Bert62

  Zou goed zijn als Ajax voor de deadline nog een extra spits er bij zou halen. Als de Hunt geblesseerd raakt dan zou dat een ramp zijn nu Dolberg nog niet fit is. Of zetten we Siem de Jong in de spits?

 15. Jimmy1971

  Siem zal dan wel de backup zijn inderdaad, maar bij de spurs heeft Janssen niet eens een rugnummer, ik zou hem eerder ophalen!

 16. De Ajacied

  Vol erop klappen en bij 0-3 pas enkele spelers wisselen.
  Ga van 0-4 uit
  Succes mannen
  ❌❌❌

 17. J18

  Als een speler voor Ajax 1 heeft gespeeld mag hij daarna NIET meedoen met Jong Ajax. Andersom, zoals nu het geval is, mag het dus wel.

 18. J18

  Ziggo GO werkt prima in het buitenland, maar als je buiten Europa zit moet je wel ff vpn downloaden.

 19. Ajaxfoort

  Het gaat weer rustig aan. Ze leren er werkelijk geen flikker van. Niet te geloven. Echt een rustig zaterdagavond potje. Zo word je geen kampioen.

 20. Iamsterdam2015

  Als real of PSG nu kijken kopen ze die keeper van VVV blind. Die keept nooit meer zo goed.

 21. Bert Betondorp

  In de 82ste minuut valt vd Beek in, begrijp jij dat, ik niet, dat moet snel anders

 22. Ajaxfoort

  Hoe durf je te juichen als je zo gespeeld hebt. Die penalty is terecht. Maar in totaal hebben ze wanstaltig gespeeld en staat het niet om zo te juichen. Ik zou schamend de kleedkamers in vluchten.

 23. Jimmy1971

  Betekent alleen maar dat hij nu wel haalbaar is, en de Hunter is na dit seizoen echt wel klaar.,

Reageren is niet mogelijk.